Reel Star demo slot

reel star pacanele gratis

Reel Star demo de la Relax Gaming vine cu aspect clasic, dar modern. Printre caracteristicile sale găsim o funcție de rotiri gratuite, de urcare și de upgrade. Cu ajutorul acestor funcții poți obține câștigul maxim de 8.000X!

Jucând Reel Star demo eviți orice pierderi și te poți familiariza cu funcțiile jocului de păcănele gratis!

Joci GRATIS Reel Star Demo aici!

400 ROTIRI

fără depunere

222 ROTIRI

fără depunere

144 ROTIRI

fără depunere

Merită să joci Reel Star slot pe bani reali?

Reel Star este un slot care merită jucat, mai ales de amatori care vânează câștiguri mari. Câștigul maxim în acest slot este 8.000X miza și poate fi obținut cu ajutorul funcțiilor de Urcare și Upgrade. 

 

Slotul Reel Star poate fi jucat la cazinourile online care au parteneriat cu NetEnt. Deci, ce mai aștepți? Înregistrează-te, ia bonusurile de bun venit și joacă Reel Star.

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Totul despre Reel Star

 • Furnizorul jocului – Relax Gaming (la fel ca Hellcatraz demo)
 • Rata de plată (Payout) – 94%
 • Linii de plată – 15
 • Simboluri speciale – Scatter, Wild
 • Miza minimă – 0.40 RON
 • Miza maximă – 400 RON
 • Rotiri gratuite – Da
 • Multiplicatori – Da
 • Jackpot – Nu

 

Judecând după rata de Payout, ne dăm seama că nu avem de a face cu jocuri cu RTP mare.

Sloturi asemănătoare cu Reel Star

Descrierea jocului Reel Star demo

Reel Star are un design de inspirație retro, cu simboluri familiare, cum sunt cele de păcănele cu trifoi, dar cu o notă de modernitate.

 

Grafica este colorată și clară, creând o experiență captivantă pentru jucători. Coloana sonoră conține o muzică în stil retro, care creează o atmosferă plăcută.

descriere reel star

Acțiunea Reel Star are loc pe tablă cu 5 role și 3 rânduri. Interfața este simplă și ușor de utilizat, chiar și de un novice care nu a mai jucat la sloturi online.

 

Caracteristici cheie Reel Star

 

 • Rotiri gratuite
 • Funcție de Urcare
 • Funcție de Upgrade
 • Simboluri Wild
 • Câștiguri ce pot ajunge la 8.000X

Linii de câștig Reel Star

Reel Star are 15 de linii de plată. Plățile sunt de făcute de la prima rolă din stânga, dacă prinzi combinații de 3 simboluri identice.

reel star linii de plata

Cu o gamă de pariuri care începe de la 0.40 RON și ajunge până la 400 RON pe rotire, jucătorii au posibilitatea să joace Reel Star indiferent de bugetul pe care îl dețin.

 

Jocul de păcănele online Reel Star are un RTP de 94%.

 

Volatilitatea jocului este ridicată, oferind potențialul atât pentru câștiguri mai mici, dar frecvente, cât și pentru câștiguri mai mari, dar mai rare.

Simbolurile jocului Reel Star

Pe rolele Reel Star există 6 simboluri obișnuite printre care regăsim clopote, potcoave, trifoi, diamante, coroane demo și purceluși.

 

Purcelușul este simbolul cel mai valoros, oferind de 15X miza, pentru o combinație de 5 simboluri identice.

reel star simboluri

Simbolul Wild înlocuiește toate celelalte simboluri obișnuite și plătește următoarele plăți:

 • 3 Wild – 50X
 • 4 Wild – 10X
 • 5 Wild – 3X

 

Simbolul Scatter apare pe rolele 2, 3 și 4, și activează runda bonus cu rotiri gratuite. Asta înscrie slotul în categoria de jocuri cu speciale.

 

Mai avem și 2 simboluri speciale: Steaua și simbolul Upgrade. Despre aceste simboluri o să aflați mai multe în rândurile ce urmează.

Funcția Urcare

În jocul de bază, simbolurile Stea pot ateriza pe orice rolă la orice rotire. Aceste simboluri poartă un multiplicator, a cărui mărime depinde de câte stele aterizează pe role la un moment dat. Aterizarea a 1, 2, 3, 4 sau 5 Stele îți multiplică cu 1x, 3x, 15x, 50x sau 250x miza.

reel star urcare

Funcția Upgrade

Simbolurile Upgrade pot ateriza oriunde pe role, iar fiecare simbol Upgrade dublează valoarea de multiplicare a fiecărui simbol Stea. De exemplu, dacă ai prins 3 simboluri Stea și un simbol Upgrade, vei primi un multiplicator de 30X miza.

 

Pe role pot apărea până la 5 simboluri Upgrade.

 

Cu funcția Upgrade poți obține câștigul maxim de 8.000X dacă prinzi în același timp pe role 5 simboluri Stea și 5 simboluri Upgrade.

Rotiri gratuite

Dacă prinzi 3 simboluri Scatter pe rolele 2, 3 și 4 declanșezi funcția de rotiri gratuite. Înainte de începerea funcției, este generat un număr aleatoriu de rotiri gratuite, multiplicatori și wild-uri. Jucătorii pot câștiga între 5 și 15 rotiri, un multiplicator între 1x și 5x și între 2 și 7 Wild-uri în mișcare.

reel star rotiri gratuite

În timpul rotirilor gratuite, Wild-urile obișnuite, Scatters și simbolurile de upgrade sunt eliminate de pe role, iar Wild-urile se mută în poziții aleatorii, crescând șansele de a crea combinații câștigătoare.

reel star rotiri

Sper că ți-ai făcut o idee clară despre acest slot și că ți-a făcut plăcere să joci Reel Star demo! Îți urez multă baftă pentru când joci pe bani reali!