Sizzling Hot Deluxe Online Gratis

sizzling hot deluxe gratis pacanele

Sizzling Hot Deluxe este unul dintre cele mai cunoscute și mai apreciate jocuri de păcănele, atât online, cât și în offline. În această pagină poți juca gratuit slotul Sizzling Hot, fără să folosești bani reali.

Tot aici vei descoperi și cum se joacă acest slot video, care sunt simbolurile jocului, dar și unde îți recomandăm să joci pe bani reali!

Joci GRATIS Sizzling Hot și câștigi bani reali AICI

200 ROTIRI

fără depunere

150 ROTIRI

fără depunere

136 ROTIRI

fără depunere

Unde poți să joci Sizzling Hot Deluxe pe bani reali?​

Fiind un joc foarte căutat, acest slot poate fi întâlnit la cele mai bune cazinouri online recomandate de 10pariuri.ro. Totuși, noi îți recomandăm să încerci următorii operatori, unde îți garantăm că vei avea parte de cele mai bune condiții de joc, atât de pe desktop, cât și de pe telefonul mobil:

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

+ 300 rotiri gratuite

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Totul despre Sizzling Hot Deluxe gratis

Pe scurt, asta trebuie să reții despre slotul Sizzling Hot:

 • Furnizorul jocului – Novomatic (Greentube)
 • Rata de plată (Payout) – 95.6%
 • Linii de plată – 5
 • Simboluri speciale – Scatter
 • Miza minimă – 0.05 RON.

Descrierea jocului Sizzling Hot

Tematica jocului este una cu fructe și șeptari. Simbolurile de fructe sunt 6 la număr, formate din: cireșe, lămâi, prune, portocale, pepeni și struguri.

Linii de câștig la Sizzling 77777

Slotul se aseamănă foarte mult cu jocurile clasice de păcănele prin faptul că are doar 5 linii de plată și miza minimă per rotire este foarte scăzută: 0.05 LEI.

sizzling hot gratis

Simbolurile jocului Sizzling Hot Deluxe

Simbolul special este un Scatter, sub forma unei stele. Trei astfel de simboluri prezente oriunde pe ecran îți aduc un câștig sub formă de bani, nu și de rotiri gratuite. Mai multe informații despre cât plătește fiecare simbol găsești în imaginea de mai jos.

Cireșele, lămâile, prunele și portocalele plătesc de 40 de ori miza presupunând că formăm o line întreagă de același tip de fructe.

 

Celelalte 2 simboluri, pepenii și strugurii, vor plăti de 100 de ori miza dacă se formează o linie întreagă.

Dublajul la Sizzling Hot Online

Funcția Gamble este cea care îți poate aduce câștiguri substanțiale! Dacă la finalul unei învârtiri ai pe ecran o linie câștigătoare poți să dublezi suma câștigată prin selectarea culorii următoarei cărți: roșu sau negru.

Dacă ai nimerit culoarea, banii s-au dublat! Dacă n-ai nimerit culoarea, ai pierdut câștigul.

 

Spre deosebire de alte jocuri (de ex. Shining Crown), aici poți folosi funcția Gamble de mai mult de 3 ori la același câștig. Așadar, se pot face bani frumoși în acest fel, trebuie doar să forțezi puțin norocul.

Marele câștig la Sizzling Hots 77777

Șeptarii sunt ținta fiecărui jucător și cel mai râvnit simbol dintre toate cele 6. Câștigul cel mare constă în prinderea celor 5 șeptari, urmând ca norocosul jucător să primească un câștig de 1.000 de ori valoarea mizei, dorința fiecărui amator de păcănele.

Să calculăm rapid cât ar însemna un câștig cu cinci șeptari, adică un ecran de șeptari, la fiecare miză:

 • 5 șeptari pe 0.05 lei = 50 lei
 • 5 șeptari pe 50 de bani (0.50 lei) = 500 lei
 • 5 șeptari pe 1 leu = 1.000 lei
 • 5 șeptari pe 2 lei = 2.000 lei
 • 5 șeptari pe 10 lei = 10.000 lei
 • 5 șeptari pe 50 lei = 50.000 lei!

Sfaturi pentru a juca Sizzling Hot online

Înainte de a te apuca să te joci pe bani online, joacă întâi sizzling hott deluxe gratis pentru a te familiariza cu jocul.

 

Profită de ofertele fără depunere care te pot ajuta să obții rotiri la Sizzling Hot gratis. Doar în acest mod poți ajunge să câștigi bani reali fără să riști nimic din buzunarul tău.

 

Folosește opțiunea de dublaj la câștigurile mici pentru că și acel câștig mic, dublat de câteva ori poate deveni unul mare în cazul în care acesta este reușit.

 

Nu juca sume mari de bani sau stabilește-ți o bancă! Acest joc te poate captiva rapid și la fel de ușor îți poate lua toate fondurile.