Extra Juicy Megaways slot demo

extra juicy megaways

Ești gata să te înfigi într-un joc de păcănele online suculent și revigorant? Atunci trebuie să încerci Extra Juicy Megaways de la Pragmatic Play. Încearcă varianta demo de mai jos și antrenează-te pentru a prinde câștigul maxim de 5.000x!

Acest slot este combinația perfectă între jocul clasic cu fructe și mecanica modernă Megaways.

 

Ia un cocktail de fructe virtual și joacă Extra Juicy Megaways pentru a prinde câștiguri cu adevărat răcoritoare!

Joci GRATIS Extra Juicy Megaways și câștigi bani reali AICI

400 ROTIRI

fără depunere

222 ROTIRI

fără depunere

144 ROTIRI

fără depunere

Merită să joci Extra Juicy Megaways pe bani reali?

Extra Juicy Megaways vine la pachet cu o mulțime de caracteristici interesante. Jocul de bază îți poate aduce până la 164 de rotiri gratuite, în timp ce jocul bonus vine cu multiplicatori de câștig de până la 15x. Să nu uităm de Modul Colapsabil care îți poate aduce super câștiguri doar dintr-o rotire.

Eu recomand să joci Extra Juicy Megaways pe bani reali. Dacă simți și tu la fel, alege unul dintre cazinourile online recomandate de 10pariuri.ro mai jos, înregistrează-te și joacă.

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Totul despre Extra Juicy Megaways

 • Furnizorul jocului – Pragmatic Play
 • Rata de plată (Payout) – 96.42%
 • Linii de plată – 117.649 de moduri de câștig
 • Simboluri speciale – Scatter
 • Miza minimă – 0.20 RON
 • Miza maximă – 500 RON
 • Rotiri gratuite – Da
 • Multiplicatori – Da
 • Jackpot – Nu

Descrierea jocului Extra Juicy Megaways

Extra Juicy Megaways are un design simplu și atrăgător, care cu siguranță îi va captiva pe jucători din momentul în care vor deschide slotul.

 

Grafica, deși nu este revoluționară, este curată și colorată, permițând ca simbolurile cu fructe să iasă în evidență pe role.

 

Fundalul jocului creează o atmosfera relaxantă printr-un amestec de nuanțe de roz și albastru.

 

Coloana sonoră este plăcută, la fel ca la toate jocurile de la Pragmatic Play, așa cum este și la Ultra Hold and Spin. Aceasta se potrivește cu atmosfera generală pe care o oferă Extra Juicy Megaways.

extra juicy megaways descriere

Extra Juicy Megaways are un aspect unic, cu șase role, fiecare putând conține până la șapte simboluri. Această configurație creează un număr uriaș de moduri prin care poți obține un câștig.

 

Ce este special la Extra Juicy Megaways?

 • Câștigul maxim de până la 5.000x
 • Modul colapsabil
 • Runda bonus cu rotiri gratuite
 • Multiplicatori de câștig.
 

Dacă Juicy Fruits Megaways ar avea și o funcție Jackpot, ca 5 Great Star slot, de exemplu, am putea spune că ar fi slotul perfect. Dar chiar și așa, avem destule caracteristici bonus care, cu siguranță, îți vor face sesiunile de joacă mult mai interesante.

Linii de plată Extra Juicy Megaways

Extra Juicy Megaways nu are sistemul clasic de linii de plată. Datorită, formatului există 117.649 de moduri de câștig. Pentru a obține un câștig, trebuie să prinzi minim 3 simboluri, identice, pe role consecutive.

În plus, Extra Juicy Megaways încorporează mecanismul „Plătește Oriunde„. Cu acest mecanism combinațiile câștigătoare pot începe de pe orice rolă, sporind și mai mult potențialul pentru câștiguri.

extra juicy megaways modalitati de castig

Jocul oferă o gamă largă de opțiuni de pariere, care se adresează atât jucătorilor ocazionali, cât și celor cu rulaje mari. Pariul minim începe de la 0.20 RON și poate ajunge până la 500 RON.

 

RTP și Volatilitate

 

Extra Juicy Megaways se încadrează în categoria sloturilor cu volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că, deși câștigurile pot fi mai puțin frecvente, acestea au potențialul de a fi semnificative.

 

RTP-ul este de 96.42%, similar cu cel de la Outlaws Inc slot, fiind o valoare excelentă.

