Gods of War: Zeus vs. Hades demo

gods of war zeus vs. hades

Parcă niciodată Bătrânul Zeus nu a arătat mai bine ca în noul slot de la Pragmatic Play, Zeus vs Hades. Câștiguri de până 15.000X, 2 moduri de joc, rotiri gratuite, multiplicatori de până la 100x, te așteaptă dacă alegi să joci Zeus vs Hades.

Cu o grafică impresionantă și cu un mod de joc palpitant, acest slot reușește să le ofere jucătorilor o experiență de neuitat.

 

Participă la confruntarea, epică, dintre Zeus vs Hades, cu un bonus fără depunere cazino!

Joci GRATIS Zeus vs Hades și câștigi bani reali AICI

200 ROTIRI

fără depunere

150 ROTIRI

fără depunere

136 ROTIRI

fără depunere

Merită jucat Gods of War: Zeus vs Hades pe bani reali?

Dacă te-ai plictisit de Gates of Olympus și vrei să te bucuri de o experiență nouă, Zeus vs Hades îți stă la dispoziție. Fie că alegi să joci în modul Olympus pentru șanse mai mari de a declanșa rotiri gratuite sau în modul Hades pentru câștiguri mai mari, cu acest slot nu te vei plictisi niciodată. Grafica este grozavă, iar câștigurile pot ajunge la 15.000X!

 

Așadar, alătură-te bătăliei epice dintre Zeus și Hades și joacă acest slot la cele mai bune cazinouri online, alături de un bonus la prima depunere.

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

+ 300 rotiri gratuite

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Totul despre Zeus vs Hades demo

 • Furnizorul jocului – Pragmatic Play
 • Rata de plată (Payout) – 96.05%-96,14%
 • Linii de plată – 15
 • Simboluri speciale – Scatter, Wild
 • Miza minimă – 0.10 RON
 • Miza maximă – 400 RON
 • Jackpot – Nu
 • Multiplicatori – Da
 • Rotiri gratuite – Da

Descrierea jocului Zeus vs Hades gratis

Tema Zeus vs Hades se învârte în jurul zeilor greci antici, Zeus și Hades. Jocul se desfășoară pe tărâmurile mitice ale Olimpului și ale Lumii de Jos, fiecare mod oferind o experiență vizuală diferită. În modul Olympus, jucătorii sunt întâmpinați cu o schemă de culori albastre, în timp ce în modul Hades, rolele sunt înflăcărate cu roșu și portocaliu aprins.

Coloana și efectele sonore intensifică atmosfera creată de ciocnirea celor doi zei. Sunetele triumfătoare ale Olimpului contrastează puternic cu tonurile amenințătoare ale Lumii de Jos.

zeus vs hades modul olympus

Zeus Vs Hades se joacă pe o matrice de 5×5. Când intră în joc, jucătorii trebuie să aleagă între două moduri diferite: Olympus sau Hades.

 

Modul Olympus oferă o volatilitate ridicată, în timp ce modul Hades crește și mai mult volatilitatea, oferind un nivel foarte ridicat de risc și recompensă.

 

La caracteristici speciale Zeus vs Hades impresionează prin:

 • Wild-uri expansive cu multiplicatori
 • Rotiri gratuite
 • Câștiguri de până la 15.000X
zeus vs hades modul hades

Linii de plată Zeus vs Hades slot

Zeus vs Hades plătește pentru combinații de trei sau mai multe simboluri identice. Există 15 linii de plată pe care poți obține câștiguri.

zeus vs hades plati

Cu un pariu minim de 0.10 RON, oricine poate juca la Zeus Vs Hades, fără să își spargă banca. Pentru cei mai curajoși pariul maxim este de 400 RON.

 

Zeus vs Hades este un slot cu volatilitate ridicată, deci din acest motiv câștigurile mari se vor lăsa puțin așteptate.

 

RTP-ul variază în funcție de modul de joc ales.

 

 • Modul Olympus – RTP-ul este de 96.05%

 • Modul Hades – RTP-ul este de 96.07%

Simbolurile jocului Gods of War: Zeus vs Hades

Simbolurile din Zeus Vs Hades se aliniază perfect cu tema mitologiei grecești a jocului. Simbolurile cu plată mică sunt reprezentate cărților de joc 10, J, Q, K și A. Simbolurile cu plată mare își schimbă designul în funcție de modul de joc ales și includ un potir, un coif, un vultur și fie Pegasus, fie o haită de lupi. Cele mai valoroase simboluri sunt imaginea lui Zeus și a lui Hades. 5 simboluri oferă un câștig de 20x miza.

zeus vs hades simboluri

Există și un simbol Wild. Acesta poate înlocui toate simbolurile non-bonus și poate ajuta la crearea de combinații câștigătoare.

Pictograma unui templu este simbolul Scatter al jocului și apare doar pe rolele 1, 3 și 5.

Caracteristici Zeus vs Hades demo

Wild-uri expansive

Disponibile în jocul de bază și în runda bonus cu rotiri gratuite, simbolurile Wild expansive pot ateriza pe orice rolă. Pe lângă faptul că valorează de până la 20x miza pentru o combinație de 5, Wild-urile expansive se extind pentru a acoperi toate pozițiile de pe rola lor.

 

Când apar pe role are loc o bătălie între Zeus și Hades, iar cel care câștigă adaugă un multiplicator cuprins între 2x și 100x. Acest multiplicator se aplică tuturor câștigurilor care trec prin el, iar dacă mai mult de un Wild expansiv face parte dintr-un câștig, multiplicatorii se adaugă unul la celălalt.

zeus vs hades wild

Rotiri gratuite

3 simboluri Scatter activează runda bonus cu 10 rotiri gratuite. În timpul învârtirilor gratuite, atunci când un Wild expansiv apare pe role, acesta rămâne lipit de rola sa până când funcția se încheie. La fel ca în jocul de bază, Wild-urile expansive acoperă întreaga rolă și au un multiplicator cuprins între 2x și 100x.

zeus vs hades rotiri gratuite

Foarte important! Rotirile gratuite nu pot fi redeclanșate.

Dacă joci în modul Olympus ai șanse mai mari să activezi runda de rotiri gratuite sau ”speciala”, în timp ce în modul Hades șansele sunt mai mici.

Cumpără rotiri gratuite

Poți activa instant runda de rotiri gratuite prin intermediul funcției Cumpără bonus sau ”Cumpara speciala”, cum mai e cunoscută. 

 

În fiecare mod poți alege dintre 2 opțiuni.

cumpara rotiri gratuite zeus vs hades

Modul Olympus

 • Rotiri gratuite(75X) – activează funcția standard de rotiri gratuite cu o volatilitate mare și un RTP de 96,04%.
 
 • Super rotiri gratuite(300X) – această opțiune adaugă un simbol Wild cu multiplicator garantat care apare în prima rundă de rotiri gratuite. RTP-ul este 96.01% când cumperi Super rotiri.
 

Modul Hades

 • Rotiri gratuite(150X) – activează funcția standard de rotiri gratuite cu o volatilitate foarte mare și un RTP de 96,14%.
 
 • Super rotiri gratuite(300X) – această opțiune adaugă un simbol Wild cu multiplicator garantat care apare în prima rundă de rotiri gratuite. RTP-ul este 96.08% când cumperi Super rotiri gratuite.