Fortuna Bet Pariuri Sportive

recenzie fortuna

Fortuna Bet Pariuri Sportive

L1160665W000326

500 lei pentru clienții noi

Ofertă de bun venit: 100% până la 500 LEI

Apeși pe butonul ”ÎNREGISTRARE” și completezi formularul.

Activează oferta Fortuna Bet și 

depune bani.

Important! Pentru a beneficia de această ofertă Fortuna de bun venit trebuie ca în termen de 3 zile de la înregistrare să activezi bonusul, iar în maxim 3 zile de la acceptare va trebui să efectuezi un depozit.

 

Rulaj necesar: 10x.

 • Rulajul trebuie efectuat în cel mult 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare din evenimentele sportive din oferta Fortuna, la o cotă minimă de 1.90 pe bilet.
 • Cota minimă per selecție validată trebuie să fie de 1.01.
 • După ce ai efectuat jumătate din rulaj, vei primi 50% din valoarea bonusului. Când ai terminat de efectuat tot rulajul, vei primi restul de bonus până la 100%. Suma bonus primită trebuie rulată minim o dată (x1) înainte de a fi retrasă.
 • Rulajul poate fi făcut atât la meciurile live, cât și la cele pre-meci.

 

Ce mai trebuie să știi:

 • nu este necesară introducerea unui cod promoțional Fortuna pentru a accesa oferta de 500 RON.
 • nu sunt luate în calcul pariurile pentru care s-a folosit opțiunea de cash out.
 • biletele care conțin Oferta Plus, Lucky Loser, Bonus Dublu nu sunt luate în considerare la realizarea rulajului.
fortuna case pariuri

Locul 4 în topul 10pariuri.ro

8.6/10
Pariuri LIVE 88%
Cote Bune 85%
Sporturi 87%

Cunoscută în rândul pariorilor inițial datorită agențiilor de pariuri sportive offline, Fortuna Bet s-a extins și în mediul online și putem spune că o face foarte bine.

 

În acest articol vei găsi cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a paria la acest operator, printre care și cum obții bonus la Fortuna.

Avantaje Fortuna Bet

Bonus la prima depunere​

Aplicație pentru mobil

Cash Out

Pariuri LIVE

Casino Online

De ce să alegi Fortuna Pariuri?

Calificative Fortuna Pariuri Sportive

8.8

Bonusuri și promoții 

8.9

Pariuri de pe mobil

8.6

Pariuri LIVE

8.8

Oferta de pariuri

9.0

Valoarea cotelor

Metode de plată Fortuna Pariuri

Mai jos găsești toate metodele de plată prin care poți depune și retrage bani de la agenția Fortunabet. Descoperă și alte informații importante, precum suma minimă acceptată pentru depozit sau timpul de procesare al tranzacțiilor.

Metode de depunere și limite

Metode de retragere și limite

Depui și retragi bani la agenții stradale Fortuna Bet

Până în 2017, operatul s-a remarcat în special datorită numărului mare de agenții Fortuna stradale. Acest lucru rămâne în continuare un avantaj chiar și pentru cei care aleg să joace online. Prin intermediul agențiilor stradale poți depune bani pe site-ul operatorului fără card sau cont bancar.

 

Cum depui bani în agenții?

 

Pentru a depune bani în contul Fortuna pariuri online te poți deplasa la cea mai apropiată agenție, având la tine un act de identitate. Trebuie doar să specifici numele de utilizator folosit la înregistrarea pe site, să prezinți actul de identitate și să-i dai operatorului suma cu care vrei să încarci contul. Vei avea acces imediat la bani și poți începe să joci la pariuri online!

 

Depunerea minimă prin această metodă este de doar 10 RON. Totuși, înainte să depui, verifică dacă nu cumva poți încasa la Fortuna bonus fără depunere!

 

Cum retragi bani din agenții?

