Netbet: bonusuri si oferte

0
2001

Netbet este a doua casa de pariuri online licentiata in Romania. Cine se inscrie acum nu va beneficia de un bonus la netbet.ro, ci de 5 bonusuri in limita a 1500 RON

Bonus NetBet – Pachet de bun venit de 1.500 RON!

Bonus NetBet - pana la 1500 Ron pentru primele 5 depuneri

La Netbet nu doar primul depozit este dublat, ci chiar primele 5, oferta fiind unica in Romania. Pentru a incasa acest pachet de bonusuri trebuie sa urmezi pasii:

 1. Dai CLICK AICI si deschizi un cont de pariuri Netbet
 2. Intri in sectiunea Casierie si acolo introduci codul bonus NETBET1
 3. Efectuezi o depunere
 4. Pariezi suma depusa o data pe pariuri cu cote minime de 1.60

Dupa ce ai urmat acesti pasi suma depusa iti va fi dublata pana la cel mult 450 RON.

La urmatoarele depuneri trebuie sa urmezi pasii 2-4 de mai sus pentru a primi bonusurile aferente. Codul bonus ce trebuie introdus are cifra corespunzatoare depozitului in „coada” cuvantului NETBET. Valorile maxime si codurile pot fi vazute in imaginea de mai jos.
coduri bonus netbet
Cateva lucruri de precizat legat de aceste bonusuri:

 • nu trebuie sa efectuezi o retragere pentru a putea profita de urmatoarele bonusuri.
  De exemplu daca ai rulat bonusul pentru primele doua depuneri si ai in cont 1.000 RON daca vei retrage suma nu te vei mai califica pentru urmatoarele bonusuri; poti insa sa faci o depunere peste ceea ce ai deja in cont si astfel si bonusul urmator va fi valid
 • fiecare bonus impreuna cu depunerea trebuie rulate de 4 ori pe cote de minim 1.60 in decurs de 60 de zile de la data creditarii bonusului (60 de zile maxim pentru bonusul 1, alte 60 de zile maxim pentru bonusul 2 si tot asa)
 • contributia la indeplinirea conditiilor de rulaj se calculeaza din momentul in care pariurile au fost stabilite (castigate, pierdute, anulate); acesta este un aspect important deoarece daca tu plasezi un pariu si termini cu el rulajul pentru bonus si depui inainte de a fi decis pariul nu vei mai putea beneficia de bonusul urmator
 • pariurile simple pe handicap asiatic si de tipul sub/peste nu sunt luate in calcul la rulaj; pariurile care au mai mult de doua pronosticuri pot contine si astfel de pronosticuri

CLICK AICI pentru a beneficia de bonusurile oferite la primele 5 depozite

Bonus pentru primul pariu plasat de pe mobil

La plasarea primului pariu de pe telefon vei beneficia de un bonus NetBet egal ca valoarea cu miza pariului, pana la maxim 40 RON. Tine ca nu trebuie sa ai alt bonus in desfasurare pentru a primi acest bonus. De asemenea mai trebuie stiut faptul ca pentru a fi eligibil primul pariu plasat de pe mobil trebuie sa fie jucat pe un bilet simplu cu o cota de 1.60 sau pe un bilet multiplu care sa aiba toate selectiile de minim 1.60.

Pentru a primi bonusul va trebui inainte de plasarea primului pariu de pe mobil sa dai click pe butonul „Inscriere„, buton pe care-l gasesti pe pagina promotiei „Joaca pe mobil si castiga 40 RON pentru primul pariu plasat” de pe site-ul Netbet. Bonusul va trebui rulat de 8 ori pe cote de minim 1.60 inaintea de a se putea efectua o retragere. Acest rulaj se poate face in maxim 60 de zile de la primirea bonusului.

Pariaza ACUM de pe mobil la Netbet!

Bonus pana la 50% din castig pentru pariuri multiple

pariu-acumulator-la-netbetPlaseaza bilete cu minim 3 evenimente si vei beneficia de un bonus daca biletul va fi castigator. Oferta este valabila pentru pariurile pre-meci iar fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.20. Bonusul este oferit doar pentru anumite competitii din fotbal, tenis, hochei pe gheata, baseball si baschet. Lista o gasesti pe pagina promotiei, intrand pe netbet.ro > Promotii > Pariul tau acumulator.

Iti va fi creditat contul in maxim 5 minute de la validarea biletului un bonus cash, acesta fiind diferit in functie de numarul de selectii de pe bilet, dupa cum urmeaza:

 • 3 selectii – bonus 3% din castig
 • 4 selectii – bonus 5% din castig
 • 5 selectii – bonus 8% din castig
 • 6 selectii – bonus 14% din castig
 • 7 selectii – bonus 18% din castig
 • 8 selectii – bonus 23% din castig
 • 9 selectii – bonus 28% din castig
 • 10 selectii – bonus 35% din castig
 • 11 selectii – bonus 40% din castig
 • 12 selectii – bonus 45% din castig
 • 13 selectii – bonus 50% din castig

CLICK AICI pentru a beneficia de bonus pana la 50% pentru pariurile multiple

Alte bonusuri si promotii Netbet

alte-promotii-netbetBonusurile prezentate mai sus sunt cele de lunga durata, in sensul ca sunt modificate rar. In schimb Netbet mai ofera si alte promotii, iar din acest punct de vedere este fara doar si poate numarul 1 in Romania.

Sa enumar numai cateva dintre ofertele de-a lungul timpului: bonusuri la pariuri castigate pe anumite meciuri, cote marite pentru anumite echipe, returnari din miza pariurilor pierdute daca pariezi pe un anumit meci si in acel joc se intampla ceva. Si, unic in Romania: promotii prin care poti ajunge la meciuri in care evolueaza Steaua, meciuri la care poti sa si participi la un anumit concurs. Sunt mult prea multe bonusuri si promotii, asa ca cel mai bine ar fi sa urmaresti constant site-ul nostru deoarece aceste promotii vor fi postate pe 10pariuri.ro.

CLICK AICI pentru a beneficia de toate bonusurile Netbet!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here