Pariul zilei propus de Lavinia – 16.09.2023

pontul zilei

Oferta foarte bogata pentru prima zi de weekend, asa ca nu mai avem motive sa ne incurcam! Asteptam o zi ca aceasta pentru a prinde un pont castigator de care avem mare, mare nevoie, deoarece bilantul este pe minus!

Pariul Zilei Azi – 16.09.2023

ore
minute
secunde

Nordsjaelland - Copenhaga

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Nordsjaelland si Copenhaga, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Danemarca: SuperLiga!


In aceasta dupa-amiaza avem derby de Danemarca! Cele doua formatii se afla in fruntea clasamentului si cu siguranta se vor duela inca un sezon la lupta la titlu. Nordsjaelland este pe pozitia secunda in acest moment, avand acumulate 16 puncte in 7 etape, dar astazi pot urca pe primul loc in cazul unei victorii. Ii asteapta un meci foarte greu, dar i-am vazut pe viu ce forta ofensiva au, asa ca sa marcheze un gol pe teren propriu, nu mi se pare deloc imposibil, chiar daca adversarul este unul ca FC Copenhaga!


De cealalta parte, FC Copenhaga domina situatia in campionatul intern si se afla pe prima pozitie dupa primele 7 etape, acestia avand castigate 18 puncte. Au reusit un parcurs bun si in calificarile pentru Europa, iar echipa are parte de un moral ridicat si multa liniste. Cu siguranta nu ii asteapta un meci usor, dar am mare incredere in forta lor ofensiva ca vor face o partida frumoasa. Se anunta un duel foarte, foarte greu de preconizat, dar noi mergem pe varianta ambele echipe marcheaza!

Pontul Zilei - 16.09.2023

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 73% win
Câștigate 8/11
Unități 165

Pronostic Nordsjaelland – Copenhaga

Ambele echipe marcheaza

Cota

1.60

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 NAN % ( voturi)
( voturi)
X NAN % ( voturi)
( voturi)
2 NAN % ( voturi)
( voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *