Gates of Olympus Online Gratis

gates of olympus gratis pacanele

În cazul în care ești pasionat de mitologia greacă, dar și de păcănele, atunci slotul Gates of Olympus ți se potrivește de minune. În această pagină poți testa gratuit jocul, fără a fi nevoit să folosești bani reali.

În prezentarea de mai jos poți afla mai multe detalii despre acest joc (interfață, simbolurile specifice, bonusurile oferite, cât și la ce cazino online îl poți accesa pe bani reali).

Joci GRATIS Gates of Olympus pe bani reali AICI

200 ROTIRI

fără depunere

150 ROTIRI

fără depunere

136 ROTIRI

fără depunere

Unde să joc Gates of Olympus pe bani reali?

Acest slot este inclus la majoritatea cazinourilor online de top. Noi îți recomandăm să îl accesezi la unul dintre cei 3 operatori de mai jos.

 

De ce? Fiindcă aceștia oferă printre cele mai mari bonusuri de bun venit de pe piață, au cele mai bune servicii și oferă un număr consistent de rotiri gratuite la înregistrare.

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

+ 300 rotiri gratuite

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Prezentare Gates of Olympus demo

Pe scurt, asta trebuie să reții despre slotul Gates of Olympus:

 

  • Furnizorul jocului – Pragmatic Play
  • Rata de plată (Payout) – 96.5%
  • Linii de plată – 6
  • Simboluri speciale – Scatter
  • Miza minimă – 0.08 RON.

Descriere slot Gates of Olympus

Așa cum ne putem da seama și din titlu, împătimiții acestui joc vor intra în locuința zeilor din Grecia Antică. Evident, personajul principal al slot-ului este însuși Zeus!

 

Cele 6 linii de plată prezintă numai puțin de 9 simboluri: coroană, clepsidră, inel, cupă de aur, piatră prețioasă roșie, piatră prețioasă verde, piatră prețioasă mov, piatră prețioasă albastră, piatră prețioasă galbenă.

gatesofolympusscatter

Rotiri gratuite Gates of Olympus

Runda de rotiri gratuite este activată atunci când 4 sau mai multe simboluri de tip Scatter apar oriunde pe ecran.

 

În cazul în care în modul bonus apar alte 3 simboluri, se acordă automat încă 5 free spins. În timpul rotirilor gratuite pot fi acordate diverse simboluri multiplicatoare (X3, X5, X100).

 

Valoarea multiplicatorului este adăugat la cel total. Miza minimă per rotire este de 0.08 RON. Alte detalii despre plățile oferite de slot îți sunt prezentate în imaginea de mai jos.

gates of olympus plati

Sfaturi pentru a juca Gates of Olympus online

Înainte de a te apuca să te joci pe bani online, joacă întâi Gates of Olympus gratis pentru a te familiariza cu slotul.

 

Profită de ofertele cu bonus fără depunere care te pot ajuta să obții rotiri la Gates of Olympus gratis. Doar în acest mod poți ajunge să câștigi bani reali fără să riști nimic din buzunarul tău.

 

Nu juca sume mari de bani sau stabilește-ți o bancă! Acest joc te poate captiva rapid și la fel de ușor îți poate lua toate fondurile.