Biletul zilei Cota 2 – 19.10.2021

biletul zilei cota 2

Intr-o zi de marti in care Liga Campionilor este regina competitiilor, am ales sa merg pe 2 partide care cu siguranta nu prea atrag atentia pariorilor. Verdele obtinut ieri ne-a inseninat inceputul de saptamana si ne-a facut sa speram in continuare la o serie de pariuri castigatoare.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 19.10.2021

Shakhtar U19 – Real Madrid U19 (ora 13:00)

In Uefa Youth League vom avea o noua etapa, la fel ca si in Liga Campionilor, iar tinerii jucatori ucrainieni ii vor intalni pe micii galactici, care vor incerca sa atraga atentia tuturor printr-o evolutie remarcabila. Avand in vedere ca ambele echipe sunt in cartile calificarii dupa 2 etape, ma astept sa vedem o partida incrancenata, dar in acelasi timp si spectaculoasa.

Atat gazdele, cat si oaspetii au o medie de peste 2.5 goluri pe etapa, aratand ca le place sa iasa la joc, practicand un fotbal ofensiv. Atat Shakhtar, cat si Real Madrid au reusit sa se impuna in fata moldovenilor de la Sheriff la scor foarte mare.

De asemenea in cele 2 confruntari directe avute in 2015, spaniolii au castigat, pe teren propriu cu 4-0, iar in deplasare cu scorul de 6-2.

Coquimbo – Deportes Temuco (ora 19:30)

Revin dupa ceva timp la o competitie pe care nu am mai abordat-o, atragandu-mi atentia duelul dintre Coquimbo si Deportes Temuco, 2 echipe din Primera B Chile. Favorita nr 1 la promovare in Primera Division va intalni locul 6, care incearca prin toate mijloacele sa prinda Play-Off-ul pentru promovare.

Ma astept ca cele 2 combatante sa arunce in joc toate armele, acestea jucand o carte foarte importanta in aceasta seara, miza fiind cele 3 puncte care le pot ajuta sa se apropie de obiectivul mult visat. Prima vine dupa 3 partide in care s-au marcat peste 2.5 goluri, iar echipa oaspete a ajuns la 5 meciuri consecutive cu cel putin 2 goluri.

Cele 2 combatante s-au intalnit de 15 ori pana acum si tot de atatea ori s-a atins baremul de minim 2 goluri, fapt ce imi da curaj sa sper ca nu vom avea prea mari emotii in inverzirea pronosticului.