Divine Fortune slot online

divine fortune pacanele gratis

Divine Fortune de la NetEnt ne poartă într-o călătorie înapoi în timp, mai exact în Grecia Antică, unde creaturi mitologice și zeități fac legea.

 

Ești curios să afli mai multe detalii despre acest slot? Atunci, testează varianta demo de mai jos sau joacă pe bani reali pentru a avea șansa de a câștiga mega jackpot-ul progresiv.

Descoperă, mai jos, cele mai bune locuri unde poți juca Divine Fortune cu rotiri gratuite sau bonusuri fără depunere.

Joci GRATIS Divine Fortune și câștigi bani reali AICI

400 ROTIRI

fără depunere

222 ROTIRI

fără depunere

144 ROTIRI

fără depunere

Unde poți să joci Divine Fortune pe bani reali?

Divine Fortune are toate șansele să devină unul dintre sloturile tale preferate, datorită caracteristicilor bonus grozave, dar și a jackpot-ului progresiv. Joacă Divine Fortune la cele mai bune cazinouri online, cu un bonus la prima depunere, și câștigă premii fantastice.

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Totul despre Divine Fortune

 

 • Furnizorul jocului – NetEnt
 • Rata de plată (Payout) – 96.59%
 • Linii de plată – 20
 • Simboluri speciale – Scatter, Wild
 • Miza minimă – 1 RON
 • Miza maximă – 400 RON
 • Rotiri gratuite – Da
 • Jackpot -Da

Descrierea jocului Divine Fortune

Divine Fortune, ca și în cazul multor sloturi online, se bazează pe mitologia Greciei Antice. Rolele de joc sunt amplasate în mijlocul unui templu, fiind înconjurate la stânga și dreapta de statui. În colțul dreapta-jos, vei observa o vază cu 3 găuri, care va activa jocul jackpot dacă vei umple respectivele găuri cu simboluri monezi.

 

Grafica jocului este de înaltă calitate și se bazează în mare măsură pe elemente care aparțin mitologiei grecești. Despre coloana sonoră am numai lucruri bune de spus. Muzica conferă slotului o atmosferă epică și devine mai intensă atunci când jucătorul declanșează câștiguri mai mari sau bonusuri.

divine fortune descriere

În general, Divine Fortune, păstrează o rețetă clasică a acestor tipuri de sloturi. Acesta vine cu 5 role și 3 rânduri, dar și cu multe funcții bonus, care se pot activa pe parcursul jocului.

 

Era să uit! Divine Fortune vine și cu 2 jackpot-uri fixe, plus încă unul progresiv care poate ajunge la câteva sute de mii de lei, în funcție de cazinoul la care joci slotul.

Linii de plată Divine Fortune

Aici slotul nu reinventează roata. Există 20 de linii de plată, care plătesc de la stânga la dreapta, iar pentru a obține un câștig trebuie să prinzi minim 3 simboluri identice pe o linie de plată activă.

divine fortune linii de plata

Simbolurile jocului Divine Fortune

Simbolurile cu plată mare sunt inspirate de diverse personaje din mitologia greacă precum: medusa, leul, minotaurul sau grifonul. Simbolul medusa este cel mai valoros și plătește 600 de monede pentru a combinație de 5 simboluri pe o linie de plată.

divine fortune simboluri

La polul opus, avem deja binecunoscutele simboluri A, k, Q și J, care sunt desenate să semene cu literele din alfabetul grecesc. Ele pot plăti pentru o combinație de 5 simboluri între 80 și 60 de monede.

 

Divine Fortune mai are în componență 3 simboluri speciale, care activează diferite funcții bonus.

divine fortune simboluri speciale
 • Wild – când apare pe role, înlocuiește alte simboluri pentru a te ajuta să obții mai multe combinații câștigătoare;
 • Free Spins – dacă prinzi minim 3 simboluri pe role, se activează jocul bonus cu rotiri gratuite;
 • Moneda – activează jocul jackpot.

Divine Fortune - Falling Wild Re-Spins

Funcția Falling Wilds Re-Spins se declanșează atunci când un simbol Wild apare pe ecran. Simbolul Wild coboară cu o poziție pe rolă, oferind jucătorului o rotire gratuită.

 

Dacă există mai multe simboluri Wild, toate cad o poziție pe rola lor. Chiar și atunci când ultimul simbol falling wild cade de pe rândul de jos, se acordă o rotire gratuită. Asta înseamnă că ți se garantează cel puțin 3 rotiri gratuite dacă simbolul wild aterizează în partea de sus a rolelor.

