Pariul zilei

Statistici
Procentaj: 25%
Castigate: 1/4
Unitati: -220

Pariul zilei Lavinia – Câștigă în fiecare zi cu pontul propus de Lavinia!  Aici găsești zilnic cel mai bun pronostic din întreaga selecție de ponturi pariuri pe care o propunem. Lavinia, unul dintre cei mai buni tipsteri din domeniul pariurilor sportive, a adus urmăritorilor ei câștiguri impresionante la acest proiect. Profită și tu de intuiția Laviniei și câștigă la pariuri împreună cu ea adaugand pronosticurile Laviniei pe biletul zilei!

pariul zilei

Pariul zilei propus de Lavinia – 5 Aprilie 2020

Se pare ca Soligorsk nu se simte deloc in largul ei pe teren propriu și nu reușește nici astăzi sa marcheze in fata propriilor fani. Speram la mai multă inspirație in următoarea perioada și sa

Citeste tot
pariul zilei

Pontul zilei propus de Lavinia – 4 Aprilie 2020

Bleshina reuseste din nou sa nu gaseasca poarta, chiar daca si-au creat multe faze de poarta si au dominat meciul. Gorodeja isi obtine primele trei puncte din acest sezon intr-o deplasare foarte grea

Citeste tot
pariul zilei

Pariul zilei propus de Lavinia – 3 Aprilie 2020

Din pacate pariul zilei de ieri a fost pierzator. Statistica nu a iesit ieri la tenis de masa, dar astazi sportul rege revine in prim-plan cu campionatul din Belarus si noi speram sa facem o treaba buna.

Citeste tot
1 2 3 369

1. Pariul Zilei Azi.

Deși poate părea ușor, să găsești pontul zilei câștigător în mai multe zile la rând poate fi uneori extrem de dificil. De aceea, Lavinia alege cel mai bun pronostic inclusiv din campionate exotice, unde pariorii obișnuiți nu ar găsi cotele valoroase. Ea evită astfel surprizele care au loc la meciurile din campionatele mari, unde se pariază mult mai mulți bani. Pentru a fi sigur că nu ratezi meciul de la care vine pariul zilei azi intră pe 10pariuri.ro și vei găsi chiar pe prima pagină informații despre cel mai bun pont al zilei.

2. Pontul Zilei Sigur.

Deși inspirația o trădează rareori pe colega noastră, nu putem spune că aici găsești pariul zilei sigur, din simplul motiv că ponturi sigure nu există. Rata foarte bună a succesului Laviniei garantează însă că este un tipster profesionist și o cunoscătoare fină a fenomenului de pariuri sportive. Ca să te convingi de ceea ce am scris mai sus îți recomand doar să-i urmărești parcursul pe termen lung și să studiezi atent fiecare pariu al zilei recomandat.

3. Pronosticul Zilei Fotbal.

Lavinia este specializată pe sportul ”rege” în România, fotbalul. Chiar dacă pariază și pe tenis, handbal sau alte ramuri sportive, la pariul zilei găsești în cea mai mare parte ponturi pariuri din fotbal. Ca specialist este mult mai ”sănătos” să te axezi pe un singur sport, pe care să-l stăpânești în totalitate decât să acoperi mai multe, dar să nu fii la curent cu toate dedesubturile pariurilor din fiecare domeniu. Aici, pontul zilei are un conținut destul de diversificat și pariuri complexe. Nu vei găsi doar pariul zilei 1x2 sau pontul zilei pe număr de goluri, ci poți întâlni pronosticul zilei inclusiv pe statistici, intervale de timp sau pariuri pe cornere și cartonașe.