Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 9 septembrie 2019

Forma Dubla Zilei: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 37.5%
Castigate: 3/8
Unitati: 68

Pentru dubla zilei de azi am sa merg pe goluri si am ales doua meciuri din Preliminariile Euro 2020.

Dubla zilei – 9 septembrie 2019

Meciul 1: Scoția – Belgia (21:45)

Echipa gazda vine dupa infrangerea nemeritata cu scorul de 1-2 in fata Rusiei, dupa autogolul lui O’Donnell. Scotia a terminat 7 din ultimele 10 meciuri disputate acasa cu gol marcat iar ultimele 4 s-au terminat cu peste 2.5 goluri marcate in total. Adversara sa, favotia pentru castigarea grupei, Belgia ocupa primul loc avand 15 puncte din 15 posibile si un golaveraj foarte bun – 15 goluri marcate si unul primit. Ei au terminat 4 din ultimele 5 meciuri cu peste 2.5 goluri inscrise.  Jumatate din cele 14 meciuri disputate de cele doua nationale s-au incheiat cu peste 2.5 goluri inscrise, ma astept ca si in aceasta partida sa fie la fel.

Peste 2.5 goluri; pariaza acum >>>

Meciul 2: Polonia – Austria (21:45)

Ocupanta primei pozitii in grupa G, Polonia, vine dupa infrangerea surprinzatoare suferita in fata Sloveniei, terminate cu scorul de 2-0. Polonezii au marcat 8 goluri in cele 5 partide disputate pana acum iar in ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu, au reusit sa marcheze in 7 meciuri. De partea cealalta, Austira are o sere buna de 3 victorii consecutive. Ei ocupa locul secund in grupa avand 9 puncte. In 3 din cele 4 intalniri cu Polonia, ambele echipe au marcat cel putin un gol. Ma astept ca ambele echipe sa marcheze in acest duel, deoarece Slovenia si Israel au meci direct si cu o victorie se pot apropia la un singur punct de primul loc, ele fiind momentan la egalitate de puncte.

Ambele marcheaza ; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 9 septembrie 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Se vor analiza zilnic doua partide.
  • Fiecare meci o sa aiba o cota de aproximativ 2.
  • Pe fiecare eveniment o sa mizez 10u (decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomand parierea unei sume mai mari la inceputul proiectului).
  • Cele doua meciuri le voi juca si pe un bilet separat, cu o miza de 10u.

Urmariti acest proiect si la finalul lunii ne bucuram impreuna de castiguri!

  • Iunie Profit +1354u
  • August Profit +1023u

Leave a Comment: