Dice Spinner Megaways demo online

duce spinner megaways pacanele gratis

Dice Spinner Megaways este slot de păcănele online dezvoltat de Inspired Gaming, care combină tema clasică cu zaruri cu mecanica Megaways.

Slotul conține o mulțime de caracteristici grozave precum câștiguri în cascadă, simboluri misterioase, la care se adăugă și un număr de 117.649 de moduri de a obține un câștig. Să nu uităm de câștigul maxim care poate ajunge la 5.000x!

Joacă Dice Spinner Megaways AICI

400 ROTIRI

fără depunere

222 ROTIRI

fără depunere

144 ROTIRI

fără depunere

Merită să joci Dice Spinner Megaways pe bani reali?

Dice Spinner Megaways este un joc captivant, care impresionează prin mecanica Megaways și funcțiile bonus oferite. Din acest motiv îți recomand să joci măcar odată slotul.
 
Slotul poate fi găsit în librăria celor mai bune cazinouri online. Tu, doar trebuie să te înregistrezi și să profiți de ofertele de bun venit. Aceste oferte îți pot mări, substanțial, bugetul de joacă la Dice Spinner Megaways.

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Totul despre Dice Spinner Megaways demo

 • Furnizorul jocului – Inspired Gaming (la fel ca Rise of Anubis demo)
 • Rata de plată (Payout) – 96.01%
 • Linii de plată – 117.649 de moduri de câștig 
 • Simboluri speciale – Wild, Mystery
 • Miza minimă – 1 RON
 • Miza maximă – 250 RON
 • Rotiri gratuite – Da
 • Jackpot – Nu
 • Multiplicatori – Da

Descrierea jocului Dice Spinner Megaways

Dice Spinner Megaways îi poartă pe jucători într-o călătorie în timp, cu tema sa retro cu zaruri, la fel ca Dice and Roll.

 

Designul de fundal este simplu, dar atrăgător din punct de vedere vizual, cu curbe albastre care adaugă o notă de eleganță la estetica generală.

 

În timp ce grafica păstrează un aer retro, aceasta este clară, ceea ce face ușor de distins simbolurile de pe role. Un aspect notabil de menționat ar fi lipsa unei coloane sonore de fundal. Slotul se bazează, în schimb, pe câteva efecte sonore, care completează perfect tema.

dice spinner megaways descriere
Dice Spinner Megaways este format din 6 role, cu o rolă orizontală suplimentară care se desfășoară de-a lungul celor patru role de sus.
 
Fiind un slot de tipul Megaways (cum e și Extra Juicy Megaways) numărul de simboluri de pe fiecare rolă poate varia.
 
Pe o rolă pot fi de la 2 până la 7 simboluri, ceea ce duce la un număr uriaș de modalități de a obține un câștig.
 
Slotul are o mulțime de caracteristici, care vor face experiența de joc mult mai captivantă. 
 
 • Câștiguri în cascadă 
 • Modificatori de role
 • O funcție de traseu
 • O funcție Disc
 • Maxi Games
 • Câștiguri ce pot depăși de 5.000x miza
 • Simboluri Wild

Linii de plată Dice Spinner Megaways online

Fiind un slot Megaways, nu vei găsi sistemul tradițional de linii de plată. Există 117.649 de moduri de a câștiga când joci Dice Spinner Megaways. Pentru a obține un câștig trebuie să prinzi minim 3 simboluri identice pe role consecutive, începând cu prima rolă.
 
Dice Spinner Megaways are în componență populara funcție de Câștiguri în cascadă, care se declanșează după fiecare combinație câștigătoare.
 
Atunci când apare o cascadă, simbolurile câștigătoare sunt eliminate de pe role, permițând noilor simboluri să cadă în loc, ca la Sweet Bonanza. Cu această funcție poți obține câștiguri foarte mari, doar dintr-o singură rotire.
dice spinner megaways plati
Miza minimă per rotire este de 1 RON, iar cea maximă este de 250 RON.
 
Rata de plată (RTP) a slotului Dice Spinner Megaways demo este de 96.01% și nu este foarte diferită de media industriei. Spre exemplu, Fishin Reels slot are 96,5%.
 
Volatilitatea este ridicată, deci, din acest motiv câștigurile mari se vor lăsa puțin așteptate.

Simbolurile jocului Dice Spinner Megaways

Simbolurile din Dice Spinner Megaways se bazează toate pe zaruri. Simbolurile cu plată mică constau în zaruri cu numerele de la 1 la 6.

 

Acestea oferă câștiguri cuprinse între 0,6x și 1,7x miza pentru o combinație de 6 simboluri. Simbolurile premium sunt reprezentate de zaruri cu inscripții asiatice.

 

Aceste simboluri oferă pentru o combinație de 6 câștiguri cuprinse între 2x și 7.5x miza.

dice spinner megaways simboluri

Simbolul Wild din joc este reprezentat de un zar cu cuvântul „Wild” pe el. Acest simbol poate înlocui simboluri de pe role pentru a ajuta la completarea combinațiilor câștigătoare.

Dice Spinner Megaways - Caracteristici speciale

Modificatorii de rolă

Zarul cu semnul întrebării inscripționat pe el este simbolul misterios. Arunci când aterizează pe role, simbolul misterios se transformă aleatoriu într-unul din următoarele simboluri.
dice spinner megaways simbol misterios

Traseul

De fiecare dată când aterizează un simbol cu zar care are inscripționat pe el, cu roșu, un text asiatic, două poziții sunt adăugate la traseul din stânga rolelor.
 
Dacă apare o cascadă pe aceeași secvență, se adaugă o poziție suplimentară la traseu. Atunci când traseul ajunge la 6, 7, 8 sau 9 poziții, se declanșează funcția de discuri, oferind jucătorilor șansa de a câștiga premii în bani sau Maxi Games.
 
 • Traseul în poziția 6 acordă 1 disc
 • Traseul în poziția 6 acordă 2 discuri
 • Traseul în poziția 6 acordă 3 discuri
 • Traseul în poziția 6 acordă 4 discuri 

Funcția de discuri

Discurile afișează premii împărțite în segmente. Discurile acordate la Traseu se învârt, iar jucătorii pot obține un premiu cuprins între 2x și 200x miza. Două, trei sau patru discuri care afișează un premiu egal au ca rezultat multiplicarea acestuia cu 1,5x, 2x sau, respectiv, 3x.

dice spinner megaways discuri

Maxi Games

Funcția Maxi Games din Dice Spinner Megaways le oferă jucătorilor posibilitatea de a juca cu numărul maxim de moduri de câștig, adică 117.649. În timpul rotirilor Maxi Games pe fiecare rolă apar 7 simboluri.

dice spinner megaways maxi

Așa cum ai putut să vezi, Dice Spinner este un joc de pacanele cu foarte multe funcții speciale, predispus să-ți aducă o grămadă de câștiguri.

 

Sper că articolul nostru ți-a fost de folos și acum știi cum se joacă Dice Spinner demo. Dacă alegi să-l joci și pe bani reali, îți urăm mult succes!