Cocktail Rush demo online

cocktail rush pacanele gratis

Cocktail Rush este un slot de păcănele online produs de EGT, care pune accentul mai mult pe câștiguri decât pe funcții speciale. Cu acest slot, jucătorii pot câștiga de până la 1.500X miza!

Joacă Cocktail Rush cu un bonus fără depunere cazino și bucură-te de o experiență exotică, într-un cadru de vis!

 

Încă din primele imagini văzute la acest slot, ne dăm seama că jocul se înscrie în categoria de pacanele cu fructe!

Poți juca Cocktail Rush GRATIS aici!

400 ROTIRI

fără depunere

222 ROTIRI

fără depunere

144 ROTIRI

fără depunere

Merită să joci Cocktail Rush pe bani reali?

Cocktail Rush este un slot simplu, care ar merita mai multă atenție din partea jucătorilor. Nu avem rotiri gratuite sau multiplicatori, dar slotul impresionează prin grafica de calitate, modul de joc rapid și cele 4 premii jackpot.
 
Dacă vrei să joci pe bani reali Cocktail Rush, alege un cazino online din lista de mai jos, înregistrează-te și ia bonusul de bun venit, pentru a începe distracția cu un buget consistent în spate.

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Totul despre Cocktail Rush demo

 • Furnizorul jocului – EGT
 • Rata de plată (Payout) – 96.41%
 • Linii de plată – 10
 • Simboluri speciale – Wild, Scatter
 • Miza minimă – 0.20 RON
 • Miza maximă – 500 RON
 • Rotiri gratuite – Nu
 • Multiplicatori – Nu
 • Jackpot – Da

Descrierea jocului Cocktail Rush

În Cocktail Rush, tema tropicală este adusă la viață prin intermediul unor imagini de vis, care capturează perfect esența unei vacanțe pe plajă. Slotul surprinde, vizual, prin culorile deschise și simbolurile exotice. 
 
Coloana sonoră completează perfect atmosfera creată de slot, cu melodii relaxante, care te duc gândul la vacanță.
cocktail rush descriere
Cocktail Rush se joacă pe un format de role clasic(5×3) și se adresează jucătorilor care caută o experiență de joc simplă. Din acest motiv, pe role, nu vei găsi prea multe funcții bonus. Cele mai importante caracteristici ale slotului Cocktail Rush sunt:
 
 • Wild-urile care se pot extinde pe toată rola
 • Jackpot Cards 
 • Gamble
 
Funcția Gamble seamănă cu cea întâlnită la cele mai multe sloturi EGT, cum ar fi și Flaming Hot slot, de exemplu.

Linii de plată Cocktail Rush

În Cocktail Rush, jucătorii pot obține combinații câștigătoare pe cele 10 linii de plată fixe. Câștigurile sunt plătite de stânga la dreapta, pentru combinații de 2 sau 3 simboluri identice.
cocktail rush linii de plata
Slotul permite o gamă largă de pariuri, adaptându-se la diferite stiluri de joc și bugete. Sumele minime și maxime ale pariurilor pot varia între 0.20 – 500 RON.
 
Când vine vorba de RTP, Cocktail Rush se mândrește cu o rată impresionantă de 96,41%, mult superioară slotului 20 Hot Blast demo.
 
Acest procent indică faptul că, în medie, jucătorii se pot aștepta la un randament favorabil al pariurilor lor pe o perioadă extinsă de joc.
 
Volatilitate este medie, deci, așteptați-vă la un amestec echilibrat de câștiguri mici și mari.

Simbolurile jocului Cocktail Rush

Simbolurile din Cocktail Rush sunt desenate pentru a se potrivi cu tema tropicală a jocului.
 
Cel mai valoros simbol este pepenele în formă de șeptar. O combinație de 5 septari le va aduce jucătorilor un câștig de 500X miza. Celelalte simboluri sunt reprezentate de fructe exotice și plătesc pentru o combinație de 5, între 15X și 70X miza.
coktail rush simboluri
Există și 3 simboluri mai speciale în jocul Cocktail Rush.
 
Statueta Tiki este simbolul Wild și se extinde pe toată rola, înlocuind alte simboluri, pentru a forma mai multe combinații câștigătoare. Wild-ul apare doar pe rolele 2, 3 și 4.
 
Mai avem și 2 simboluri Scatter. Primul Scatter poate aparea pe fiecare rolă și oferă câștiguri de până la 100X miza. Al doilea Scatter apare doar pe rolele 1, 3 și 5, și oferă câștiguri de 20X miza.

Cocktail Rush -Jackpot Cards

Funcția Jackpot Cards oferă jucătorilor șansa de a câștiga unul dintre cele 4 premii jackpot. Valorile premiilor sunt afișate în partea de sus a rolelor, iar funcția poate fi declanșată aleatoriu după orice rotire.

 

Jucătorilor li se prezintă 12 cărți cu fața în jos și trebuie să selecteze câte o carte pe rând. Potrivirea a 3 cărți de aceeași simbol acordă premiul jackpot corespunzător.

cocktail rush jackpot

Cel mai mare premiu jackpot poate ajunge să valoreze milioane de lei. Cel mai bun exemplu vine din cazinoul Betano, unde ultimul câștigător al marelui jackpot a încasat peste 2 milioane de lei!

Cocktail Rush - Gamble

Cocktail Rush include o funcție Gamble care le permite jucătorilor să își dubleze câștigurile printr-un joc de noroc. Acest joc constă în ghicirea culorii a unei cărți de joc(roșie sau neagră).
cocktail rush gamble
Gamble este activă doar pentru câștigurile ce nu depășesc 35X miza!

Sper că articolul nostru ți-a fost de folos și ai învățat ceva despre jocul Cocktail Rush gratis online. Sau măcar sper că te-ai distrat jucându-l aici. Îți dorim mult noroc la jocul Cocktail Rush pe bani reali!