• Home »

Loto Polonia – Ce este si cum se joaca

Dacă nu ai jucat niciodată la loteriile internaționale și ai evitat mereu secțiunea Loto din oferta caselor de pariuri, acest articol te ajută să descoperi cât de simplu și de atractiv este să joci la Loto Polonia. Dacă ești deja un ”fan” al loteriilor atunci te vei bucura să găsești aici cele mai bune strategii cu care să câștigi bani la Loto Polonia Multi, Polonia Keno 20/70.

1. Ce este Loto Polonia?

După cum reiese și din nume, este vorba despre un joc de loterie. Atunci când vorbim despre Loto Polonia ne referim la 3 jocuri diferite: Loto Multi Polonia 20/80, Keno Polonia 20/70 și Polonia loto 6/49.

1.1 Loto Multi Polonia 20/80

Mai este denumit și Loto Polonia 1 (Polonia Multi 1) și Loto Polonia 2 (Polonia Multi 2). Asta pentru că în fiecare zi sunt programate două extrageri la Loto Polonia 20/80. Prima are loc la ora 15:00, iar a doua la ora 22:40.

La fiecare astfel de extragere sunt scoase 20 de numere dintr-un total de 80. Desigur, nu trebuie să ghicești toate cele 20 de numere pentru a câștiga. Nici măcar nu poți să mizezi pe toate numerele dintr-o singură extragere pe același pariu. E suficient uneori să nimerești un singur număr din cele 20 extrase și să te bucuri totuși de un câștig semnificativ. Mai multe despre asta găsești însă mai jos în articol.

1.2 Keno Polonia 20/70

Este cel mai popular joc dintre cele 3, deoarece este și cel mai jucat. Motivul este simplu: sunt extrageri programate din 4 în 4 minute, astfel că nu ești nevoit să aștepți o jumătate de zi pentru a paria. Dacă ai pierdut câteva pariuri ai rapid șansa de a recupera banii investiți.

Primele numere ale zilei sunt extrase la ora 07:34 și apoi pe tot parcursul zilei până la ora 15:30 te poți bucura de jocul cu cifre. Este o modalitate ideală de a-ți exersa instictul și flerul de parior pentru a doua parte a zilei, atunci când te poți îndrepta spre ponturi pariuri din evenimente sportive care se desfășoară la orele respective.

1.3 Polonia 6/49

Aproape identic cu Loteria Română, jocul Polonia 6/49 presupune că trebuie să nimerești 6 numere din 49 extrase. Avantajul aici este că extragerile sunt mai dese (una la câteva zile), de regulă programate seara. 

Succesul avut de aceste piețe în mediul offline le-a adus ulterior și în oferta caselor de pariuri online. Nu toate agențiile îți oferă posibilitatea de a juca loterii internaționale, însă din acest articol vei descoperi care sunt acelea unde poți câștiga bani frumoși la loto Polonia, loto Grecia (includ aici Keno Grecia, Kino Grecia, kino online, kinogrecia, greciakeno).

2. Unde e recomandat să joci Loto Polonia Multi?

Casele de pariuri unde poți juca la loteria internațională din Polonia sunt Netbet și Superbet. Greu de spus care dintre acestea este mai potrivită, deoarece ambele se prezintă bine și foarte bine. Propun totuși să le analizăm succint pe fiecare și să descoperim avatanjele sau minusurile lor.

2.1 Loto Polonia Multi la Netbet

La acest operator vei găsi la secțiunea Loto Polonia toate cele 3 variante pe care ți le-am descris mai sus. Aici beneficiezi de o aplicație foarte performantă, o interfață foarte prietenoasă și îți va fi extrem de ușor să utilizezi platforma de joc.

Un alt plus al acestei case de pariuri este acela că îți oferă în site o rubrică de Statistici Polonia Multi Loto. De acolo poți afla care sunt cele mai rare sau mai frecvente 5 numere extrase sau perechile de numere cu cea mai ridicată frecvență la extragere.

Cei de la Netbet se pot lăuda cu faptul că sunt (probabil) cel mai bun cazino în materie de loterii internaționale, vorbind aici inclusiv de jocurile Grecia Kino, Loto Grecia sau Italia Keno (dacă Nu uita că aici primești și 2.000 RON bonus pentru primele 3 depuneri + 300 rotiri gratuite! Vezi aici cum poți să iei acest bonus.

LOTO Multi

2.2 Loto Polonia Multi la Superbet

Clienții acestei agenții pot juca Polonia Multi 1 și Polonia Multi 2 atât la agențiile stradale, cât și online. Fără nici o îndoială, este mult mai profitabil să joci online, unde nu plătești nici un impozit din suma câștigată. Mai mult, poți să pariezi pe super bet loto cu ajutorul aplicației Superbet de oriunde te-ai afla, fiind scutit de drumul până la agenția din colțul străzii.

La Superbet oferta loto este atractivă. Aici vei găsi cote mai bune la Loto 20/80 decât la Netbet. Pentru comparație, las mai jos imaginea cu cotele propuse de cele 2 case de pariuri pentru numerele prinse la extrageri:

loto polonia multi cote
polonia multi loto cote

Observăm că Superbet loto propune o cotă de 3.9 la un număr prins, iar Netbet doar 3.83. Diferența de cote crește cu cât ne îndreptăm spre mai multe numere. Dezavantajele celor de la Superbet se ivesc însă atunci când vorbim de platformele de pariere.

Cea de la Netbet este mai dinamică și mai ușor de folosit. La fel stau lucrurile în ceea ce privește aplicațiile pentru telefonul mobil. De asemenea, dacă ești un amator de Polonia Loto 6/49 atunci trebuie să știi că nu-l vei găsi la Superbet, ci doar la Netbet.

Statisticile pe care le poți consulta pe site-ul superbet.ro sunt ceva mai amănunțite decât la agenția concurentă, dar despre acestea vom vorbi puțin mai jos. Nu uita că dacă te înregistrezi la Superbet ai un bonus de 500 RON la prima depunere. Iată ce trebuie să faci >>

loto superbet

Așa cum îți spuneam mai sus, ambele agenții îți oferă multe avantaje pentru care merită să le alegi. Tind însă să spun că netbet.ro are un plus, care ține de interfața site-ului/aplicației și de lejeritatea cu care navighezi pe platformă, selectezi și plasezi pariurile.

3. Cum se joacă Loto Polonia?

Pentru a juca la loteria poloneză la Netbet trebuie să intri aici. După ce ai parcurs procedura de înregistrare găsești secțiunea ”Loto” în partea de sus a site-ului. Din meniul afișat în partea stângă dai un simplu click pe Polonia și îți vor apărea toate jocurile loto din această țară, inclusiv Multi Polonia 20/80. Mai trebuie acum doar să selectezi extragerea și numerele pe care vrei să le joci.

4. Strategii de câștig la Loto Polonia

În mod evident, câștigul pentru 8 numere prinse din 20 extrase este unul uriaș, dar care sunt șansele să le prinzi pe toate 8? Foarte, foarte mici. De aceea ar trebui să te axezi pe mai puține numere și să cauți strategii eficiente. Iată care sunt acestea:

4.1 Strategia Martingale la Loto Polonia Multi

Probabil știi deja cum funcționează sau care este principiul stragiei Martingale. Dacă nu ești cunoscător, în acest articol afli tot ce trebuie să știi despre Martingale.

Sistemul de joc propus în această strategie poate da rezultate foarte bune la Polonia Multi Loto, deoarce cota oferită pentru un singur număr prins este foarte mare: 3.90. Astfel, dublând miza după câteva pariuri pierdute consecutiv poți totuși să obții câștiguri frumușele când numărul pe care ai mizat a fost extras.

Esențial este însă ca banca cu care pornești să fie una consistentă sau miza să fie cât mai mică. Așa vei evita să rămâi fără bani în cont în cazul în care primele pariuri sunt neinspirate.

4.2 Strategia Fibonacci la Polonia Multi Loto

Are la bază șirul de numere al celebrului matematician italian. Colegii mei au scris aici cum se aplică acest șir în pariuri. Se aseamănă cu Martingale, dar miza nu se dublează după un pariu pierzător. Strategia funcționează de minune atunci când e aplicată pe cote de 3.00 și mai mari, așa cum este cazul și la Loto Polonia online.

Exemplu de pariuri cu strategia Fibonacci la loterie: joci 10 lei pe numărul 13. Dacă nu iese joci tot 10 lei pe numărul 13 sau orice alt număr. Dacă nici acum nu ai câștigat vei paria suma ultimelor 2 pariuri (10 lei+10 lei = 20 lei) pe numărul 13 sau orice alt număr. Dacă nu a ieșit nici un pariu atunci mizezi în continuare suma ultimelor 2 pariuri până când vei câștiga. Din acel moment vei reîncepe cu miza inițială, de 10 lei.

5. Cum să câștigi la Polonia Multi?

Deoarece vorbim de pariuri, este clar că nu există o rețetă sigură de câștig, altfel toată lumea ar oferi predicții la Loto Polonia și ar ruina operatorii de jocuri de noroc. Îți prezint însă 4 sfaturi care te pot ajuta să-ți îmbunătățești rezultatele și să câștigi bani la loteria poloneză.

5.1 Consultă arhiva de rezultate Polonia Loto Multi

Îți spuneam mai sus că pe site-ul celor două case de pariuri găsești statistici succinte privind cele mai rar/frecvent extrase 5 numere. Dacă ai timp însă pentru a te documenta mai bine, află că pe site-ul lotopolonia.com vei găsi toate cifrele de care ai nevoie pentru a-ți face o imagine clară despre acest joc.

