Cele mai norocoase numere la LOTO

Mulți dintre jucători caută numere norocoase așa că în acest articol vom vorbi despre cele mai norocoase numere la loto!

cele mai norocoase numere la loto

Potrivit unui studiu realizat în 2013, peste 20% dintre români joacă la Loto iar dacă luăm în vedere că reportul câștigurilor a crescut tot mai mult în ultimii ani, putem aproxima că numărul jucătorilor la loto este și mai mare în prezent.

Chiar dacă știm cu toții că pentru a câștiga la loto ai nevoie în mare parte doar de noroc, la fel de bine putem observa că sunt multe numere loto care sunt extrase mai des decât altele. Acestea te pot ajuta să alegi o combinație de numere pe care să le joci la loto și chiar să obții premiul cel mare.

Astfel, în cazul în care cauți numerele loto care au ieșit cel mai des, le vei găsi în rândurile următoare!

1. Care sunt cele mai norocoase numere la Loto 6 49

Loto 6 din 49 este cel mai popular joc de loto al Loteriei Române, așa că foarte mulți români aleg să plaseze bilete la 6 din 49.

Loteria Română se arată foarte deschisă la partea de statistici și ne prezintă chiar pe site-ul oficial care sunt cele mai extrase numere la loto. Există o pagină numită Frecventa numere loto, acolo unde găsim un grafic mai mult sau mai puțin ușor de interpretat.

Aici ne sunt prezentate cele 49 de numere care pot fi extrase la Loto 6 din 49 și numărul de extrageri ale fiecărui număr în parte.

Cele mai frecvent extrase numere la loto 6 din 49 sunt: 5, 4, 6, 36, 2 și 33.

În caz că îți pui deseori întrebarea ce numere să pun la loto, alte numere extrase des sunt: 9, 13, 23, 25, 45, 17, 32 și 48.

frecventa numere la loto 6/49

2. Care sunt cele mai norocoase numere la loto 5 din 40

Dacă obișnuiești să joci și la Loto 5 din 40 atunci cu siguranță te interesează să afli care este frecventa numere loto 5 din 40. Iată care sunt cele mai extrase 5 numere la loto 5 din 40: 30, 12, 4, 34 și 6.

Dar, mai pot fi considerate numere norocoase și 29, 14, 22, 36 și 20, numere care la rândul lor sunt extrase destul de des.

3. Numerele extrase cel mai des la Joker

Îți spunem care sunt și numerele cel mai des extrase la Joker: 45, 18, 40, 37, 3 și 8.

Dar mai trebuie să ai în vedere și numerele 16, 17, 24, 20, 32 și 5.

4. Care sunt cele mai jucate numere la loto în lume

Dacă mizezi pe noroc atunci poți încerca să incluzi pe biletele tale și cele mai norocoase numere din lume. Iar astfel poți miza pe cele mai jucate numere la loto în lume, iar cele mai jucate zece numere la loto în lume sunt: 11, 7, 17, 27, 19, 23, 12, 13, 9 și 18.

Totuși, așa cum spuneam, pentru a câștiga la loto ai nevoie, înainte de toate, de foarte mult noroc, așa că la fel de mult te-ar putea ajuta folosirea unui generator numere norocoase. Poți găsi foarte astfel de instrumente care îți oferă numere norocoase la loto.

Uneori sunt oferite chiar de operatorii de pariuri iar dacă nu ai un astfel de tool la dispoziție, poți căuta pe Google generator numere loto.

Acestea fiind spuse, sperăm că recomandările noastre de numere norocoase la loto să îți fie de ajutor pentru a realiza numai bilete câștigătoare!

AICI poți juca la loterii internaționale – bonus generos la înregistrare!

Leave a Comment: