Pariul zilei propus de Lavinia – 14.11.2023

pontul zilei

Am intuit foarte bine desfasurarea meciului de ieri din Kosovo, asa ca ne-am putut bucura de o cota de 2 castigatoare inca din primele 45 de minute. Speram sa mergem si astazi la fel, mai ales ca oferta nu ne ajuta absolut deloc, dar incercam sa ne facem singuri parte!

Pariul Zilei Azi – 14.11.2023

ore
minute
secunde

Braintree - Welling

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Braintree si Welling, meci ce conteaza pentru etapa cunumarul 19 din Anglia: National League South!

 

Braintree pleaca cu prima sansa in aceasta seara la victorie, fiind echipa gazda, dar si formatia care are un cuvant de spus. Chiar daca dupa primele 17 meciuri au acumulat 24 de puncte si sunt doar pe pozitia a 10-a in clasament, am mari asteptari de la acestia si cred ca vor reusi ca la final de sezon sa intre pe locurile de Play Off. Distanta pana acolo este de doar 3 puncte, iar la cum au aratat acestia pana acum, ma astept sa se concentreze si sa faca pasul spre o lupta la promovare. Sper sa nu ma insel, dar in aceasta seara cred ca vor face un meci bun.

 

De cealalta parte, Welling are cu totul un alt obiectiv in acest sezon, acela de a evita retrogradarea. Lucrurile nu merg prea bine pentru acestia si dupa primele 17 etape se afla doar pe pozitia a 22-a in clasament, pe loc de retrogradare. Au strans 16 puncte si au un golaveraj negativ de 19 cu 29 si mi se pare un adversar care nu are nici o urma de exprimare in jocul lor. Mergem direct pe varianta 1 solist si speram sa nu avem surprize!

Pontul Zilei - 14.11.2023

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 50% win
Câștigate 2/4
Unități -78

Pronostic Braintree – Welling

1

Cota

1.75

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 NAN % ( voturi)
( voturi)
X NAN % ( voturi)
( voturi)
2 NAN % ( voturi)
( voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *