Gets Bet Pariuri Sportive – Recenzie

Incaseaza la Get's Bet bonus 50% până la 600 lei + 25 lei Pariu Gratis

Metode de platăl

card-bancar
Paysafecard
Skrill
Neteller

Poți paria de pe dispozitivele

Desktop

Tableta

Mobil


Ofertă

Depunere minimă

10 RON

Miza minimă

1 RON

onjn

L1173107W000815

Operatorul de pariuri Get's Bet este cunoscut în principal pentru agențiile stradale, dar începând cu data de 01.01.2018, acesta activează și în mediul online, având licență până la data de 31.12.2027. Getsbet.ro este deținut de o firmă cu sediul social stabilit în Malta (la fel ca și majoritatea operatorilor de jocuri de noroc din România). În ultima perioadă, operatorul a investit destul de mult în publicitate pe social media, dar și la TV, pe canalele de sport, ceea ce i-a adus o popularitate tot mai mare printre pariorii români.

1. Bonus Get's Bet 50% până la 600 RON + 25 lei Free Bet

Get's Bet oferă clienților noi un bonus de 50% pentru primele 5 depuneri (fără a avea nevoie de un cod bonus Gets Bet) după cum urmează:

 • Prima depunere bonus de 50%, până la 100 lei;
 • A doua depunere bonus de 50%, până la 100 lei;
 • A treia depunere bonus de 50%, până la 200 lei;
 • A patra depunere bonus de 50%, până la 100 lei;
 • A cincea depunere bonus de 50%, până la 100 lei.

Rulajul bonusului 

Pentru a putea converti bonusul în bani reali, jucătorul trebuie sa parieze bonusul + depunerea de 4 ori, pe evenimente a căror cota este minim 1.50, iar în cazul pariurilor combinate/sistem, fiecare eveniment trebuie să aibă cota minimă de 1.50.

Termenii și condițiile bonusului 

 • Pariurile la care s-a dat Cash-Out nu vor contribui la rulajul bonusului;
 • Pariurile cu miza maximă de 50 lei per bilet vor contribui la rulajul bonusului;
 • Orice retragere duce la anularea bonusului de bun venit pentru care nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj;
 • Nu poți beneficia de bonusurile 2-5 dacă efectuezi depuneri, fără ca balanța ta (depunere+bonus) să fi ajuns la 0;
 • De la primirea bonusului ai la dispoziție 15 zile pentru a realiza condițiile de rulaj;
 • Orice transfer din balanța sport în balanța Cazinou va duce la anularea bonusului.

Deocamdată nu există în oferta Gets Bet bonus fara depunere, dar cu siguranță merită să profiți de oferta de bun venit actuală!

Oferta Gets Bet
Detalii

Bonus Gets Bet

50% pana la 600 RON

Extra Bonus

25 RON Pariu Gratuit

Suport Email

Suport Telefon

+40 316 302 883

2. Cum deschid cont la Gets Bet

Pentru a putea beneficia de bonusul de bun venit, mai întâi trebuie să te înregistrezi la Gets Bet. Procesul de înregistrare este unul simplu, iar în rândurile următoare îți voi explica tot ce trebuie să faci pentru a deschide un cont nou.

 • dă click pe acest link;
 • în pagina nou deschisă apasă pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus - îți va apărea apoi un formular ca și cel de mai jos:
cum deschit cont la gets bet

După ce ai introdus datele tale personale în mod corect, apasă pe butonul ”Continuă” și completează și pasul al doilea al formularului.

Important! Completează câmpurile CNP, Adresa și Localitatea exact cu datele din buletin, chiar dacă nu locuiești în fapt la adresa din buletin, altfel nu vei putea trece de etapa verificării contului.

Dă click pe același buton ”Continuă” ca să ajungi și la ultimul pas al formularului, care va arăta astfel:

Completează ultima pagină a formularului de înregistrare Gets Bet, iar la final dă click pe Creează cont. De îndată ce ai făcut acest lucru contul tău a fost creat cu succes și vei primi un email în acest sens, pe adresa indicată de tine în formular.

3. Gets Bet verificare cont 

Verificarea contului este la fel de simplă ca și crearea lui.

