Pariul zilei propus de Lavinia – 17.11.2023

pontul zilei

Portugalia a dezamagit complet intr-un meci tip scoala. Cu toate vedetele in teren, acestia au trecut de Liechtenstein doar cu scorul de 2:0. Nu este posibil asa ceva, chiar daca au mai marcat de doua ori si li s-au anulat golurile la limita. Mergem mai departe si continuam tot cu un meci de la EURO 2024, dar de data aceasta alegem linia de cartonase!

Pariul Zilei Azi – 17.11.2023

ore
minute
secunde

Moldova - Albania

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Moldova si Albania, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 7 din grupa E de la calificarile pentru EURO 2024!

 

Moldova a impresionat pe toata lumea in aceste calificari, mai ales prin victoria cu Polonia, scor 3:2. Chiar daca sunt pe locul al 4-lea in grupa inainte cu doua meciuri de final, Moldova isi joaca ultima sansa la calificare in aceasta seara. Sunt la un punct in spatele Poloniei care au si un meci mai mult disputat si la doua de Cehia, echipa ce o va intalni in ultima etapa. Eu una nu cred ca moldovenii au forta sa se califice la europene, dar in fotbal orice se poate intampla. Cu siguranta vor juca in acest meci precum intr-o finala si ma astept ca nervii si tensiunea sa fie la maxim.

 

De cealalta parte, Albania isi poate asigura calificarea doar printr-un rezultat de egalitate, dar la cum au evoluat in aceasta campanie, cu siguranta vor juca la victorie. Acestia sunt pe primul loc dupa 6 meciuri, cu 13 puncte castigate, iar in ultima etapa au acasa cu Insulele Feroe si cu siguranta isi doresc sa sarbatoreasca in liniste. Ambele formatii practica un fotbal destul de dur si tinand cont de importanta meciului, ma astept sa vedem foarte mult nerv. Mergem pe varianta Peste 4.5 cartonase!

Pontul Zilei - 17.11.2023

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 50% win
Câștigate 2/4
Unități -78

Pronostic Moldova – Albania

Peste 4.5 cartonase

Cota

1.75

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
X 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
2 100 % (1 voturi)
(1 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *