Pariul zilei propus de Lavinia – 16.11.2023

pontul zilei

Oferta de ieri chiar nu mi-a placut, singurul meci important fiind cel dintre Israel si Elvetia, pe care mai bine ca l-am ferit. Astazi revenim cu forte proaspete si speram sa continuam seria de pronosticuri castigatoare!

Pariul Zilei Azi – 16.11.2023

ore
minute
secunde

Liechtenstein - Portugalia

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Liechtenstein si Portugalia, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din grupa J de la calificarile pentru EURO 2024!

 

Foarte multe lucruri nu ar fi de spus despre acest meci, unde diferenta de valoare dintre cele doua echipe este una clara si bine cunoscuta de toata lumea, asa ca nu cred ca are rost sa dezvolt prea mult. Liechtenstein a fost ciuca batailor in aceasta grupa, asa cum era de asteptat, acestia nu au reusit sa obtina nici macar un punct. Au marcat un singur gol si au primit numai putin de 25 in 8 meciuri. Ma astept ca golaverajul sa se inrautateasca astazi si cred ca vor pierde din nou la scor.

 

De cealalta parte, Portugalia este calificata de mult timp la EURO, acestia ocupand prima pozitie in clasament cu maxim de puncte dupa primele 8 etape. S-au distrat in fiecare meci si au reusit sa marcheze numai putin de 32 de goluri si sa primeasca doar doua. Cu siguranta nu vor juca cu prima echipa in acest moment al calificarilor si mai ales cu un asemenea adversar, dar Portugalia are un lot foarte valoros si numeric, asa ca oricine va intra, ma astept sa faca spectacol. Mergem direct pe varianta Peste 4.5 goluri si speram sa vedem o partida buna!

Pontul Zilei - 16.11.2023

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 73% win
Câștigate 8/11
Unități 165

Pronostic Liechtenstein – Portugalia

Peste 4.5 goluri

Cota

1.64

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 NAN % ( voturi)
( voturi)
X NAN % ( voturi)
( voturi)
2 NAN % ( voturi)
( voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *