Flaming Hot joc demo

flaming hot gratis pacanele

Flaming Hot este un slot video oferit de EGT Interactive, unul dintre cei mai renumiți furnizori de sloturi și păcănele online!

Verifică lista cazinourilor cu oferte de runde gratuite și poți ajunge să câștigi bani reali fără să faci depuneri la Flaming Hot!

Joci GRATIS Flaming Hot și câștigi bani reali AICI

400 ROTIRI

fără depunere

222 ROTIRI

fără depunere

144 ROTIRI

fără depunere

Unde poți să joci Flaming Hot pe bani reali?​

EGT este un provider de sloturi prezent în aproape orice casino România. Așadar, nu îți va fi deloc greu să îl găsești în oferta operatorilor.

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Totul despre Flaming Hot

Pe scurt, asta trebuie să reții despre slotul Flaming Hot:

  • Furnizor – EGT
  • Rată de plată – 95.52%
  • Simboluri speciale – Scatter
  • Miza minimă – 0.4 RON
  • Miză maximă – 200 RON
  • Funcție Rotiri gratuite – Nu
  • Jackpot – Da

Descrierea jocului Flaming Hot

Bazat pe 40 de linii de plată, Flaming Hot este conceput cu simboluri clasice și o interfață de joc simplă. Slotul poate plăti până la 1000x miza, iar dacă ești norocos poți câștiga unul dintre cele 4 jackpot-uri progresive.

 

Grafica jocului nu este remarcabilă, fiind un amestec solid de simboluri desenate într-un stil clasic, cu un fundal portocaliu pentru a sublinia „flaming hot” din titlu.

 

flaming hot

 

EGT nu este dezvoltatorul care creează cele mai frumoase sloturi, iar Flaming Hot nu va fi diferit. Ei au creat doar un simplu slot cu o temă clasică cu fructe.

 

Simbolurile pe care se bazează sunt aproape identice cu cele de la Sizzling Hot și vor include norocosul 7, simbolul scatter, logo-urile Bar, banane, mere, piersici, struguri, pepeni și cireșe.

 

Nu există muzică în Flaming Hot, dar jocul oferă o sumedenie de zgomote pentru stările de rotire și câștig și chiar pentru simbolurile speciale.

 

În general, efectul audio-vizual combinat nu este nimic special și devine greu să distingi acest slot față de altele similare, unele chiar produse de aceeași companie.

Caracteristici speciale Flaming Hot

Simbolul Wild – pictogramele wild apar pe rolele 2, 3, 4 și ajută la crearea unei combinații câștigătoare.

 

Simbolul Scatter – acesta va plăti în orice poziție, ceea ce înseamnă că va crea linii câștigătoare indiferent unde va ateriza pe role, dar vei avea nevoie de minim 3 simboluri pentru a obține un câștig.

 

Pentru 3, 4 sau 5 simboluri scatter, vei fi recompensat cu 2x, 10x și 500x pariul tău, totul în această ordine.

 

Funcția Gamble – această funcție este activată de jucător atunci când acesta dorește să mărească câștigul. Butonul Gamble duce la cărți cu fața în jos ale căror culori trebuie ghicite corect.

 

Dacă ai ghicit corect, atunci suma pariată se dublează. În schimb, dacă ai greșit, funcția gamble se termină, iar suma pariată este pierdută.

 

Jackpot Cards – este o caracteristică specială a sloturilor EGT, unde jucătorii au șansa de a câștiga unul dintre cele 4 jackpot-uri progresive. Funcția Jackpot Cards se declanșează aleatoriu, iar fiecare rotire indiferent de miză îți poate asigura unul dintre cele 4 jackpot-uri.