Pariul zilei propus de Lavinia – 07.12.2023

pontul zilei

Nu avem un inceput de luna prea bun la proiect, dar din pacate am fost mai mult axata pe niste probleme personale peste care am trecut. Incercam de astazi sa facem treaba buna si sa ne revenim cat mai rapid cu balanta printr-un parcurs perfect, cel putin pana la finalul saptamanii!

Pariul Zilei Azi – 07.12.2023

ore
minute
secunde

Lavinia e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Chindia - Hermannstadt

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Chindia Targoviste si Hermannstadt, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din Cupa Romaniei!

 

Suntem in grupa A, iar lupta inainte de ultimul meci in privinta calificarii se da intre 3 echipe. Petrolul si Corvinul au cate 6 puncte acumulate si sunt la mana lor in cazul unei victorii, iar Hermannstadt are nevoie neaparat de victorie pentru a mai spera la calificare si la un rezultat negativ din partea uneia dintre cele doua echipe. Sibienii au un avantaj in privinta golaverajului, deoarece in situatia in care se va termina la egalitate de puncte, Hermannstadt va fi avantajata. 

 

De cealalta parte, Chindia Targoviste este scoasa complet din cartile calificarii, acestia nereusind sa obtina nici macar un punct in primele 2 meciuri, pierzand cu un golaveraj de 0 cu 4. Nu ii vad de ce s-ar omora prea tare pentru meciul de astazi, mai ales ca nici in liga secunda lucrurile nu sunt deloc bune pentru ei. Diferenta de valoare este una clara intre cele doua formatii, asa ca mergem pe varianta 2 solist!

Pontul Zilei - 07.12.2023

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 67% win
Câștigate 12/18
Unități 214

Pronostic Chindia Targoviste – Hermannstadt

2

Cota

1.75

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 NAN % ( voturi)
( voturi)
X NAN % ( voturi)
( voturi)
2 NAN % ( voturi)
( voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *