Caută
Close this search box.

Tottenham – Chelsea ponturi pariuri 19.09.2021

tottenham chelsea ponturi pariuri

Duminica, runda a 5-a din Premier League, ne va aduce un derby al Londrei, intre Tottenham in calitate de gazda si Chelsea, campioana Europei.

Partida se va juca pe cochetul Tottenham Hotspur Stadium, incapand cu ora 18:30, va fi arbitrat de P. Tierney si transmis in Romania de canalul Eurosport.

tottenham chelsea ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Betano si accesati linkul betano bonus pentru a beneficia de avantajele oferite de casa de pariuri!

Tottenham

Tottenham a schimbat antrenorul in acest sezon, aducandu-l pe Nuno Espirito Santo, fostul antrenor al lui Wolves, au reusit sa ii tina in lot pe Kane si Son, jucatori exponentiali in angrenajul echipei. Dupa primele 4 etape se claseaza pe locul 7, avand 9 puncte, unul mai putin decat echipele din fruntea clasamentului, cu 3 goluri marcate si 3 incasate.

In prima etapa, Tottenham a produs surpriza etapei, invingand-o pe campioana Manchester City, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Son, meci in care desi au fost dominati, au reusit sa se mobilizeze si sa isi adjudece victoria. A urmat pentru Nuno Espirito Santo deplasarea pe terenul fostei sale echipe, Wolves, unde a castigat tot cu 1-0 prin golul marcat de Alli din 11 metri.

Etapa a 3-a a adus o noua victorie la limita, 1-0 acasa cu Watford, gol marcat de Son, iar in etapa precedenta au avut parte de o deceptie, fiind invinsi clar 3-0 de Crystal Palace, intr-un meci nereusit din toate punctele de vedere.

Au disputat si play-off pentru accederea in Conference League, unde au trecut de Ferreira din Portugalia, dupa ce au fost invinsi cu 1-0 in tur, iar in retur au castigat cu 3-0. In primul meci din grupe, au remizat 2-2 contra celor de la Rennes.

Chelsea

Chelsea este campioana Europei, iar acest statut face ca fiecare echipa sa se motiveze suplimentar contra lor. Pana in aceasta etapa au castigat 10 puncte, cu 9 goluri marcate si 1 incasat, clasandu-se pe locul 2, fiind despartita doar de golaveraj de liderul Man. Utd.

In prima etapa a noului sezon, Chelsea s-a impus acasa cu scorul de 3-0 contra lui Crystal Palace, goluri marcate de Alonso, Pulisic si Chalobah. Etapa a 2-a a adus o noua victorie facila, in deplasarea de la Arsenal, scor 2-0, goluri marcate de Lukaku si James.

Runda a 3-a Chelsea s-a deplasat la Liverpool, unde cele doua super-echipe au remizat, 1-1, pentru Chelsea marcand Havertz. In runda precedenta, londonezii au primit vizita lui Aston Villa, pe care au invins-o fara drept de apel, scor 3-0, prin reusitele lui Lukaku – dubla si Kovacic.

In saptamana trecuta Chelsea si-a inceput nou sezon european, disputand primul meci din grupele Ligii Campionilor, castigand greu acasa cu Zenit, scor 1-0, gol marcat de Lukaku, rusii ratand ocazii importante.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Tottenham (4-2-3-1): Lloris – Emerson, Dier, Sanchez, Reguilon – Skipp, Hojbjerg – Son, Alli, Lucas – Kane

Chelsea (3-4-3): Mendy – Rudiger, Silva, Azpilicueta – Hudson-Odoi, Kovacic, Saul, Alonso – Mount, Havertz, Lukaku

Absenti

Tottenham: Tanganga, Bergwijn

Chelsea: Kante, Pulisic

Istoric confruntari directe

Sezonul trecut Chelsea s-a impus in tur, pe terenul lui Tottenham, scor 1-0, iar in retur cele doua echipe au remizat, 2-2.

In ultimele 10 partide disputate intre cele doua echipe, Tottenham s-a impus de 2 ori, Chelsea are 5 victorii, iar 3 partide s-au terminat la egalitate.

Ultima victorie a lui Tottenham impotriva lui Chelsea dateaza din ianuarie 2019, o partida in semifinalele Cupei Angliei.

Tottenham – Chelsea ponturi pariuri – Paul0722

Accesati sectiunea ponturi pariuri Anglia pentru a paria si alte pronosticuri din Premier League!

Vom avea parte de o partida spectaculoasa, Chelsea daca va castiga se va mentine in fruntea clasamentului, in cursa spre titlu, iar Tottenham in cazul unei victorii o poate depasi pe Chelsea si sa urce cateva locuri in clasament.

Chelsea este mai in forma, dar meciul de la mijlocul saptamanii contra celor de la Zenit, ar trebui sa ii puna putin in garda si sa abordeze cu o alta mentalitate acest joc, deoarece au demonstrat slabiciuni pe faza defensiva, care vor fi taxate de niste jucatori de calitate, cum sunt Son, Alli sau Kane.

Tottenham incearca sa scoata un rezultat pozitiv, dupa ce in etapa trecuta au trait o dezamagire profunda, fiind umiliti de Crystal Palace, care i-a invins cu 3-0.

Pronostic Tottenham – Chelsea: 2 solist – Cota 1.78!