Pariul zilei propus de Lavinia – 17.09.2023

pontul zilei

Nordsjaelland si Copenhaga si-au aratat rapid forta ofensiva in meciul de ieri, iar pontul nostru a fost castigator fara probleme! Se vede cand oferta ne ajuta ca si noi facem treaba exceptionala si ma astept ca si astazi sa facem acelasi lucru!

Pariul Zilei Azi – 17.09.2023

ore
minute
secunde

Lavinia e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Lyon - Le Havre

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Lyon si Le Havre, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 5 din Franta: Ligue 1!


Lyon a inceput foarte, foarte slab noul sezon si dupa primele 4 partide se afla pe ultimul loc in clasament, cu doar un punct obtinut. Golaverajul lasa si el mult de dorit: 3 goluri marcate si numai putin de 10 primite, asa ca echipa trebuie sa se trezeasca din soc si sa inceapa sa joace fotbal. Noua conducere a clubului are mari asteptari de la jucatori, dar se pare ca acestia nu si-au revenit dupa vacanta competitionala. In aceasta seara evolueaza pe teren propriu si ma astept ca acest lucru sa conteze foarte mult la concentrarea jucatorilor!


De cealalta parte, Le Havre este pe pozitia a 11-a in clasament, cu 5 puncte castigate in primele 4 runde. Golaverajul este unul pozitiv, 8 goluri marcate si 6 primite, dar cred ca in seara asta valoarea si ambitia isi va spune cuvantul. Chiar daca Le Havre sta ceva mai bine la capitolul moral, cred ca Lyonul nu isi mai permite pasi gresiti, asa ca mergem direct pe varianta 1 solist!

Pontul Zilei - 17.09.2023

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: -
Câștigate 0/0
Unități 0

Pronostic Lyon – Le Havre

1

Cota

1.67

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 100 % (1 voturi)
(1 voturi)
X 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
2 0 % (0 voturi)
(0 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *