Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 6 septembrie 2019

Forma Dubla Zilei: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 44.4%
Castigate: 4/9
Unitati: 209

Dubla zilei de ieri a fost pierduta pe Grecia. Pentru azi am ales doua meciuri din Preliminariile Euro 2020 in care am mare incredere ca o sa se marcheze multe goluri.

Dubla zilei – 6 septembrie 2019

Meciul 1: Slovenia – Polonia (21:45)

Locul 5 in grupa H, Slovenia a adunat doar 5 puncte in cele 4 meciuri disputate. Gazdele n-au mai invins acasa din 2017 atunci cand au castigat in fata celor de la Lituania cu 4-0.  In 9 din precedentele 10 partide, Slovenia nu a invins si au primit cel putin un gol. De partea cealalta, Polonia ocupa prima pozitie in grupa avand maximul de puncte si un golaveraj de 8-0. Oaspetii au doar 2 infrangeri in ultimele 10 meciuri disputate in deplasare. Ma astept ca experienta si valoarea jucatorilor Polonezi sa-si spuna cuvantul in aceasta partida si sa invinga.

Victorie Polonia ; pariaza acum >>>

Meciul 2: Germania – Olanda (21:45)

Ocupanta locului 2 in grupa, dar cu un meci mai putin decat liderul Irlanda de Nord, Germania are un glaveraj impresionant – 13 goluri marcate si 2 primite. Nemtii au 6 meciuri consecutive fara infrangere. In 6 din precedentele 9 dispute pe teren propriu, Germania a incheiat meciurile cu peste 2.5 goluri. De partea cealalta, Olanda vine dupa infrangerea in fata Portugaliei din finala Nations League.  Ei ocupa locul 3 in grupa avand doar 3 puncte. In 7 din cele 9 deplasari pe terenul Germaniei s-au marcat peste 2.5 goluri. Fiind doua echipe extreme de ofensive ma astept ca acest meci sa se incheie cu minim 2.5 goluri inscrise.

Peste 2.5 goluri  ; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 6 septembrie 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Se vor analiza zilnic doua partide.
  • Fiecare meci o sa aiba o cota de aproximativ 2.
  • Pe fiecare eveniment o sa mizez 10u (decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomand parierea unei sume mai mari la inceputul proiectului).
  • Cele doua meciuri le voi juca si pe un bilet separat, cu o miza de 10u.

Urmariti acest proiect si la finalul lunii ne bucuram impreuna de castiguri!

  • Iunie Profit +1354u
  • August Profit +1023u

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply