Mozzart bet Pariuri Online – Review

recenzie mozzart

PARIURI Mozzart BET România

L1203414W001173

1.750 lei PACHET DE BUN VENIT

1.750 LEI pentru clienții noi la primele 3 depuneri

Apeși butonul ”ÎNREGISTREAZĂ-TE” și completezi formularul.

Efectuează

primele depuneri.

Unul dintre cele mai consistente bonusuri la înregistrare de pe piața pariurilor online este oferit de Mozzart! Suma totală disponibilă se ridică la nu mai puțin de 1.750 RON și se acordă la primele 3 depuneri.

 

Bonusul este distribuit astfel:

  • 50% din prima depunere până la 250 LEI;
  • 100% din a doua depunere până la 500 LEI;
  • 200% din a treia depunere până la 1.000 LEI.

 

Pentru a putea retrage banii va trebui să completezi rulajul bonusului.

Condiții rulaj bonus: de 5x în 60 zile.

Pariuri eligibile pentru rulaj: minim 4 selecții pe bilet, cota minimă per selecție: 1.35.

 

Nu e necesar un cod bonus Mozzart Bet pentru a accesa această ofertă!

mozzart case pariuri

Locul 6 în topul 10pariuri.ro

10/10
Pariuri LIVE 85%
Cote Bune 90%
Sporturi 86%

Descoperă din acest articol tot ce trebuie să știi despre casa de pariuri Mozzart Bet. Vezi cum pariezi aici, ce bonusuri te așteaptă, cum depui și retragi bani, dar și multe alte lucruri pe care e important să le cunoști dacă vrei să pariezi aici!

Avantaje Mozzart Bet

Bonus la prima depunere​

Aplicație pentru mobil

Cash Out

Pariuri LIVE

De ce să alegi la pariuri Mozzart?

Calificative Mozzart Pariuri

8.9

Bonusuri și promoții 

9.0

Pariuri de pe mobil

8.7

Pariuri LIVE

8.8

Oferta de pariuri

9.0

Valoarea cotelor

Metode de plată Mozzartbet

Metodele de depunere și retragere prezente în această agenție sunt suficiente pentru a satisface gusturile oricărui parior. Poți depune prin card bancar, fiind cea mai răspândită metodă, însă dacă nu vrei să-ți introduci datele bancare pe site sau pur și simplu nu ai un astfel de card, ai și alte metode la dispoziție.

 

Pe lângă varianta alimentării prin portofele electronice (Skrill / Neteller), mai ai la dispoziție 3 variante de depunere cash: Top Pay, Okto Cash Self Pay și depunerea directă în agențiile de pariuri Mozzart.

Metode de depunere și limite

Metode de retragere și limite

Oferta de pariuri Mozzart Bet

În ceea ce privește numărul de discipline sportive aflate în oferta Mozzart, pentru 99% dintre pariori agenția oferă toate pariurile pe care aceștia și-ar putea dori să le joace. Mozzart Bet propune 15 sporturi pe care poți să îți plasezi pariurile, incluzând aici meciuri de E-sports, Tenis de masă, Darts, Snooker și, bineînțeles, sporturile populare.

 

Prin comparație, la Betano, numărul 1 în top case de pariuri avem un număr de 30 de sporturi disponibile pentru pariere. Totuși, sunt foarte puțini pariori care aleg să joace pe Badminton, Cricket sau alte discipline de acest tip.

 

Cât despre numărul de pariuri disponibile pentru fiecare meci în parte, putem spune că Mozzart stă foarte bine. La cele mai multe meciuri de fotbal avem peste 350 de pariuri din care putem alege.

 

Păstrând comparația cu Betano, la un meci de Liga 1 am găsit aici 410 pariuri, în timp ce la Mozzart erau disponibile pentru același meci, un număr de 362 de pariuri. În schimb, la alte meciuri de Liga 1 din ziua următoare la Betano erau doar 330 de pariuri, în timp ce la Mozzart aveam 360.

 

În ceea ce privește secțiunea Mozzart cote de pariere, casa de pariuri sportive Mozzart stă în continuare foarte bine. La unele linii de pariere stă chiar mai bine decât Betano sau alți operatori mai ”consacrați”.

 

Concluzii:

  • numărul de sporturi disponibile: 15+
  • numărul de pariuri disponibile / meci: 350+
  • Mozzart pariuri cote: bune și foarte bune, comparabile cu Betano sau Superbet.

Verificare bilet Mozzart

Dacă dorești să verifici rezultatul biletului jucat la una dintre agențiile Mozzart din țară îți voi arăta rapid cum poți să faci asta.

 

În primul rând, trebuie să mergi pe site-ul mozzart.ro și din meniul ”Pariuri Sportive” să selectezi ”Status bilet”, așa cum îți indică imaginea de mai jos. Nu îți mai rămâne decât să introduci apoi codul biletului și să apeși butonul de verificare.

verificare bilet mozzart bet
mozzart verificare bilet

Dacă vrei să vezi și cum verifici statusul biletelor jucate online sau cum verifici biletele jucate la loto, îți recomand să citești articolul Verificare bilet Mozzart.

Biletul Zilei Mozzart Bet

Unul dintre lucrurile foarte apreciate la casa de pariuri online Mozzart Bet este acela că în fiecare zi vei găsi pe site minimum 3 bilete din fotbal gata pregătite pentru a le juca.

 

Acestea sunt formate din 4 evenimente și includ cote mărite, alese în mod special de către agenție! Astfel, îți poți crește câștigurile considerabil, diferența între cotele finale fiind semnificative, de cele mai multe ori depășind 3.00.

 

Așa cum poți observa, îți este afișată inclusiv ora până la care poți juca biletul, adică până la startul primului eveniment cuprins în pariu.

 

Astfel, dacă meciurile de pe bilet ți se par promițătoare, poți plasa Biletul Zilei Mozzart fără să mai fi nevoit să alegi singur predicțiile.

 

Chiar dacă nu vrei să joci biletele pregătite de agenție, și tu poți să îți mărești câștigurile potențiale: ai la dispoziție oferta Bonus Cota:

  • dacă ai pe bilet 4 meciuri, poți adăuga încă unul din grupa bonus 4.
  • dacă ai pe bilet 6 meciuri (nu contează dacă al 5-lea e din grupa 4)poți adăuga încă un meci din grupa bonus 6.
  • dacă ai pe bilet 8 meciuri, poți adăuga încă un meci din grupa bonus 8.
biletul zilei mozzart

Mozzart Pariuri pe LOTO

Cu una dintre cele mai bogate oferte de pariuri pe loterii, la Mozzart Bet nu vei avea timp să te plictisești în secțiunea LOTO. Vei găsi extrageri din 5 în 5 minute la jocurile Keno Rapid și cele mai populare loterii online: Italia Keno, Polonia Keno, Ungaria Putto, Cehia Keno și multe, multe altele.

 

Grafica simplistă a platformei îți va arăta rapid care sunt următoarele extrageri programate la fiecare categorie, iar tu vei avea posibilitatea să verifici statistica extragerilor recente, precum și să îți adaugi numerele favorite ca să le găsești mai ușor.

mozzart pariuri loto

Așa cum poți observa și din imaginea de mai sus, este foarte simplu să compui un bilet la pariuri pe loto la Mozzart Bet. Cotele sunt destul de atractive, iar extrageri sunt suficiente pentru a găsi ce să joci la orice oră din zi.

 

Nu ezita să încerci și secțiunile Grecia Tombo sau noul Contra Grecia Kino, acolo unde ai câte o rundă nouă la fiecare 5 minute!

Pariuri de pe mobil și tabletă

Pe site-ul casei de pariuri vei găsi doar secțiunea ”Aplicația Android”, însă trebuie să știi că poți paria din aplicație și dacă ești un utilizator de iPhone sau alt dispozitiv cu sistem de operare iOS.

 

Cei de la Mozzart au dezvoltat aplicații dedicate pentru orice tip de telefon mobil, dar în același timp au și un site optimizat pentru telefonul mobil, așa că poți alege și să joci direct din browserul telefonului tău.

mozzart pariuri de pe mobil.png

Cum descarci aplicația Mozzart și beneficiezi de bonus

Unele bonusuri la casele de pariuri le poți accesa numai înregistrându-te direct pe site, de aceea îți voi arăta cum să descarci Mozzart app, dar și să încasezi bonusul în același timp. Respectă următoarele instrucțiuni:

Accesează site-ul Mozzart

de AICI

Deschide un cont

Mozzart Bet

Descarcă aplicația din magazinele Google Play sau AppStore.

Dacă folosești un iPhone sau iPad vei găsi aplicația Mozzartbet România în AppStore și o vei putea instala ca pe orice altă aplicație normală.

 

Pentru a descărca Mozzart Bet app pe telefonul Android trebuie să reții că înainte de a downloada aplicația va trebui să intri în setările telefonului și să acorzi permisiunea de a instala aplicații necunoscute.

Platforma Mozzart Pariuri în imagini

Părerea jucătorilor despre Mozzart Bet

Credeam că nu au bonus fără depunere, dar a doua zi după ce m-am înregistrat am primit în cont 5 vouchere de pariuri în valoare de 25 de lei. Am pariat cu ele la întâmplare, nu erau condiții de pariere, doar trebuie să selectezi pe bilet ”contul pentru pariu”, adică Vouchere. Am fost încântat să primesc bonusul respectiv, fiindcă nicăieri pe site nu citisem despre el.
BMG
Bonusul chiar merită! O casă de pariuri care apreciază și clienții, nu se uită doar la cei noi. 200% până la 1.000 LEI la a treia depunere mi se pare foarte, foarte mult. Am depus 500 de lei și aveam în cont 1.500!!
Ronnie84
Site-ul se mișcă ok, dar ar trebui să mai investească ceva bani în el. Grafica e jale, parcă mă uit la hârtiile de pe oferta din agenții. Ăsta e și motivul pentru care am ales să joc din aplicație după ce m-am înregistrat, ceea ce vă recomand și vouă.
AndreiBRK
Ca și oferta de pariuri Mozzart mi se pare că are tot ce îți trebuie. În special dacă joci pe fotbal, nu ai ce să comentezi. Bonusul la înregistrare este excelent, poți juca relaxat după ce mai încasezi câte o tură de bani din partea agenției.
MRRazvan

Părerea noastră despre Mozzart Bet

Mozzart Bet este în creștere pe piața din România. Faptul că are și agenții stradale îi permite să le ofere clienților posibilitatea de a alimenta conturile de pariere în numerar, lucru apreciat de mulți dintre pariori.

 

Comparația cu casele de pariuri cele mai bune din țară am făcut-o mai sus, concluzionând că Mozzart stă mai mult decât bine și merită să joci aici.

 

Lucruri de îmbunătățit ar fi: design-ul site-ului, live streaming-ul, promoțiile sau pariurile live. Poate ar fi de dorit și un bonus fără depunere Mozzart Bet.

În schimb, bonusul la înregistrare este surprinzător de bun, nici un parior online nu ar trebui să-l rateze.

 

De apreciat de asemenea, este partea de statistică disponibilă pe platforma Mozzartbet. Poți găsi date foarte amănunțite despre toate echipele sau despre fiecare arbitru, studiind media de cartonașe acordate sau alte detalii care te pot ajuta în pariuri.

 

Componenta de Serviciu Clienți este foarte bine pusă la punct. Ai constant la dispoziție un număr de telefon la care poți apela sau dacă dorești să discuți prin live chat cu un operator poți face oricând acest lucru.

 

Aplicația de pariuri funcționează bine, iar recenziile confirmă: un rating de 4,6 din peste 300 de review-uri acordate de utilizatorii iOS.

 

Nu sunt mulți operatori care îți pun la dispoziție toate facilitățile de mai sus, iar cei care o fac sunt de apreciat și merită o șansă.

 

Concluzionând, părerea noastră despre Mozzart Bet este una bună. I-am acordat nota 4.3/5 și credem că există real potențial de creștere.

Recomandăm vizitatorilor site-ului nostru să își deschidă cont la această casă de pariuri!

Întrebări frecvente

Da, fiindcă Mozzart deține licența de operare nr. L1203414W001173 emisă de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).

Da, ceea ce înseamnă că îți vei putea închide pariurile înainte de terminarea evenimentelor de pe bilet. Citește articolul integral și vezi ce alte beneficii mai întâlnești la această casă de pariuri online.

Ai mai multe metode de a depune bani în numerar: Okto Cash (depunere minimă 10 lei), direct în agențiile Mozzart, prin rețeaua TopPay sau stabilind o întâlnire cu un agent Mozzart, apelând la numărul 0730 033 392.

Da, există aplicația Mozzartbet România disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Vei putea paria în cele mai bune condiții descărcând aplicația sau pariind direct din browser de pe telefonul mobil.

Poți primi 5 vouchere de pariere imediat după înregistrare, în valoare totală de 25 RON. Pariurile nu sunt supuse unor condiții, astfel că poți profita și juca la pariuri fără să depui bani în contul tău.

Nu. Potrivit legii, casele de pariuri rețin la sursă impozitul pe câștigurile tale. Astfel, nu va trebui să completezi declarații sau formulare ANAF atunci când retragi bani, ci ți se va reține automat 1% din suma retrasă.