Pont Norrie – Bashilashvili – ATP Indian Wells – 17.10.2021

Marius Copil Cameron Norrie ATP Cincinnati Q Pontul lui Tennis.tipster.92

O finală total neașteptată va avea loc la Indian Wells, la masculin, între Cameron Norrie (cotat cu șansa cu numărul 21), respectiv Nikoloz Bashilashvili (șansa cu numărul 29). Fiind unul din puținele turnee de 1000 puncte, cu siguranță vom avea parte de un ultim act atractiv, unde cei doi finaliști se vor lupta pentru un cec în valoare de 1,200,000 dolari.

ponturi pariuri cameron norrie vs nikoloz bashilashvili

Cameron Norrie

Locul 26 ATP este ocupat în acest moment de britanic, fiind cea mai bună poziție a carierei, pe care de altfel o va depăși după acest turneu.

Este cea de-a șasea finală din 2021 pentru Norrie, care cred că este cel mai bun tenismen din acest punct de vedere.

La Indian Wells, Cameron a trecut de Sandgren, Bautista-Agut, Paul, Schwartzman și Dimitrov, venind la acest turneu după finala pierdută la Chicago.

Nikoloz Bashilashvili

După ce la precedentele 4 participări la această competiție, Nikoloz nu reușise să treacă de turul secund, iată-l ce parcurs de senzație a avut în acest an.

Eubanks, Ramos-Vinolas, Khachanov, Tsitsipas și Fritz au fost învinși de Bashilashvili, cu toate că acesta a fost considerat outsider în 3 din cele 5 partide.

Astfel, georgianul a șters cu buretele în acest an rezultatele din 2020, când înregistrase 4 victorii din 20 partide!

Întâlniri directe

Chiar în acest an s-au întâlnit pentru prima și ultima oară cei doi tenismeni, la Rotterdam.

Acolo, Norrie s-a impus într-o manieră categorică, scor 6-0, 6-3.

Pronostic Norrie – Bashilashvili

Nu-l văd pe Norrie să piardă a 4-a finală din 2021, ci cred că va bifa cel mai bun rezultat al carierei.

E drept că adversarul său s-a impus în ultimele meciuri din postura de outsider, însă totodată Cameron a fost mult mai constant pe parcursul competiției.

Totodată, britanicul are un avantaj moral în fața celuilalt finalist, după ce l-a învins la o diferență de 9 game-uri tot în acest an, la Rotterdam.

Cu un număr incredibil de meciuri câștigate în 2021, 50, Norrie este conștient de faptul că aceasta poate fi o șansă de neratat, să câștige un turneu ATP 1.000.

Britanicul servește mai bine, lovește în forță, în timp ce Nikoloz preferă mai degrabă să se apere incredibil și să aștepte greșelile adversarului.