Poți consulta acolo o mulțime de rezultate loto polonia 24/7 și statistici detaliate din loto Polonia arhiva. Tot acolo poți urmări extrageri la Loto Polonia live.

Poți căuta rezultatele însă și pe site-urile caselor de pariuri. O căutare de tipul ”rezultate superbet loto” ar trebui să fie suficientă pentru a face o verificare de numere loto.

extragere live multi

Chiar dacă acest lucru nu îți va garanta succesul, este foarte util să știi când un număr nu a mai fost extras de foarte mult timp, deoarece înseamnă că acela ar trebui să iasă într-una din următoarele extrageri.

5.2 Pariază responsabil

Mă refer aici atât la sumele de pariere, cât și la numerele pe care mizezi. Este total nerealist să te aștepți să prinzi 8 numere din 20 extrase, de aceea ți-aș recomanda fie să pariezi în tip sistem, fie pe unul, două sau trei numere.

O miză de 5 sau 10 RON poate să nu pară ceva însemnat, dar dacă joci frecvent la loterii atunci riști să investești sume destul de mari fără să îți dai seama. Te sfătuiesc să ții în permanență un cotrol asupră băncii tale și ar fi ideal să îți setezi o limită lunară pe care să nu o depăsești în nici o situație.

Sfatul acesta este și mai important în cazul în care vrei să folosești strategiile pe care ți le-am expus mai sus. În special la Martingale, dublarea sumelor de pariere poate să te ducă rapid spre ”fundul sacului” și atunci vei fi nevoit să faci din nou depuneri în cont.

Cel mai indicat este să începi cu miza minimă și să vezi apoi unde te situezi și cum poți mări, pas cu pas, suma pe care ești dispus să o investeși. În opinia mea, cel mai important lucru în pariuri este să nu mizezi mai mult decât îți permiți să pierzi!

5.3 Mergi pe mâna instinctului!

Vorbim de o loterie. Prin definiție, norocul are cel mai greu cuvânt de spus. Dacă ai un număr care îți poartă noroc sau flerul de parior îți spune că vor ieși anumite numere, mizează pe acelea.

Aici, oricât ai analiza nu poți avea o influență asupra numerelor extrase, nu e ca în pariuri sportive. Prin urmare, dacă ai instinct de parior acesta te va ghida spre câștiguri. Dacă nu se va întâmpla așa înseamnă că poate pariurile sau loteria nu ar trebui să fie altceva mai mult decât un hobby.

5.4 Nu da bani nimănui pentru ponturi sau sisteme de joc la loterie!

Pariurile pe loto sunt jocuri de noroc, așa că nimeni nu îți poate garanta rețeta succesului, oricât de bine ar putea suna vreo ofertă. Este vorba pur și simplu de niște probabilități matematice pentru care nu ai nevoie de nici un pont, le poți calcula de unul singur.

Sunt destule persoane care încearcă să profite de pe urma celor care nu cunosc acest joc, de aceea te sfătuiesc ca sub nici o formă să nu îi încurajezi cumpărând de la ei așa zise ”ponturi” sau ”strategii sigure”. Singurii care se vor îmbogăți vor fi ei, cei care ”vânează” jucătorii vulnerabili pentru a-i păcăli.

6. Concluzii

Jocurile Loto Polonia îți pot aduce câștiguri bune și merită să le încerci și să vezi dacă sunt genul tău de pariuri. Spre deosebire de pariurile sportive, aici nu trebuie să te documentezi înainte de fiecare eveniment (extragere), deoarece calculele rămân tot timpul aceleași.

Poți analiza cu ușurință probabilitățile puse în joc și șansele ca un anumit număr să iasă. Ți-am arătat și strategiile pe care le poți folosi, îți mai rămâne doar să le testezi.

Multi Polonia 20/80 este jocul pe care îl recomand cel mai mult dintre cele 3 variante. Asta pentru că are doar 2 extrageri zilnice și nu riști să investești o zi întreagă din timpul tău în fața numerelor.

Dacă stai bine la capitolul timp liber atunci poți încerca Keno Polonia, unde ai extrageri de numere din 4 în 4 minute. În ceea ce privește Polonia 6/49, acolo ai nevoie de și mai multă șansă pentru a câștiga, de aceea m-aș feri să-l joc prea mult.

Folosind informațiile pe care ți le-am prezentat în acest articol ai șansa de a câștiga niște bănuți la loteria poloneză, iar dacă norocul nu îți va surâde atunci cu siguranță nu vei ajunge să pierzi sume importante respectând strategiile propuse aici.

Dacă mai ai întrebări/nelămuriri despre jocurile la loterie sau pariuri în general te invit să ne scrii în secțiunea de comentarii sau printr-un mesaj direct, iar noi îți vom răspunde cât mai curând. Mult succes!