Pariul zilei

Statistici
Procentaj: 77.8%
Castigate: 7/9
Unitati: 193

Pariul zilei Lavinia – Câștigă în fiecare zi cu pontul propus de Lavinia!  Aici găsești zilnic cel mai bun pronostic din întreaga selecție de ponturi pariuri pe care o propunem. Lavinia, unul dintre cei mai buni tipsteri din domeniul pariurilor sportive, a adus urmăritorilor ei câștiguri impresionante la acest proiect. Profită și tu de intuiția Laviniei și câștigă la pariuri împreună cu ea adaugand pronosticurile Laviniei pe biletul zilei!

pontul zilei

Pontul zilei propus de Lavinia – 11 Iulie 2020

Pronosticul zilei de Sambata, 11 Iulie 2020 este la un meci din Danemarca: 1ST Division ! Pontul zilei a fost din nou castigator, iar noi bifam o perioada foarte buna, in care win-urile vin pe banda rulanta.

Citeste tot
pontul zilei

Pontul zilei propus de Lavinia – 10 Iulie 2020

Pronosticul zilei de Vineri, 10 Iulie 2020 este la un meci din Elvetia: Challenge League ! Pontul zilei de ieri a fost castigator din nou din prima repriza, mai exact dupa 25 de minute. Campionatul din

Citeste tot
pontul zilei

Pontul zilei propus de Lavinia – 09 Iulie 2020

Pronosticul zilei de Joi, 9 Iulie 2020 este la un meci din Elvetia: Super League ! Fotbalul din Elvetia merge brici in aceasta perioada, iar pronosticul de ieri a fost din nou castigator de la pauza. Daca

Citeste tot
1 2 3 393

1. Pariul Zilei Azi.

Deși poate părea ușor, să găsești pontul zilei câștigător în mai multe zile la rând poate fi uneori extrem de dificil. De aceea, Lavinia alege cel mai bun pronostic inclusiv din campionate exotice, unde pariorii obișnuiți nu ar găsi cotele valoroase. Ea evită astfel surprizele care au loc la meciurile din campionatele mari, unde se pariază mult mai mulți bani. Pentru a fi sigur că nu ratezi meciul de la care vine pariul zilei azi intră pe 10pariuri.ro și vei găsi chiar pe prima pagină informații despre cel mai bun pont al zilei.

2. Pontul Zilei Sigur.

Deși inspirația o trădează rareori pe colega noastră, nu putem spune că aici găsești pariul zilei sigur, din simplul motiv că ponturi sigure nu există. Rata foarte bună a succesului Laviniei garantează însă că este un tipster profesionist și o cunoscătoare fină a fenomenului de pariuri sportive. Ca să te convingi de ceea ce am scris mai sus îți recomand doar să-i urmărești parcursul pe termen lung și să studiezi atent fiecare pariu al zilei recomandat.

3. Pronosticul Zilei Fotbal.

Lavinia este specializată pe sportul ”rege” în România, fotbalul. Chiar dacă pariază și pe tenis, handbal sau alte ramuri sportive, la pariul zilei găsești în cea mai mare parte ponturi pariuri din fotbal. Ca specialist este mult mai ”sănătos” să te axezi pe un singur sport, pe care să-l stăpânești în totalitate decât să acoperi mai multe, dar să nu fii la curent cu toate dedesubturile pariurilor din fiecare domeniu. Aici, pontul zilei are un conținut destul de diversificat și pariuri complexe. Nu vei găsi doar pariul zilei 1x2 sau pontul zilei pe număr de goluri, ci poți întâlni pronosticul zilei inclusiv pe statistici, intervale de timp sau pariuri pe cornere și cartonașe.