 

Dacă vrei să efectuezi o retragere din contul online dintr-o agenție Fortuna stradală trebuie să ai măcar o depunere prin această metodă. Soliciți o retragere din contul online, în care să specifici suma și agenția din care vrei să retragi banii. Vei primi prin e-mail un cod de confirmare, cu care trebuie să te prezinți în agenția Fortuna, având la tine și actul de identitate!

Oferta Fortuna Pariuri Sportive

La Fortunabet se poate paria pe o varietate de sporturi, însă accentul cade îndeosebi asupra pariurilor pe principalele sporturi: fotbal, tenis, baschet, handbal și volei.

 

La Fortuna Pariuri oferta este una diversificată, având posibilitatea de a-ți alege pontul/ponturile din numeroase competiții.

Un minus legat de oferta Fortuna ar fi acela că există un număr redus de tipuri de pariere/eveniment, comparativ cu alte agenții, precum: Betano, Unibet sau 888Sport. Spre exemplu, la meciul Manchester City – Brentford (meci programat pe 09.02.2022), Fortuna Bet oferea doar 133 de posibilități de pariere, pe când la Betano erau 632, la Unibet: 465, iar la 888Sport: 435.

 

Însă, Fortuna Pariuri încearcă să compenseze acest „minus” prin introducerea unor „bet-combo-uri, dar și prin dezvoltarea liniilor pe cartonașe și pe marcatori.

 

tipuri de bonusuri la fortuna

Sporturile electronice s-au dezvoltat într-un ritm foarte rapid în ultimii ani și se află într-o continuă creștere. În aceste condiții, cele mai importante case de pariuri online au introdus în ofertă și pariuri de tip E-sports.

Este și cazul celor de la  Pariuri Fortuna, care pun mare preț pe aceste evenimente. Astfel, zilnic vei putea paria pe meciuri de:

  – E-sport CS GO.

  – E-sport DOTA2.

  – E-sport LOL.

  – E-sport Rainbow Six.

Bilete Domino, Bonus Dublu și alte funcții Fortuna Bet

Fortuna PLUS

 

Este o ofertă prin care îți poți mări câștigurile pe Biletele Simple de pe efortuna.ro. Evenimentele din Oferta Fortuna PLUS pot fi combinate cu alte evenimente alese de tine, iar, cu cât alegi mai multe evenimente pe bilet, cu atât cota aleasă de tine din oferta Fortuna PLUS este mai mare.

 

Concret, aceste creșteri de cotă sunt posibile în 3 cazuri: 

 

 • O + 4 – Cota pe favorită este mai mare decât cota standard, dacă se adaugă pe bilet alte 4 pronosticuri cu o cotă minimă de 1.10 fiecare.
 • O + 7 – Cota pe favorită este mai mare decât cota standard și decât cota F+4, dacă se adaugă pe bilet alte 7 evenimente care au o cotă minimă de 1.10 fiecare.
 • O + 11 – Cota pe favorită este mai mare decât cea standard, decât cea oferită pentru F+4 și decât cea pentru F+7, dacă sunt adăugate pe bilet alte 11 evenimente cu o cotă minimă de 1.10 fiecare.

 

Bilet Domino la Fortuna Bet România

 

Agenția a introdus o serie de bilete foarte interesante, iar cel care atrage cel mai mult atenția este biletul Domino, nemaîntâlnit la pariurile sportive online. Ideea la acest tip de bilet este ca pronosticurile să fie grupate în funcție de încrederea acordată.

 

Pentru a înțelege mai ușor îți ofer un exemplu. În imaginea de mai jos poți observa că am grupat pariurile în 2 grupuri, A și B:

Mecanismul este următorul: toate pronosticurile din grupul A trebuie să fie câștigătoare. Dacă acest lucru se întâmplă, atunci primești în cont jumătate din câștig, iar cealaltă jumătate revine ca miză pentru biletul următor.

 

În cazul biletului prezentat situațiile sunt următoarele:

 

Grupul A este câștigat – 100 RON x 2.09 = 209 RON; primești în cont jumătate din câștig, adică 104.5 RON, iar alți 104.5 RON vor fi calculați ca miză pentru grupul B (cota 12.46).

