Pariul zilei

Pariul zilei Lavinia – Câștigă în fiecare zi cu pontul propus de Lavinia!  Aici găsești zilnic cel mai bun pronostic din întreaga selecție de ponturi pariuri pe care o propunem. Lavinia, unul dintre cei mai buni tipsteri din domeniul pariurilor sportive, a adus urmăritorilor ei câștiguri impresionante la acest proiect. Profită și tu de intuiția Laviniei și câștigă la pariuri împreună cu ea adaugand pronosticurile Laviniei pe biletul zilei!

Betano - casa de pariuri numarul 1 in RomaniaL1170664W000663superbet logoL1160659W000328L1160657W000330L1160665W000326

 

100% pana la 500 RON

 

500 RON  primele 3 depuneri

 

100% pana la 300 RON

 

100% pana la 500 Ron

Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont

Pontul Zilei propus pentru Azi

pontul zilei

Pontul zilei propus de Lavinia – 11 Aprilie 2021

Asteptam un gol in repriza secunda dintre Fereirra si Benfica si speram sa avem un nou pronostic castigator. Oferta de astazi este din nou una extrem de atractiva, asa ca avem nevoie de acea inspiratie

Citeste tot
pontul zilei

Pontul zilei propus de Lavinia – 10 Aprilie 2021

Villarreal a reușit sa castige meciul din Croația, așa ca noi bifam încă o cota frumoasa. Avem de recuperat ceva unități și sper ca după acest Weekend sa ne apropiem cât mai mult de profit.

Citeste tot
pontul zilei

Pontul zilei propus de Lavinia – 8 Aprilie 2021

Din pacate pierdem din nou la un singur gol. Porto a ratat o groaza de ocazii, iar golul 2 al celor de la Chelsea a venit prea tarziu pentru a marca si a 3-a oara. Incepem luna prost, dar sper sa ne scoatem

Citeste tot
1 2 3 469

1. Pariul Zilei Azi.

Deși poate părea ușor, să găsești pontul zilei câștigător în mai multe zile la rând poate fi uneori extrem de dificil. De aceea, Lavinia alege cel mai bun pronostic inclusiv din campionate exotice, unde pariorii obișnuiți nu ar găsi cotele valoroase. Ea evită astfel surprizele care au loc la meciurile din campionatele mari, unde se pariază mult mai mulți bani. Pentru a fi sigur că nu ratezi meciul de la care vine pariul zilei azi intră pe 10pariuri.ro și vei găsi chiar pe prima pagină informații despre cel mai bun pont al zilei.

2. Pontul Zilei Sigur.

Deși inspirația o trădează rareori pe colega noastră, nu putem spune că aici găsești pariul zilei sigur, din simplul motiv că ponturi sigure nu există. Rata foarte bună a succesului Laviniei garantează însă că este un tipster profesionist și o cunoscătoare fină a fenomenului de pariuri sportive. Ca să te convingi de ceea ce am scris mai sus îți recomand doar să-i urmărești parcursul pe termen lung și să studiezi atent fiecare pariu al zilei recomandat.

3. Pronosticul Zilei Fotbal.

Lavinia este specializată pe sportul ”rege” în România, fotbalul. Chiar dacă pariază și pe tenis, handbal sau alte ramuri sportive, la pariul zilei găsești în cea mai mare parte ponturi pariuri din fotbal. Ca specialist este mult mai ”sănătos” să te axezi pe un singur sport, pe care să-l stăpânești în totalitate decât să acoperi mai multe, dar să nu fii la curent cu toate dedesubturile pariurilor din fiecare domeniu. Aici, pontul zilei are un conținut destul de diversificat și pariuri complexe. Nu vei găsi doar pariul zilei 1x2 sau pontul zilei pe număr de goluri, ci poți întâlni pronosticul zilei inclusiv pe statistici, intervale de timp sau pariuri pe cornere și cartonașe.

Open

Close