Ajax – Dortmund ponturi pariuri 19.10.2021

ajax dortmund ponturi pariuri

La egalitate de puncte inaintea acestei runde din Liga Campionilor, Ajax si Dortmund se intalnesc de la ora 22:00 pe stadionul din Amsterdam. Cu victorii pe linie in start-ul sezonului european, ne asteapta o confruntare spectacol in Olanda unde eu unul am mizat pe un pariu la piata de goluri pe care il poti gasi in avancronica de mai jos.

ajax dortmund ponturi pariuri

Ajax.

Lancierii de sub comanda aceluiasi ten Hag, cel care a reusit performanta de a o califica pe Ajax in semifinalele UCL, au maxim de puncte in grupa C din Liga Campionilor, fiind chiar pe prima pozitie la egalitate de puncte cu Dortmund insa cu un golaveraj superior de 7 la 1.

Demonstratie de forta inca din prima runda din partea olandezilor care s-au impus categoric la Lisabona in fata lui Sporting, scor 5-1. Haller s-a alaturat altor nume mari din fotbalul european prin cele 4 reusite semnate intr-o singura partida.

In runda cu numarul 2, Ajax a castigat la un scor mult mai mic, doar 2-0 in fata celor de la Besiktas, insa conform statisticilor, sansa nu le-a suras olandezilor care ar fi trebuit sa marcheze cel putin la fel ca in partida din Portugalia.

Primul joc de la revenirea din pauza competitionala a avut loc in deplasarea de la Heerenveen unde lancierii s-au impus cu 2-0, pastrandu-si fotoliul de lider dupa 9 etape.

Dortmund.

Marco Rose are planuri mari pe banca galbenilor in acest sezon, atat la nivel european cat si intern, dar mai cu seama in UCL acolo unde formatia sa merge ceas pana in acest moment, lucru ce se vede limpede in clasament.

Dortmund are maxim de puncte dupa primele etape, reusind sa castige confruntarile cu Besiktas si Sporting, insa intr-o maniera ceva mai diferita decat a formatiei gazda din aceasta seara. Germanii au trecut in ambele randuri la limita, scor 2-1 si repsectiv 1-0.

Daca in partida de la Istanbul, galbenii au au fost preocupati mai mult de rezultat dupa prima repriza in care au marcat de doua ori, in jocul de acasa cu Sporting, situatia a stat complet diferit. Cu 8 oameni indisponibili, inclusiv Haaland, Dortmund a fost axata doar pe rezultat, iar dupa ce Malen a reusit sa deschida scorul in prima repriza, ofensiva nu a mai fost o prioritate pentru galbeni.

Trupa lui Rose a revenit si ea cu o victorie in Bundesliga 1, chiar in fata propriilor fani acolo unde Dortmund s-a impus cu 3-1 impotriva celor de la Mainz, Haaland reusind o noua dubla pentru formatia sa.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Ajax (4-3-3): Pasveer; Mazraoui, Timber, Martinez, Blind; Gravenberch, Alvarez; Antony, Berghuis, Tadic; Haller

Dortmund (4-2-3-1): Kobel; Meunier, Akanji, Hummels, Schulz; Bellingham, Witsel; Reus, Brandt, Hazard; Haaland

Absenti.

Ajax:

Dortmund: –

Istoric Confruntări Directe

Anul 2012 marcheaza ultima data cand cele doua formatii s-au intalnit la nivelul grupelor din UCL. Dortmund a fost castigatoare atunci cu scorul de 1-0 pe teren propriu si 4-1 la Amsterdam.

Citeste acest articol: Netbet bonus fara depunere pentru a vedea cum poti juca la pariuri fara sa depui bani.

Ponturi pariuri Ajax – Dortmund -> Andrew.

Cu Haaland si Haller in mare forma, partida de la Amsterdam se anunta spectaculoasa, iar eu unul am mizat cu mare incredere pe un rezultat de ambele marcheaza si peste 2,5 goluri. Mai multe pronosticuri fotbal poti gasi in sectiunea ponturi pariuri Liga Campionilor.

Desi a incasat doar 3 goluri in toate jocurile din acest sezon, apararea lancierilor poate avea oricand probleme in fata unui atacant precum Haaland. La nivel ofensiv, trupa lui ten Hag si-a aratat calitatile pe deplin si cu siguranta va iesi la rampa in fata propriilor fani.

Dortmund va miza integral pe ambitia si talentul lui Haaland in aceasta deplasare, norvegianul fiind pregatit sa isi conduca echipa spre un nou rezultat pozitiv. Am vazut partidele contra formatiilor de top din Germania si cred ca stilul ofensiv se va reflecta si de aceasta data, din moment ce adversarul pare superior daca judecam dupa cotele afisate de bookmakeri.

Pronostic Ajax – Dortmund:GG&3+ – 1.65