Crazy Monkey demo slot

crazy monkey

Crazy Monkey demo este un slot de păcănele online produs de Igrosoft. Acest slot se adresează celor care caută o experiență de joc simplă și rapidă. Câștigul maxim la Crazy Monkey ajunge la 1.200X!

Crazy Monkey slot este un joc din categoria de păcănele cu fructe. Îți recomand să-l cauți în oferta cazinourilor de mai jos, care îți oferă și bonusuri fără depunere!

Joacă sloturi gratis aici

400 ROTIRI

fără depunere

222 ROTIRI

fără depunere

144 ROTIRI

fără depunere

Merită să joci Crazy Monkey pe bani reali?

Din punctul meu de vedere nu merită să joci Crazy Monkey. Slotul are o grafică învechită, iar pe deasupra nici nu oferă caracteristici bonus interesante. 
 
Dacă vrei să joci cele mai bune sloturi, în cele mai bune condiții, îți recomand să verifici topul cazinourilor online de mai jos. 

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Totul despre Crazy Monkey demo

 

  • Furnizorul jocului – Igrosoft
  • Rata de plată (Payout) – 95%
  • Linii de plată – 9
  • Simboluri speciale – Scatter, Wild
  • Miza minimă – 0.20 RON
  • Miza maximă – 300 RON
  • Rotiri gratuite – Nu
  • Multiplicatori – Nu
  • Jackpot – Nu

Descrierea jocului Crazy Monkey

Crazy Monkey îi poartă pe jucători într-o aventură palpitantă în jungla luxuriantă, unde vor întâlni diverse simboluri și creaturi exotice. Jocul este amplasat pe un fundal cu vegetație densă, cu rolele încadrate de flori și iarbă. Personajul principal al jocului este o maimuță, care se poate observa în partea de jos a rolelor.
 
Coloana sonoră se aseamănă mult cu cea a unui joc de arcade vechi. Nu este cea mai bună, iar din acest motiv poți juca Crazy Monkey cu sunetul oprit. Dacă vrei un joc cu o coloană sonoră bună, recomand să joci Secrets of Atlantis sau Narcos.
crazy monkey descriere
În ceea ce privește structura, Crazy Monkey are 5 role și 3 rânduri. Jocul oferă o interfață ușor de utilizat, cu butoane în panoul de jos care le permit jucătorilor să își ajusteze mărimea pariului și să învârtă rolele.
 
Crazy Monkey demo nu are caracteristici precum rotiri gratuite, premii jackpot sau multiplicatori.

Linii de câștig Crazy Monkey

Crazy Monkey are 9 linii de plată care plătesc de la stânga la dreapta, pentru combinații de minim 3 simboluri identice. Liniile de plată nu sunt fixe, iar din acest motiv poți juca cu 1, 3, 5, 7 sau 9 linii active.

crazy monkeys plati
Miza minimă per rotire la Crazy Monkey este de 0.20 RON, în timp ce cea maximă este 300 RON.
 
Slotul Crazy Monkey are o rată de întoarcere la jucător(RTP) de 95%. Acest lucru indică procentul mediu de bani pariați care vor fi returnați jucătorilor în timp. În plus, Crazy Monkey are o volatilitate medie, ceea ce înseamnă că jucătorii se pot aștepta la un mix de câștiguri, de diferite valori.

Simbolurile jocului Crazy Monkey

Simbolurile din Monkey Crazy sunt un amestec foarte ciudat. Cel mai valoros simbol din joc este logo-ul Crazy Monkey, care plătește 5.000 de credite pentru combinații de 5, 1.000 pentru 4 și 200 pentru 3. În partea de jos a tabelului de plată avem o nicovală, un șarpe și niște banane. Aceste simboluri plătesc între 20 și 100 de credite.
crazy monkey simboluri

Crazy Monkey - Bonus

O caracteristică a jocului Crazy Monkey este jocul bonus, care este declanșat prin aterizarea a trei simboluri maimuță pe role.
 
În timpul jocului bonus, jucătorii se află pe o pajiște frumoasă, unde maimuța se află sub cinci frânghii suspendate. Jucătorii trebuie să selecteze frânghii pe care maimuța să le tragă, cu speranța de a descoperi cele mai bune premii. Cu toate acestea, dacă cad obiecte, cum ar fi nicovale sau nuci de cocos, runda bonus se încheie. 

Crazy Monkey - Joc de noroc

Crazy Monkey include, de asemenea, o funcție de joc de noroc, care le permite jucătorilor să își dubleze câștigurile.
 
După o rotire câștigătoare, jucătorii au opțiunea de a-și paria câștigurile participând la un joc de ghicit. Jocul prezintă patru cărți ascunse, iar jucătorii trebuie să aleagă o carte despre care cred că are o valoare mai mare decât cea a cărții dealerului. O ghicire corectă dublează câștigurile, în timp ce o ghicire incorectă duce la pierderea sumei pariate.
 
Este important de reținut că această funcție este în întregime opțională, iar jucătorii pot alege să își colecteze câștigurile fără a participa la jocul de pariere.