Procesul de verificare este foarte important, deoarece fără acesta nu vei putea retrage fondurile din contul tău, prin urmare joci degeaba. Urmează instrucțiunile de mai jos pentru a verifica contul Gets Bet:

 • intră în cont;
 • dă click pe numele tău de utilizator aflat în colțul dreapta sus; 
 • dă click pe “Upload documente” din secțiunea Contul meu
gets bet verificare cont

Urmând pașii de mai sus îți va apărea următoarea fereastră:

gets bet verificare cont

Acum, tot ce mai ai de făcut e să alegi documentul pe care vrei să îl încarci.

Dacă nu poți realiza verificarea prin intermediul site-ului, atunci trimite o poză cu cartea de identitate la următoarea adresa de email: [email protected]

Verificarea documentelor poate dura până la 48 de ore, iar după prima depunere ai la dispoziție 30 zile pentru a îți verifica contul.

4. Cum depun bani la Get's Bet

Pentru a depune bani în contul de joc ai la dispoziție portofele electronice precum Skrill sau Paysafecard, dar poți depune și prin intermediul cardului bancar.

Pe lângă cele prezentate mai sus, Get's Bet oferă încă o metodă de depunere foarte atractivă: prin intermediul agențiilor stradale.

Pentru a depune din agenție trebuie să te prezinți la orice agenție Get's Bet din țară, doar cu un act de identitate. Aici găsești lista completă de agenții Gets Bet din țară.

Mai jos aveți prezentate toate metodele de depunere de la Get's Bet:

metode de plata gets bet

Pentru fiecare depunere operatorul percepe o taxă de administrare de 2% din valoarea depunerii efectuate.

5. Gets Bet metode de plată - cum retragi banii

La fel ca și în cazul depunerilor, poți opta să retragi prin intermediul portofelelor electronice Skrill sau Paysafecard, dar în același timp să retragi direct pe card.

Pentru a putea retrage din agenție, trebuie să intri în secțiunea retrageri, din contul tău și să alegi suma dorită, județul, orașul și agenția de unde dorești ridicarea banilor. 

După ce solicitarea a fost confirmată, vei primi un email cuprinzând codul PIN și data de valabilitate, iar suma solicitată te va aștepta în agenție până la expirarea datei de valabilitate.

Odată primit emailul de confirmare, te poți prezenta în agenție cu un act de identitate și codul PIN primit pe email pentru a ridica bani. Mai jos aveți prezentate principalele metode de retragere, limitele și timpul de procesare aferente:

depuneri retrageri gets bet

6. Oferta Gets Bet pariuri

Oferta de pariuri de la Gets Bet este foarte bogată, având în componența sa peste 30 de discipline sportive diferite. Poți alege sa pariezi pe meciuri de fotbal, tenis, hochei, curse de ciclism, sporturi cu motor sau MMA, având la dispoziție suficiente variante de pariere. Am întâlnit în oferta Get's Bet inclusiv sporturi despre care nu știam că există (la pariuri): Hurling Galic, Diving, Șah etc.

oferta pariuri gets bet

Așa cum vezi în imaginea de mai sus, la un meci din campionatul intern ai peste 100 de linii de pariere, ceea ce înseamnă că vei găsi cu siguranță pariuri bune de jucat pe orice eveniment. Poți oricând activa modul Supercombo pentru a juca mai multe pariuri de la același eveniment pe un singur bilet.

Dacă ești fan al e-sportului, te vei bucura să afli că Gets Bet are în ofertă o mulțime de evenimente care au legătură cu acesta. Vei regăsi pentru pariere meciuri de League of Legends, Dota 2, Starcraft, Counter-Strike etc.

Liniile de pariere diferă în funcție de popularitatea evenimentului, cele mai populare având peste 100 linii de pariere, dar și cele mai puțin populare având minim 30 linii de pariere.

Nici amatorii de pariuri antepost nu se vor plictisi aici. Ei pot plasa pariuri pe alegerile prezidențiale din Statele Unite, Australia sau din statele europene, iar unele astfel de bilete își vor stabili rezultatul abia peste 2-3 ani.

7. Pariuri live la Gets Bet

Pariurile pe evenimente în desfășurare sunt nelipsite, însă per ansamblu, oferta Gets Bet la pariuri live poate fi mult îmbunătățită. Spun asta deoarece pariorii mai pretențioși s-ar putea să nu găsească toate meciurile disponibile în secțiunea de live. Într-o zi de joi dimineața, erau disponibile 3 evenimente la această secțiune, în timp ce la Betano, numărul 1 în topul caselor de pariuri, aveam 15 astfel de evenimente.

