Pariul zilei propus de Lavinia – 18.09.2023

pontul zilei

Lyon s-a facut din nou de ras, chiar pe propriul teren si nu au reusit sa bifeze prima victorie din noul sezon, chiar daca au avut in fata un adversar mai mult decat accesibil. Speram la mai multa inspiratie si un dram de noroc astazi pentru ca vreau sa incepem saptamana cu dreptul!

Pariul Zilei Azi – 18.09.2023

ore
minute
secunde

Nottingham - Burnley

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Nottingham si Burnley, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 5 din Anglia: Premier League!


Nottingham are doar 6 puncte castigate dupa primele 4 etape. Prima victorie a lor a venit pe teren propriu in etapa cu numarul 2, atunci cand au castigat pe teren propriu cu Sheffield United, scor 2:1 si in ultima etapa au reusit-o si pe cea de-a doua, in urma unei victorii de moral pe terenul celor de la Chelsea. Cu siguranta astazi vor avea un vibe bun si sper eu sa vor face si o partida la inaltime. Evolueaza pe teren propriu si aceasta este principala lor arma!


De cealalta parte, Burnley are doar 3 meciuri disputate in acest start de sezon, dar lucrurile nu stau deloc bine pentru ei. Nu au reusit sa castige nici macar un punct in aceste meciuri si au un golaveraj dezastruos: 3 goluri marcate si numai putin de 11 primite. Chiar daca cele doua echipe s-au intalnit de curand in Cupa, iar Burnley a avut castig de cauza, nu cred ca acest lucru se va mai intampla si in aceasta seara. Mergem direct pe varianta 1 solist si speram la o partida buna din partea gazdelor!

Pontul Zilei - 18.09.2023

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 73% win
Câștigate 8/11
Unități 165

Pronostic Nottingham – Burnley

1

Cota

2.15

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 NAN % ( voturi)
( voturi)
X NAN % ( voturi)
( voturi)
2 NAN % ( voturi)
( voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *