Pariul zilei propus de Lavinia – 14.09.2023

pontul zilei

Oferta slaba, rezultate slabe. Zrjinski s-a facut de ras pe teren propriu, unde pleca din postura de clar favorita la victorie. Nu au fost in stare nici macar sa marcheze un gol, dar sa ne mai ajute sa bifam pontul nostru. Speram la rezultate mai bune astazi si ramanem tot la categoria goluri, doar ca ne mutam in Danemarca!

Pariul Zilei Azi – 14.09.2023

ore
minute
secunde

Koge - Kolding

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Koge si Kolding, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Danemarca: 1ST Division!


Cei de la Koge au un start destul de modest de sezon, acestia obtinand doar 8 puncte in 8 etape. Cu 11 goluri marcate si 19 primite ocupa pozitia a 8-a in clasament si astazi cauta drumul spre victorie, mai ales ca evolueaza pe teren propriu. Acum o saptamana au reusit si calificarea in Cupa, acolo unde au trecut in prelungiri de Ringsted, asa ca echipa se afla cu moralul ridicat, gata de lupta!


De cealalta parte, Kolding sta ceva mai bine in clasament, mai exact pe pozitia a 5-a. Au strans 13 puncte in primele 8 meciuri si au un golaveraj pozitiv de 14 cu 12. Pleaca cu prima sansa la victorie in aceasta seara, dar cu siguranta nu ii asteapta un meci prea usor. Sunt de parere ca vom avea o partida echilibrata, asa ca cel mai bun pariu ar fi varianta ambele echipe marcheaza!

Pontul Zilei - 14.09.2023

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 73% win
Câștigate 8/11
Unități 165

Pronostic Koge – Kolding

Ambele echipe marcheaza

Cota

1.65

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 100 % (2 voturi)
(2 voturi)
X 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
2 0 % (0 voturi)
(0 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *