Liverpool – Real Madrid ponturi pariuri 14.04.2021

liverpool real madrid ponturi pariuri

Miercuri se joaca mansa retur a super duelului Liverpool – Real Madrid din faza sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Vor reusi madrilenii sa isi apere avantajul din tur si sa se califice in semifinale? Vezi mai jos cateva informatii utile despre cele doua formatii, dar si pronosticul pe care am mizat!

liverpool real madrid ponturi pariuri

Liverpool.

Se confrunta in continuare cu absente importante; Joe Gomez, Jordan Henderson, Kelleher, Matip, Origi si van Dijk vor fi indisponibili si in acest meci din cauza accidentarilor. De asemenea, sunt mari semne de intrebare si in ceea ce priveste disponibilitatea mijlocasului englez, Curtis Jones.

Mane si Thiago Alcantara au intrat de pe banca in partida cu Aston Villa din weekend, insa de aceasta data este destul de probabil ca Jurgen Klopp sa ii trimita pe teren inca din primul minut.

Mohamed Salah este cel mai in forma jucator din ofensiva, atacantul egiptean reusind sa marcheze in fiecare din ultimele 3 meciuri jucate pentru „cormorani”.

Real Madrid.

Cu toate ca se confrunta cu importante indisponibilitati de ceva timp, este intr-o forma de invidiat. A reusit sa castige 11 din precedentele 13 partide pe care le-a disputat in toate competitiile (cele 2 meciuri pe care nu le-a castigat, le-a incheiat la egalitate). In weekend s-a impus in „El Clasico” cu 2-1.

Lucas Vazquez s-a accidentat in meciul cu Barcelona si cel mai probabil va fi indisponibil pentru acest joc; locul acestuia ar urma sa fie luat de Alvaro Odriozola.

Chiar daca nu a inscris in meciul tur, Karim Benzema ramane principalul om de gol al lui Zidane (atacantul francez are 8 goluri marcate in ultimele 7 partide).

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson – Thiago Alcantara, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Jota, Mane.

Real Madrid (4-1-3-2): Courtois – Odriozola, Militao, Nacho, Mendy – Casemiro – Valverde, Kroos, Modric – Vinicius, Benzema.

Absenti.

  • Liverpool: Joe Gomez, Jordan Henderson, Kelleher, Matip, Origi, van Dijk (indisponibili), Curtis Jones (incert).
  • Real Madrid: Ramos, Varane, Lucas Vazquez, Dani Carvajal, Hazard.

Istoric Confruntari Directe.

  • Real Madrid a castigat fiecare din ultimele 4 intalniri directe de Liga Campionilor.
  • Ultimul joc direct disputat pe Anfield s-a incheiat cu scorul de 0-3.

Ponturi pariuri Liverpool – Real Madrid – ionel_iulian94.

La pariuri Liga Campionilor de miercuri iti recomand cel putin 3 goluri marcate in disputa de pe Anfield.

Din rubrica ponturi si pariuri pe goluri marcate, pronosticul Total goluri peste 2.5 este cotat cu 1.62 la agentia de pariuri sportive online Betano.

In urma rezultatului inregistrat in mansa tur, Liverpool este obligata sa atace si sa marcheze cel putin 2 goluri pentru a spera la calificare. Bazandu-ma pe acest considerent, cred ca sunt sanse foarte mari sa avem parte de un joc pe contre, cu multe ocazii de gol la ambele porti.

Ultimele meciuri jucate de Real Madrid au fost „generoase” in goluri; in 5 din precedentele 6 partide disputate de „galactici” s-au dat minimum 3 goluri.

Am luat in considerare si istoricul ultimelor intalniri directe, in 4 din precedentele 5 confruntari marcandu-se peste 2.5 goluri.

Pronostic Liverpool – Real Madrid & Cota: Total goluri peste 2.5 – 1.62