Liverpool – Chelsea ponturi pariuri 04.03.2021

Liverpool Chelsea Ponturi Pariuri

Runda cu numarul 29 din Premier League ne propune joi seara un derby de senzatie pe Anfield. Fata in fata se vor afla doua vecine de clasament, Liverpool si Chelsea. Confruntarea va incepe de la ora 22:15 si va fi transmisa in Romania de catre Eurosport.

Liverpool Chelsea Ponturi Pariuri

Liverpool vs Chelsea nu este singurul meci de fotbal din Anglia Premier League din aceasta saptamana. Vezi si celelalte recomandari pentru confruntarile din cel mai puternic campionat din lume!

Liverpool.

Duminica a pus in sfarsit capat unei serii de cinci esecuri consecutive suferite in campionat. A intalnit-o in deplasare pe ultima clasata, Sheffield, reusind sa se impuna cu 2-0 dupa doua goluri marcate in mitanul secund.

E in mare pericol de a rata locurile de Champions League. Ocupa momentan doar locul sase, fiind la doua puncte distanta de top 4. Evolutiile din ultima perioada n-au fost insa deloc incurajatoare si va avea un final de sezon dificil.

Absentele din defensiva se resimt din plin, astfel ca in trei din ultimele patru etape a incasat minim doua goluri. E obligata practic sa castige acest duel deoarece ar putea pierde contactul cu echipele care ocupa locurile de UCL.

Chelsea.

E pozitionata chiar deasupra „cormoranilor”. A acumulat cu un punct mai mult decat acestia. Vine dupa un alt derby, disputat duminica impotriva lui Manchester United. Acel duel s-a incheiat indecis, cu scorul de 0-0.

E totusi intr-o forma buna si sa nu uitam ca saptamana trecuta a invins-o pe Atletico in Champions League. Este neinvinsa in ultimele zece partide oficiale. In acest interval s-a prezentat excelent din punct de vedere defensiv si a incasat doar trei goluri.

In 2021 a fost invinsa intr-o singura deplasare de campionat. E clar ca si-a ridicat nivelul prestatiilor in ultima perioada. Chiar si asa, ma astept sa se multumeasca si cu o remiza pe Anfield.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Phillips, Fabinho, Robertson – Thiago, Wijnaldum, Jones – Salah, Firmino, Mane.

Chelsea (3-4-3): Mendy – Azpilicueta, Christensen, Rudiger – James, Kante, Kovacic, Alonso – Mount, Abraham, Werner

Absenti.

  • Liverpool: Henderson, Gomez, Matip, van Dijk, Kelleher.
  • Chelsea: Silva, Hudson-Odoi.

Istoric Confruntari Directe.

  • Liverpool s-a impus fara mari probleme in tur, cu 2-0.
  • „Cormoranii” au de altfel patru victorii consecutive in partidele de campionat.

Ponturi pariuri Liverpool – Chelsea – DBook.

Ma astept sa vedem o echipa a lui Liverpool foarte ofensiva. Gazdele au mare nevoie de un succes joi pentru a mai urca in clasament si vor profita de faptul ca joaca acasa.

„Cormoranii” raman cu un atac care poate pune probleme mari defensivelor adverse, in ciuda faptului ca Mane, Firmino si Salah au avut fluctuatii de forma.

De partea cealalta, Chelsea e o echipa care poate profita de spatiile mari lasate de adversari. De asemenea, gazdele au o defensiva foarte fragila in aceasta perioada, care in ultimele etape a fost depasita destul de usor.

Voi miza astfel pe GG, acesta fiind in opinia mea pronosticul zilei de joi la pariuri.

Pronostic Liverpool – Chelsea Ambele echipe marcheaza – 1.58!