Simbolurile jocului Extra Juicy Megaways

Extra Juicy Megaways rămâne fidel temei sale fructate. De la cireșe și lămâi la pepeni și struguri, tabelul de plăți este un sortiment încântător de pictograme cu fructe. Aceste simboluri sunt completate de simboluri clasice de sloturi, cum ar fi clopoței și șeptari.

 

Când vine vorba de câștiguri, șeptarul este simbolul la care trebuie sa fi atent. O combinație de 6 simboluri îți aduce un câștig de 6x miza. Cireșele și lămâile sunt simbolurile cu cele mai mai mici plăți, iar o combinație de 6 nu îți va aduce mare lucru.

 

Mai jos poți vedea cum plătesc simbolurile Extra Juicy Megaways pe miză de 2 RON.

simboluri extra juicy megaways

După cum poți vedea, și aici avem simbolul cu șeptari, la fel ca la multe alte sloturi, precum Joker Stoker, 20 Hot Blast sau Hot to Burn.

 

Scatter-ul(diamantul) este singurul simbol special pe care îl oferă Extra Juicy Megaways. Acest simbol activează rotirile gratuite în jocul de bază, iar în timpul rundei bonus se transformă într-un simbol multiplicator.

Mod Colapsabil

Modul Colapsabil este declanșat atunci când prinzi o combinație câștigătoare pe role. În loc să elimine doar simbolurile câștigătoare, cum se întâmplă la Sweet Bonanza, toate simbolurile de pe rolele câștigătoare sunt eliminate și înlocuite cu un set complet nou de simboluri.

 

Modul Colapsabil continuă să se declanșeze până când nu se mai creează nicio combinație câștigătoare.

Rotiri Gratuite - Extra Juicy Megaways

Runda bonus de rotiri gratuite este punctul culminant al Extra Juicy Megaways, oferind potențial pentru câștiguri mari și un joc captivant. Pentru a declanșa rotirile gratuite, va trebui să prinzi 4 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role. În funcție de numărul de simboluri Scatter pe care le prinzi, poți câștiga:

 

 • 4 simboluri Scatter – 12 rotiri gratuite
 • 5 simboluri Scatter – 16 rotiri gratuite
 • 6 simboluri Scatter – 20 rotiri gratuite
extra juicy megaways rotiri gratuite

Există posibilitatea de a obține până la 42 de simboluri Scatter în timpul jocului de bază. După al 6-lea Scatter, orice simbol suplimentar acordă încă 4 rotiri gratuite. Într-un final, dacă ai puțin noroc, poți obține  164 de rotiri gratuite.

 

Dacă câștigi între 12 și 20 de rotiri gratuite, Extra Juicy Megaways îți oferă șansa de a câștiga rotiri gratuite suplimentare printr-un joc de noroc. Prin acest joc de noroc poți câștiga până la 28 de rotiri gratuite, dar în același timp poți să nu câștigi nimic. Deci ai mare grijă cu acest joc de noroc!

extra juicy megaways roata norocului

Ce mai trebuie să știu despre runda bonus cu rotiri gratuite?

 

În timpul rotirilor gratuite, simbolurile Scatter se transformă în simboluri multiplicator, cu valori cuprinse între 3x și 15x. Simbolurile multiplicatoare aflate pe role la sfârșitul modului colapsabil sunt adunate și aplicate la câștigul total din aceea secvență.

 

Runda cu rotiri gratuite se termină când rămâi fără rotiri sau când obții câștigul maxim.

Șansă Dublă

Dacă ești în căutarea unui plus de entuziasm, funcția Șansă Dublă din Extra Juicy Megaways te va ajuta. Prin activarea funcției, suma pariului tău va crește cu 25%. Acest lucru nu numai că ridică miza, dar îți dublează și șansele de a declanșa runda bonus cu rotiri gratuite.

Cumpără Rotiri Gratuite

Pentru cei care nu pot aștepta să experimenteze funcția de rotiri gratuite, Extra Juicy Megaways oferă o opțiune Cumpără Rotiri. Plătind de 100x miza, poți să ocolești jocul de bază și să te arunci direct în runda cu rotiri gratuite.

Sperăm că articolul nostru despre Extra Juicy Megaways a fost pe placul tău. Îți urăm succes și la cât mai multe câștiguri!