Diamond Strike demo slot

diamond strike

Diamond Strike demo este un slot de păcănele online creat de Pragmatic Play, unul dintre cei mai importanți furnizori de software din industrie. Slotul are rotiri gratuite, simboluri Wild și premii Jackpot de până la 1.000x!

Dacă îți plac jocurile produse de acest furnizor, află că poți încerca mai multe păcănele gratis Pragmatic Play

Joacă GRATIS Diamnond Strike pe bani reali

400 ROTIRI

fără depunere

222 ROTIRI

fără depunere

144 ROTIRI

fără depunere

Merită să joci Diamond Strike pe bani reali?

Diamond Strike combină un joc tradițional pe care îl cunoaștem și îl iubim cu toții, cu caracteristici moderne precum speciale gratis cu rotiri gratuite și premii jackpot!
 
Dar acest lucru este suficient pentru a face jucătorii să joace Diamond Strike? Sincer, nu, mai ales că în acest moment există alternative mai bune care oferă o experiență de joc asemănătoare, dar cu premii mult mai mari. Un astfel de slot este Bounty Gold unde Jackpotul ajunge la 5.000X, față de 1.000X, cât este la Diamond Strike.
 
Până la urmă rămâne la latitudinea ta dacă vei juca sau nu Diamond Strike. Dacă alegi să joci, echipa 10pariuri.ro îți recomandă să o faci la cele mai bune cazinouri online. Verifică lista de mai jos și alege cea ai bună opțiune pentru tine!

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Totul despre Diamond strike demo

 • Furnizorul jocului – Pragmatic Play
 • Rata de plată (Payout) – 96.48%
 • Linii de plată – 15
 • Simboluri speciale – Scatter, Wild
 • Miza minimă – 0.15 RON
 • Miza maximă – 375 RON
 • Rotiri gratuite – Da
 • Multiplicatori – Nu
 • Jackpot – Da

 

RTP-ul ridicat al acestui slot plasează Diamond Strike aproape de lista de sloturi cu RTP mare!

Descrierea jocului Diamond Strike

Diamond Strike se inspiră din clasicele păcănele cu fructe, dar adaugă și câteva caracteristici moderne pentru a crea un joc vizual uimitor și captivant. Grafica este colorată, iar coloana sonoră creează atmosferă în timp ce învârți rolele.

diamond strike descriere
Jocul are o structură standard cu 5 role și 3 rânduri, iar modul de joc se concentrează doar pe 2 funcții. Nu avem multiplicatori de câștig ca în slotul Gates of Olympus, dar chiar și așa poți obține câștiguri de până la 1.000X miza.
 
Caracteristici cheie ale Diamond Strike demo:
 • 4 Premii Jackpot
 • Rotiri gratuite 
 • Simboluri Wild

Linii de câștig Diamond Strike

Diamond Strike vine cu 15 linii de plată, fixe, care plătesc de la stânga la dreapta, dacă prinzi minim 3 simboluri identice.

diamond strike linii de plata
Slotul îți permite să îți ajustezi mărimea pariului de la un minim de 0.15 RON până la un maxim de 375 RON pe rotire. 
 
În plus, față de mărimea pariului, alți doi factori importanți de luat în considerare sunt RTP-ul și volatilitatea jocului. Diamond Strike are un RTP de 96,48%, ceea ce înseamnă că, în medie, jucătorii se pot aștepta să primească înapoi 96,48% din totalul pariurilor lor pe o perioadă extinsă de joc.
 
În ceea ce privește volatilitatea, Diamond Strike se încadrează la categoria mediu, oferind un echilibru între câștigurile mici și mari.

Simbolurile jocului Diamond Strike

Simbolurile cu plată mică din Diamond Strike sunt reprezentate de lămâi, cireșe, prune și pepeni. Aceste simboluri oferă un câștig de 2.5x miza dacă prinzi o combinație de 5.
 
Șeptarul roșu și clopoțeii sunt oferă cele mai bune câștiguri dintre simbolurile de bază. O combinație de 5 îți aduce câștiguri 13.5X și, respectiv, 6.5X miza.
 
Existența șeptarului plasează slotul Diamond Strike în categoria de jocuri 77777 demo!
diamond strike simboluri
Cel mai valoros simbol este cel Wild. Simbolul Wild înlocuiește alte simboluri pe role pentru a forma mai multe combinații câștigătoare, dar mai și plătește pentru combinații de:
 
 • 5 Wild – 60X
 • 4 Wild – 4X
 • 3 Wild – 1.5X
 
 
Simbolul Scatter (FreeSpins) nu oferă plăți, ci doar activează runda de rotiri gratuite.
 
Șeptarul auriu are aceeași valoare ca cel roșu, iar pe lângă asta poate activa bonusul Jackpot. Cine nu iubește păcănele cu jackpot?!

Diamond Strike - Rotiri gratuite

Rotirile gratuite Diamond Strike se declanșează dacă prinzi simultan simbolul Free Spins pe rolele 1, 3 și 5. Când se întâmplă acest lucru vei fi recompensat cu 8 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, pe role se adaugă Wild-uri suplimentare, crescând astfel probabilitatea de a forma combinații câștigătoare.
diamond strike rotiri gratuite

Important! Funcția de rotiri gratuite poate fi redeclanșată la infinit.

Diamond Strike - Bonusul jackpot

Unul dintre cele mai apreciate aspecte ale slotului Diamond Strike este funcția Jackpot.
 
Pentru a activa această funcție, trebuie să prinzi minim 3 simboluri cu șeptari aurii. Odată declanșat bonusul Jackpot, vei fi transportat pe un nou ecran unde sunt amplasate 12 diamante.
diamond strike jackpot

Misiunea ta este să continui să culegi diamante până când găsești 3 simboluri jackpot identice. Jackpotul Mini acordă de 10X miza totală, Jackpotul Minor plătește de 30X miza, iar Jackpotul Major oferă o plată generoasă de 100X miza. Cu toate acestea, premiul suprem este Mega jackpot-ul, care acordă un premiu uimitor de 1.000X miza!