Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 7 septembrie 2019

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 164

Pentru dubla zilei de azi am evitat sa aleg meciuri din Preliminariile Euro 2020 si am ales un meci din Anglia si unul din Spania.

Dubla zilei – 7 septembrie 2019

Meciul 1: Cambridge United – Forest Green (17:00)

Cambridge United ocupa locul 14 in League Two avand doar 8 puncte in primele 6 meciuri. Ei au primit cel putin un gol in 6 din precedentele 9 partide disputate acasa. In 4 din ultimele 5 meciuri din campionat, Cambridge a terminat cu GG meciurile. De partea cealalta, Forest Green emite pretentii de calificare in League One, momentan echipa ocupa locul 9 avand 10 puncte, la 4 de liderul Exter. Oaspetii au terminat cu GG 7 din ultimele 14 vizite pe terenul celor de la Cambridge.  Cota pentru pariul “GG” este una foarte buna si cred ca putem profita de ea.

Ambele marcheaza ; pariaza acum >>>

Meciul 2: Deportivo La Coruna – Albacete Balompie (17:00)

La Coruna a inceput campionatul bine cu o victorie dar dupa aceea au urmat doua deplasari pe care le-a pierdut.  Ei au doar 2 egaluri in ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu, restul fiind victorii. Conta celor de la Albacente nu au pierdut niciodata in cele 6 meciuri disputate. Adversara sa este aceasi situatie ca si La Coruna, ei au inscris un singur gol in acest start de campionat. Albacente are 6 infrangeri in ultimele 10 deplasari. Ma astept ca in acest meci formatia gazda sa se impuna.

Victorie La Coruna; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 7 septembrie 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Se vor analiza zilnic doua partide.
  • Fiecare meci o sa aiba o cota de aproximativ 2.
  • Pe fiecare eveniment o sa mizez 10u (decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomand parierea unei sume mai mari la inceputul proiectului).
  • Cele doua meciuri le voi juca si pe un bilet separat, cu o miza de 10u.

Urmariti acest proiect si la finalul lunii ne bucuram impreuna de castiguri!

  • Iunie Profit +1354u
  • August Profit +1023u

Leave a Comment: