Granada – Real Sociedad ponturi pariuri 23.09.2021

granada real sociedad ponturi pariuri

Joi, in etapa intermediara cu numarul 6, La Liga ne propune confruntarea dintre ocupanta locului 18, Granada in calitate de gazda si oaspetii de la Real Sociedad, situatia pe pozitia a 6-a.

Partida se va disputa pe Estadio Nuevo Los Carmenes din Granada, incepand cu ora 20:30, fiind arbitrata de V. Pizzaro si transmisa in Romania pe canalele Look Sport, Telekom Sport si Digi Sport.

granada real sociedad ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri Netbet sport!

Granada

Granada ocupa pozitia a 18 in clasament dupa 5 partide disputate, adunand 3 puncte cu 3 goluri marcate si 8 incasate. Trebuie sa inceapa sa adune puncte, pentru a scapa de retrogradare, fiindu-i foarte greu la cum a aratat in acest inceput de sezon. Nu au reusit sa castige niciun meci, punctele adunandu-le in urma a 3 egaluri.

In prima etapa au remizat in deplasare cu Villarreal, scor 0-0, dupa un meci in care au fost dominati, dar au reusit sa scoata un punct. A doua etapa au primit vizita celor de la Valencia, au condus din minutul 16 cu 1-0 prin golul lui Suarez, fiind egalati in minutul 88 dintr-un penalty.

In a 3-a etapa s-au deplasat pe terenul lui Vallecano, unde au fost invinsi clar, 4-0, dupa cel mai slab meci din acest campionat. A urmat partida de pe teren propriu contra lui Betis, meci pierdut cu scorul de 1-2. In etapa precedenta au remizat surprinzator, scor 1-1 pe terenul celor de la Barcelona.

Real Sociedad

Real Sociedad ocupa locul 6 in clasament, adunand 10 puncte cu 6 goluri marcate si 4 incasate. Ramane si in acest sezon o echipa buna a campionatului, care poate pune probleme oricarui adversar si se va afla in lupta pentru locurile europene.

Real Sociedad a inceput noul sezon cu o infrangere pe terenul Barcelonei, scor 4-2, pentru Real marcand Lobete si Oyarzabal. A urmat un parcurs foarte bun, castigand a 2-a etapa acasa 1-0 cu Vallecano, prin golul marcat de Oyarzabal. A 3-a etapa au primit vizita celor de la Levante, castigand si acest meci cu scorul de 1-0.

In etapa a 4-a, Real Sociedad a castigat 2-0 pe terenul lui Cadiz, iar etapa trecuta au remizat acasa 0-0 cu Sevilla.

Au disputat si primul meci in grupele Europa League, remizand in deplasare la PSV, scor 2-2.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Granada (4-1-4-1): Maximiano – Escudero, Abram, Duarte, Arias – Mila – Machis, Monchu, Gonalos, Puertas – Suarez

Real Sociedad (4-4-2): Remiro – Munoz, Le Normand, Elustondo, Gorosabel – Oyarzabal, Merino, Silva, Portu – Januzaj, Sorloth

Absenti

Granada: Eteki

Real Sociedad: Barrenetxea, Fernandez, Guridi, Illarramendi, Monreal, Rico, Sola, Isak

Istoric confruntari directe

Sezonul trecut Granada a castigat meciul de pe teren propriu cu scorul de 1-0, iar Real Sociedad a invins tot pe teren propriu in meciul tur, scor 2-0.

In ultimele 6 confruntari, Granada a invins de 2 ori, iar Real Sociedad s-a impus de 4 ori.

Granada – Real Sociedad ponturi pariuri – Paul0722

Pentru a paria la orice ora, accesati linkul case de pariuri deschise non-stop!

Real Sociedad pleaca ca favorita in acest meci, dar este lovita din plin de accidentari, motiv pentru care Granada va avea sansa ei in a obtine un rezultat pozitiv, chiar si egalul fiind o solutie.

Granada va incerca sa obtina prima victorie din acest sezon, avand toate premisele pentru a reusi acest lucru.

Avand in vedere ca este greu de stabilit o castigatoare in acest meci, ambele echipe avand propriile lor avantaje in a castiga partida, o sa mizez pe goluri putine marcate in meci si peste 6 cornere.

Pronostic Granada – Real Sociedad: sub 3.5 goluri si peste 6 cornere in meci – Cota 1.70!