 

Grupul A este pierdut – pierzi întreg biletul și cei 100 RON.

Grupul B este câștigat – 104.5 RON x 12.46 = 1.302 RON câștig, plus cei 104.5 RON de pe biletul A = 1.406 RON câștig total.

 

Grupul B este pierdut – rămâi în cont cu cei 104.5 RON câștigați de la grupul A.

 

Dacă pe bilet am mai fi avut și un al treilea grup de pronosticuri se mergea în continuare la fel cum am prezentat mai sus.

 

În articolul Funcții noi oferite pariorilor de eFortuna găsești și celelalte tipuri de pariuri disponibile, precum și alte noutăți lansate de agenție.

pariuri domino la fortuna

Bonus Dublu la Fortuna Bet

Inițial valabile doar în agențiile stradale ale operatorului, acum biletele cu bonus dublu din câștigul potențial sunt disponibile și în oferta Fortuna online!

 

La Pariuri Sportive Fortuna primești un bonus de multiplicare a cotei și numai pentru 3 pronosticuri adăugate pe bilet. Bonusul crește de la 5% pentru 3 evenimente până la 100% la cel puțin 20 de pariuri selectate din oferta agenției (fără restricții la cote)!

 

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de bonusul dublu este ca după selecția celor 20 de pronosticuri să bifezi cota 2.00 de la Multiplicatorul de cote.

 

Early Cashout la Fortuna Bet

Early Cashout este o opțiune prin intermediul căreia poți închide în orice moment un pariu. Acest lucru este util în 2 cazuri, și anume: îți poți asigura un câștig garantat înainte de încheierea evenimentelor pe care ai mizat sau îți poți reduce pierderile în cazul în care biletul nu merge în direcția potrivită.

 

Funcția Early Cashout nu este disponibilă chiar la toate evenimentele sportive pe care vei paria. Câteva situații în care nu vei putea folosit Early Cashout sunt:

 • dacă pe bilet se găsesc pariuri de tipul Handicap sau pariuri pe cornere.
 • dacă biletul a fost plasat folosind fonduri bonus.
 • dacă biletul include pariuri speciale.
 • dacă un eveniment de pe bilet a fost anulat sau a primit cota 1.00 
 • dacă suma recuperată prin intermediul Early Cashout este mai mică decât 10% din valoarea mizei.

 

Pentru a închide un pariu pe desktop cu această opțiune va trebui să comuți Talonul de pariuri de la “Bilet de pariuri” la “Pariuri deschise”, în timp ce pe mobil va trebui să mergi la secțiunea “Contul meu” și din meniul “Istoric pariuri” să apeși butonul “Early Cashout”.

Pariuri Sportive Fortuna de pe mobil și tabletă

Dacă îți place să pariezi direct de pe telefonul mobil, atunci această casă de pariuri se poate dovedi a fi o alegere foarte bună. Operatorul a dezvoltat aplicații de pariuri atât pentru Android, cât și pentru iOS. Astfel îți vei putea plasa pariurile în cele mai bune condiții direct de pe telefonul mobil. 

fortuna pariuri de pe mobil

Cum descarci aplicația și beneficiezi de oferta de bun venit

Accesează site-ul Fortuna

de AICI

Deschide un cont

Fortuna

Descarcă aplicația din magazinele Google Play sau AppStore.

Pentru a instala aplicația pentru iOS, nu trebuie decât să cauți „aplicație Fortuna” sau „aplicație Fortuna Bet” în AppStore. Instalezi aplicația ca pe oricare alta!

 

Dacă ai un dispozitiv cu sistemul de operare Android, atunci îți recomand să citești următorul articol despre cum instalezi aplicația Fortuna pentru Android.