Apoi, am comparat oferta de pariuri live Get's Bet de la același eveniment la cele două case de pariuri. Am observat ca la Get's Bet aveam 84 de pariuri disponibile, în timp ce la Betano existau 150 de astfel de pariuri.

În concluzie, vei găsi aici cele mai importante meciuri și cele mai populare pariuri pe live. Totuși, dacă ești un parior care joacă pe competiții mai exotice (liga secundă din Vietnam, de exemplu) sau preferi linii de pariere foarte complexe, atunci s-ar putea să nu găsești chiar toate meciurile aici.

8. Cum joci primul pariu la Gets Bet 

Cum pariezi la Get's Bet? Foarte simplu:

 • în primul rând, trebuie să dai click pe ”Sporturi” din meniul din partea superioară;
cum pariezi la gets bet
 • în continuare îți vor apărea evenimentele disponibile pentru pariere - dă click pe fiecare în parte și îți vor fi afișate toate liniile de pariere existente;
 • selectarea unui pronostic se face printr-un simplu click (sau tap dacă folosești telefonul) pe pariul respectiv;
 • îți va apărea în mijlocul ecranului, în partea inferioară, o bulină galbenă cu toate evenimentele selectate - după ce vei apăsa pe bulină, tot ce ți-a mai rămas de făcut este să introduci miza și să dai click pe “Plasează pariuri”.

9. Gets Bet – download aplicație pentru telefonul mobil

Get Bet dispune de aplicație atât pentru dispozitivele cu sistem Android cât și pentru cele cu iOS.

Descărcare gets bet apk pentru iOS:

Intră în AppStore și caută ”gets bet”. Primul rezultat al căutării este chiar aplicația Get's Bet pentru telefonul tău.

descarcare apk gets bet

Cum descarc și cum instalez aplicația Gets Bet pentru Android:

Tot ce ai de făcut este să urmezi pașii prezentați chiar de către operator, pe această pagină: https://aplicatie.getsbet.ro/android.html

Nu uita însă că nu e necesar să descarci și să instalezi o aplicație Gets Bet pentru a paria de pe telefonul mobil. Site-ul operatorului este perfect optimizat pentru telefon, astfel că poți paria în condiții foarte bune chiar și din browserul telefonului sau al tabletei tale.

10. Promoții Get's Bet

În rândurile de mai jos îți voi detalia doar parte dintre promoțiile de care poți avea parte la Gets Bet. Dă click pe imaginea de mai sus și accesează pagina de promoții pentru a vedea oferta completă.

Bonus 200 LEI

 • trebuie sa plasezi un pariu cu un număr minim de 5 selecții, cotă minimă de 1.35 pentru fiecare selecție, cu o miză de minim 20 lei. Dacă pierzi exact una dintre selecții vei primi un pariu gratuit până în 200 lei; 
 • pariul gratuit poate fi utilizat pentru a plasa pariuri single la o cotă minimă de 1.50, iar pentru pariuri combo cu o cotă minimă de 2.25, fiecare selecție din pariurile combo trebuie să aibă, cotă minimă de 1.50.

Bonus combo 3+

 • plasează pariuri combo cu minim 3 selecții, cu o cotă minimă de 1.35 pentru fiecare selecție, iar dacă biletul tău este câștigător vei primi un bonus în funcție de câte selecții ai pe bilet.
promotii gets bet

11. Gets Bet – păreri și discuții 

Chiar dacă Get Bet activează de puțin timp în domeniul pariurilor online (din 2018), pot spune că este o opțiune bună de luat în calcul dacă vrei să pariezi.

Oferta de pariuri este destul de bogată, oferind o gamă largă de pariuri (prematch, live, e-sports, virtuale etc.), dar care mai poate fi îmbunătățită, mai ales în rândul liniilor de pariere.

Atât site-ul, cât și aplicația Gets Bet se mișcă ireproșabil, neavând parte de blocări sau probleme de funcționare.

Bonusul la înregistrare este un alt aspect unde se mai pot aduce îmbunătățiri, dar până la urmă poți câștiga totuși o sumă de 600 de RON în urma depunerilor, ceea ce nu e puțin. 

În concluzie, la Gets Bet ai tot ce îți trebuie pentru a putea paria în condiții bune. Eu mi-am deschis cont și pot spune că sunt mulțumit de experiența avută până acum. Îți recomand să îți deschizi și tu un cont, folosind link-ul de mai jos.