 

Simbolurile wild continuă să activeze funcția până când dispar de pe ecran.

 

Falling Wild Re-Spins sunt activate atât în jocul principal, cât și în jocul bonus cu rotiri gratuite. De asemenea, atât jocul de rotiri gratuite, cât și jocul Jackpot Bonus pot fi câștigate în timpul rotirilor Falling Wild Re-Spins.

Divine Fortune - Wild on Wild

Wild on Wild se activează atunci când un simbol Wild aterizează deasupra unui simbol Falling Wild existent. Când se întâmplă asta, simbolul Wild se extinde pe toată rola. Mai departe, jocul decurge la fel ca și în cadrul funcției Falling Wild Re-Spins.

divine fortune wild on wild

Divine Fortune - Rotiri Gratuite

Când minim 3 simboluri Free Spins apar pe rolele din jocul principal sau din cadrul Falling Wild Re-Spins, se activează runda bonus cu rotiri gratuite. 

 

 • 3 simboluri Free Spins = 5 rotiri gratuite
 • 4 simboluri Free Spins = 8 rotiri gratuite
 • 5 simboluri Free Spins = 12 rotiri gratuite
 
Jocul bonus cu rotiri gratuite se asemănă cu cel principal, existând doar o diferență între ele. Dacă un simbol wild cade pe role în timpul rotirilor gratuite, se activează direct funcția Wild on Wild. Mai departe, știi cum decurge jocul din cele prezentate mai sus.

Divine Fortune - Jocul Jackpot Bonus

Jocul Jackpot Bonus este activat atunci când sunt adunate 3 simboluri monezi în vaza din partea dreaptă-jos. Simbolurile colectate sunt plasate aleatoriu pe role înainte de începerea jocului Jackpot Bonus. Fiecare simbol are o valoare cuprinsă între 10- 200 x miza.

 

Jocul Jackpot Bonus are 15 role independente, care se rotesc individual. Jucătorul începe jocul cu 3 învârtiri gratuite, iar de fiecare dată când o monedă cade pe role numărul de învârtiri se resetează la 3. Simbolurile monedă care apar pe role, rămân blocate în aceea poziție până la finalul jocului. Jocul se termină atunci când rămâi fără rotiri sau când umpli toate pozițiile cu monezi.

divine fortune jackpot game

După cum observi, Divine Fortune are 3 jackpot-uri, 2 fixe și unul progresiv.

 

 • Minor Jackpot – are o valoare de 20x miza și poate fi obținut dacă umpli un rând de la stânga la dreapta cu monezi.
 • Major Jackpot – are o valoare de 100x miza și poate fi obținut dacă umpli 2 rânduri cu monezi.
 • Mega Jackpot – este un jackpot progresiv, ceea ce înseamnă că acesta continuă să crească și să tot crească, până când un norocos îl câștigă. Pentru a câștiga Mega Jackpot-ul trebuie să umpli toate cele 3 rânduri cu monezi.
 
Cu cât este mai mare miza, cu atât cresc șansele de a câștiga Mega Jackpot-ul.
 
Ține minte! La finalul jocului Jackpot Bonus poți câștiga doar unul dintre cele 3 jackpot-uri.
 

Sfaturi pentru a câștiga la Divine Fortune

Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să îți mărești șansele de a câștiga la Divine Fortune:

 

 • Învață mecanica jocului: Înainte de a începe să joci, asigură-te că înțelegi cum funcționează jocul, cum se pot activa caracteristicile bonus și care sunt simbolurile care oferă cele mai mari plăți.

 • Joacă cu responsabilitate: Divine Fortune este un joc de noroc, iar din acest motiv nu există garanția că vei câștiga.
 • Profită de bonusuri: Cazinourile online, oferă regulat bonusuri(cu depunere sau fără) cliențiilor noi sau vechi.

Întrebări și răspunsuri - Divine Fortune

Vei găsi Divine Fortune în aproape orice cazinou care are parteneriat cu furnizorul de jocuri NetEnt. Verifică lista cu cazinouri recomandate de echipa 10pariuri.ro mai sus în articol și vezi care e cel mai bun loc unde poți juca Divine Fortune.

Divine Fortune are un RTP apropiat de media din industrie. Cele mai multe sloturi au un RTP de aproximativ 96%, deci cred că am putea spune că acest joc este un pic mai mare decât media, cu 96,59%.


Este important să reții că acesta este un joc cu volatilitate ridicată, iar din acest motiv câștigurile mai mari vor veni mai greu.

Mega Jackpot-ul, fiind un jackpot progresiv, valoare lui crește în funcție de câți jucători joacă Divine Fortune.