Pontul Zilei propus de Lavinia

STATISTICI: Luna
Procentaj: 80% win
Câștigate 4/5
Unități 150

Câștigă în fiecare zi cu pontul zilei propus de Lavinia!  Aici găsești zilnic cel mai bun pronostic din întreaga selecție de ponturi pariuri pe care o propunem. Lavinia, unul dintre cei mai buni tipsteri din domeniul pariurilor sportive, a adus urmăritorilor ei câștiguri impresionante la acest proiect. Profită și tu de intuiția Laviniei!

Pontul Zilei de Azi

500 LEI
bonus la depunere
500 LEI
bonus la depunere
50 LEI
bonus fără depunere

500 LEI
bonus la depunere

200 LEI
bonus la depunere
500 LEI
bonus la depunere

Ce este Pariul Zilei

Dacă ești aproape de începuturile tale în aventura pariurilor sportive, probabil te întrebi ce înseamnă pontul zilei sau ce este pariul zilei. Pe site-ul nostru, pariul zilei propus de Lavinia este meciul în care colega noastră are cea mai mare încredere în ziua respectivă. Desigur, pe lângă încrederea ridicată pe care trebuie să o ai în pariul zilei, e necesar ca acesta să aibă și o cotă valoroasă.

 

De exemplu, dacă într-o zi oarecare se joacă meciul Bayern Munich – Bochum, ai putea spune că pontul zilei de azi este victoria bavarezilor. Deși încrederea într-un astfel de pronostic poate fi uriașă, dacă cotă la 1 solist ar fi de 1.30, atunci cu siguranță nu ar merita să jucăm acel pronostic la rubrica Pontul Zilei propus de Lavinia, ci mai degrabă l-am rezerva pentru biletul zilei cota 2, unde îl combinăm cu încă unul sau două selecții.

 

În mod similar, chiar dacă avem încredere mare într-un pronostic de egalitate (X) la un anumit meci, ar fi destul de riscant să îl jucăm la Pariul Zilei, motiv pentru care vei vedea cote mai mari pe bilete la proiectul Cota 3 Azi, și nu aici.

 

Rezumând cele explicate mai sus, putem spune că Pariul Zilei propus de Lavinia reprezintă un bilet la pariuri oferit zilnic, care cuprinde un singur pariu (simplu sau combo), de cele mai multe ori având o cotă între 1.50 și 2.00.

Pontul Zilei Lavinia

Deși poate părea ușor, să găsești pontul zilei câștigător în mai multe zile la rând poate fi uneori extrem de dificil. De aceea, Lavinia alege pe biletul zilei azi cel mai bun pronostic, inclusiv din campionate exotice, unde pariorii obișnuiți nu ar găsi cotele valoroase. Ea evită astfel surprizele care au loc la meciurile din campionatele mari, unde se pariază mult mai mulți bani.

 

Într-o piață a jocurilor de noroc dominată din punct de vedere numeric de reprezentanți ai sexului masculin, Lavinia s-a impus la acest proiect prin consecvență, analiza temeinică a fiecărui eveniment și, nu în ultimul rând, prin rezultatele deosebite.

 

Lavinia are ani întregi de experiență în domeniul pariurilor sportive, experiență pe care o pune în slujba urmăritorilor ei, în mod absolut gratuit. Atât pe pagina ei de autor, cât și în această pagină vei putea consulta statistica detaliată a rezultatelor pe care le-a avut la pontul zilei Lavinia.

 

Chiar dacă nu putem avea profit lună de lună, e important ca pe termen lung numărul unităților să fie pozitiv, pe verde. Avantajul pe care îl ai tu este acela că poți verifica forma de moment a specialistei noastre și poți alege dacă vrei să joci biletul zilei propus de Lavinia sau dacă vrei să plasezi o miză mai mică pe alegerea de la pariul zilei de azi.

 

Deși inspirația o trădează rareori pe colega noastră, nu putem spune că aici găsești pariul zilei sigur, din simplul motiv că ponturi sigure nu există.

 

Rata foarte bună a succesului Laviniei garantează însă că este un tipster profesionist și o cunoscătoare fină a fenomenului de pariuri sportive. Ca să te convingi de ceea ce am scris mai sus îți recomand doar să-i urmărești parcursul pe termen lung și să studiezi atent zilnic pariul zilei propus de Lavinia.

Pronosticul Zilei din Fotbal

Lavinia este specializată pe sportul ”rege” în România, fotbalul. Chiar dacă pariază și pe tenis, handbal sau alte ramuri sportive, la pariul zilei găsești în cea mai mare parte ponturi pariuri pe fotbal. Ca specialist este mult mai ”sănătos” să te axezi pe un singur sport, pe care să-l stăpânești în totalitate decât să acoperi mai multe, dar să nu fii la curent cu toate dedesubturile pariurilor din fiecare domeniu.

 

Aici, pontul zilei are un conținut destul de diversificat și pariuri complexe. Nu vei găsi doar pariul zilei 1×2 sau pontul zilei pe număr de goluri, ci poți întâlni pronosticul zilei inclusiv pe statistici, intervale de timp sau pariuri pe cornere și cartonașe.

 

Pentru pariorii care vor să joace pariul zilei pe alte sporturi, recomand secțiunea de Ponturi Tenis, unde aceștia pot găsi în fiecare zi cel mai bun pariu din sportul alb.

Întrebări frecvente despre Pontul Zilei

În rândurile de mai jos am răspuns la întrebările cel mai des întâlnite de la pariori.

În primul rând, trebuie să te convingi că ai încredere în pontul propus. Apoi, cel mai indicat este să activezi un bonus pariuri. Acum că ai un bonus activ, mai rămâne doar să depui bani la un operator online și să plasezi pariul zilei de astăzi!

Pontul Zilei este livrat de specialista noastră, Lavinia, în fiecare dimineață. Vezi în articolul de mai sus ce ți-a pregătit pentru astăzi!

Miza unui pariu trebuie să fie stabilită de fiecare parior individual, în funcție de ce sumă își permite să investească în pariuri. Din acest motiv, noi nu stabilim miza în lei, ci în unități, iar fiecare pariu al zilei este jucat cu 100 de unități.

Biletul Zilei jucat de Lavinia are un singur pronostic, care vine din fotbal și care este pariul zilei de astăzi.

În primul rând, ar trebui să-l joci online, unde poți da cash out foarte ușor. Dintre operatorii online licențiați, Lavinia îți recomandă să joci pontul zilei la Betano sau Superbet!

Pontul zilei propus de la Lavinia este gratis. Ca să-l joci în mod gratuit la pariuri poți accesa o ofertă de pariuri fără depunere și astfel nu va trebui să scoți bani din buzunar!