Juicy Fruits slot demo online

juicy fruits

Juicy Fruits este un slot clasic cu fructe de la Pragmatic Play, care aduce și câteva caracteristici moderne pentru a face experiența de joc și mai palpitantă. Dacă vrei să afli mai multe despre acest slot suculent, te invit să citești recenzia de mai jos.

Joacă Juicy Fruits cu un bonus fără depunere la cazino, pentru a avea șansa de a obține câștiguri răcoritoare! Fii cu ochii pe simbolul Wild, deoarece poate apărea în blocuri de 5×5 în dimensiune. 

 

Există operatori care oferă rotiri gratuite la casino exact pentru acest slot! Nu le rata!

Joci Juicy Fruits pe bani reali aici!

400 ROTIRI

fără depunere

222 ROTIRI

fără depunere

144 ROTIRI

fără depunere

Merită să joci Juicy Fruits pe bani reali?

Juicy Fruits se bucură de o oarecare popularitate printre jucătorii de cazino din România, iar din acest motiv îți recomand să-l joci măcar o dată, dacă nu ai mai făcut-o deja.

 

Slotul te așteaptă cu Wild-uri de diferite dimensiuni, dar și cu o rundă bonus de rotiri gratuite, care îți poate aduce câștiguri de până la 5.000x miza.

 

Dacă te întrebi unde poți juca Juicy Fruits pe bani reali, atunci alege un cazino online din lista de mai jos, pentru a profita de cele mai tari bonusuri ale momentului.

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Totul despre Juicy Fruits

  • Furnizorul jocului – Pragmatic Play
  • Rata de plată (Payout) – 96.51%
  • Linii de plată – 50
  • Simboluri speciale – Scatter, Wild
  • Miza minimă – 0.25 RON
  • Miza maximă – 480 RON
  • Rotiri gratuite – Da
  • Multiplicatori – Nu
  • Jackpot – Nu

Descrierea jocului Juicy Fruits

De îndată ce lansezi Juicy Fruits, vei fi întâmpinat de o grilă 5×5 pe care sunt așezate 25 de simboluri. Rolele sunt pline de o varietate de fructe delicioase și simboluri clasice de slot, creând o atmosferă vibrantă și energică.

 

Din acest punct de vedere, jocul seamănă mult cu Extra Juicy Megaways.

 

Pragmatic Play a acordat atenție fiecărui detaliu, de la bulele plutitoare până la cuburile de gheață care se balansează, făcându-te să te simți ca și cum ai juca în interiorul unui pahar de suc răcoritor.

 

Grafica este frumos concepută, dar coloana sonoră este puțin cam banală, iar din acest motiv mulți jucători vor alege să joace Juicy Fruits cu sunetul oprit.

juicy fruits descriere

Juicy Fruits vine cu câteva caracteristici interesante care îți pot crește potențialul de câștig. Simbolul Wild este vedeta jocului, atât în jocul de bază, cât și în runda bonus de rotiri gratuite.

 

Nu avem o funcție Jackpot sau multiplicatori de câștig, dar câștigul care poate ajunge la 5.000x, zic eu că este mai mult decât suficient.

Linii de câștig Juicy Fruits

Juicy Fruits are 50 de linii de plată, iar pentru a obține un câștig trebuie să aliniezi minim 3 simboluri de același fel de-a lungul unei linii. Toate câștigurile sunt plătite de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă.

linii de plata juicy fruits

Slotul oferă o serie de opțiuni de pariere, începând de la un pariu minim de 0,25 RON și până la un pariu maxim de 480 RON pe rotire.

 

Juicy Fruits este un joc de păcănele online foarte volatil. Ce înseamnă asta? Câștigurile mari se obțin mai greu, dar pot fi incredibil de valoroase.

 

Jocul are un potențial de câștig foarte bun, iar jucătorii au șansa de a câștiga de până la 5.000x miza.

 

RTP-ul (Rata de plată pentru jucător) se situează la 96,51%, ceea ce este peste medie la jocuri păcănele și indică faptul că jocul are un avantaj rezonabil pentru jucători.