 

Prin intermediul aplicației de mobil, vei beneficia de funcții inteligente, cum ar fi:

 • Touch ID – Te loghezi în contul de pariuri folosind amprenta.
 • Statistici – Statistici detaliate și analize direct în ofertă.
 • Pariu instant – Plasezi pariul instant cu doar 2 atingeri.
 • Match tracker – Urmărești meciul pentru a nu pierde nimic din evoluția și statistica live.
 • Streams – Urmărești transmisiuni live.
 • Notificări – Primești notificare instantanee a câștigurilor și a bonusurilor disponibile.

Platforma Fortuna Pariuri în imagini

Părerea jucătorilor despre pariuri Fortuna

Oferă un bonus destul de consistent la înregistrare. Condițiile de rulaj sunt și ele ușor de atins, deci merită.
MRRazvan
Au unele probleme cu live-ul, merge cam greu când e un meci important, câteodată nici nu-l poți folosi. La pariurile pre-match nu am întâmpinat dificultăți.
MccAlex
Mă bucură foarte mult faptul că au dezvoltat aplicația pentru mobil. Îmi este mult mai comod să pariez de pe telefon decât de pe calculator
Corne998
A durat ceva timp să fac o retragere pe card. De acum voi merge să retrag direct din agenții... .
CristianSB94

Părerea noastră despre Pariuri sportive Fortuna

Agenția de pariuri online Fortuna bet este ideală pentru cei care caută un operator la care să poată juca fără a folosi un card bancar.

 

De asemenea, este o alegere excelentă și pentru cei care nu sunt foarte familiarizați cu pariurile online, fiindcă orice neclaritate sau dificultăți vor întâmpina, aceștia pot apela zilnic la suportul prin live chat.

 

Oferta eFortuna pariuri sportive este mai mult decât decentă, în special pe sporturile populare. Vei găsi suficiente piețe de pariere care să-ți permită să obții câștiguri consistente.

 

În plus, fiind sponsor principal al echipei naționale de fotbal, clienții Fortuna Pariuri au periodic șansa de a câștiga bilete la meciurile naționalei sau alte astfel de produse promoționale.

 

Evident că există loc de îmbunătățiri. Un lucru asupra căruia operatorul ar trebui să se concentreze este valoarea cotelor, care de multe ori nu sunt la nivelul concurenței. Totuși, se poate spune că a făcut ceva în privința aceasta prin introducerea ofertei Fortuna PLUS.

Întrebări frecvente

Da, la Fortuna se poate paria online. Această agenție are una dintre cele mai bune oferte pentru pariuri online, motiv pentru care este recomandată și de 10pariuri.ro.

Deschide acum cont la Fortuna folosind unul dintre link-urile de pe 10pariuri.ro ca să primești bonus la prima depunere 100% până la 500 RON!

Metodele de depunere sunt:

 • Card.
 • Skrill.
 • Neteller.
 • Paysafecard.
 • Agențiile Fortuna din toată țara.

Este important de știut că trebuie să faceți și retragerea banilor prin aceeași metodă ca depunerea.

La Fortuna poți juca online de pe toate dispozitivele (PC, tabletă, telefon).

Pentru telefon există și aplicație de mobil (atât pentru Android, cât și pentru iOS).

Este important de știut că toate impozitele și taxele sunt reținute de casa de pariuri care le plătește mai departe statului român.

Ca urmare a modificărilor legislative adoptate prin OUG 114/2018, agenția percepe un comision de administrare în valoare de 2% din valoarea fiecărei depuneri.

În conformitate cu legea din România, retragerile (nu câștigurile) sunt impozitate după cum urmează:

 • Retragere până la 66.750 RON: 1% din suma retrasă.
 • Retragere între 66.751 RON – 445.000 RON: 667.5 RON + 16% pentru ceea ce depășește 66.750 RON.
 • Retragere peste 445.000 RON: 61.187.5 RON + 25% pentru ceea ce depășește 445.000 RON.

Da, Fortuna îți oferă posibilitatea de a paria live zilnic pe sute de meciuri din toate sporturile.

Pe lângă posibilitatea de a paria pe meciuri în desfășurare, tot la Fortuna poți urmări live streaming foarte multe meciuri.