Simbolurile jocului Juicy Fruits

Pe rolele slotului Juicy Fruits vei găsi 11 simboluri clasice, de la lămâi verzi și cireșe la pepeni și șeptari. Simbolurile plătesc pentru o combinație de 5, între 2x și 24x miza. Cel mai valoros simbol fiind șeptarul, iar în parte de jos a tabelului de plată se afla cireșele, portocalele, lămâile.

Mai jos poți vedea cum plătesc simbolurile dacă joci pe miză de 2 RON.

juicy fruits simboluri

Juicy Fruits mai are și 2 simboluri speciale:

 

Wild(caroana) – poate apărea în diferite dimensiuni și înlocuiește alte simboluri pentru a te ajuta să formezi mai multe combinații câștigătoare. Încă ceva! Wild-ul oferă aceleași plăți ca șeptarul.

 

Scatter(diamantul) – activează runda bonus cu rotiri gratuite.

Wild

Simbolul Wild, reprezentat de o coroană de aur, este cheia pentru a obține cele mai mari câștiguri în slotul Juicy Fruits.

 

Wild-ul poate apărea pe toate rolele și servește ca înlocuitor pentru toate celelalte simboluri, cu excepția celui Scatter. Ceea ce face ca simbolul Wild să fie cu adevărat interesant este capacitatea sa de a apărea în diferite dimensiuni.

 

În jocul de bază, acesta poate ateriza ca un simbol obișnuit de 1×1, dar poate apărea, de asemenea, la întâmplare, ca 2×2, 3×3, 4×4 sau chiar 5×5 pentru a umple rolele și a crea mai multe oportunități de câștig.

juicy fruits wild

În timpul rundei bonus de rotiri gratuite, simbolul Wild capătă un rol și mai semnificativ, deoarece rămâne pe role pe toată durata rundei.

 

Acesta începe ca un simbol 1×1 și se mută într-o nouă poziție cu fiecare rotire. Colectând simboluri Scatter, puteți upgrada simbolul Wild, mărindu-i dimensiunea de la 2×2 la 3×3, 4×4 și, în cele din urmă, 5×5.

 

Cu cât simbolul Wild este mai mare, cu atât mai mari sunt șansele tale de a obține câștiguri mari.

Rotiri Gratuite - Juicy Fruits

Funcția de învârtiri gratuite este cea care dă tonul în materie de câștiguri mari atunci când este activată.

 

Pentru a declanșa runda de rotiri gratuite, va trebui să prinzi 3 sau mai multe simboluri scatter (reprezentate de diamante) oriunde pe role. Odată activată, vei primi 6 rotiri gratuite pentru a începe aventura în căutarea câștigurilor.

 

În timpul învârtirilor gratuite, deasupra rolelor apare un contor de funcție progresivă. De fiecare dată când colectezi un al 3-lea simbol Scatter, jocul te premiază cu 1 până la 3 rotiri gratuite suplimentare.

 

Împreună cu rotirile suplimentare, simbolul Wild este, de asemenea, îmbunătățit în mărime, sporindu-ți șansele de a obține câștiguri.

juicy fruits rotiri gratuite

Șansă Dublă

Pentru cei care doresc să își mărească șansele de a declanșa runda bonus cu rotiri gratuite, funcția Șansă Dublă este foarte importantă. Prin activarea funcției Șansă Dublă, crești costul fiecărei învârtiri cu 20%, dar în același timp îți dublezi șansele de a activa runda cu învartiri gratuite.

Cumpără Rotiri Gratuite

Dacă ești foarte nerăbdător să intri în jocul bonus cu rotiri gratuite, Juicy Fruits îți oferă o funcție Cumpără Bonus, funcție întâlnită și la jocul Sugar Rush demo. Plătind de 100x miza, poți declanșa instantaneu runda de rotiri gratuite, fără a fi nevoie să aștepți ca simbolurile Scatter să aterizeze în mod natural pe role.