Pariul zilei propus de Lavinia – 19.09.2023

pontul zilei

Nottingham Forest si-a batut joc de ocazii aseara, au avut si un penalty perfect valabil, neacordat, om in plus si nici asa nu au reusit sa obtina victoria. Astazi sunt obligati sa facem treaba buna pentru a ramane cu sanse reale de profit la final de luna!

Pariul Zilei Azi – 19.09.2023

ore
minute
secunde

Lavinia e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Young Boys - RB Leizpig

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Young Boys si RB Leizpig, meci ce conteaza pentru prima etapa din grupa G din UEFA Champions League!


Young Boys nu prea mai sperie pe nimeni si deja au inceput si in campionat sa scartaie. Din punctul meu de vedere au avut mare noroc ca in Play Off-ul de calificare a picat cu o formatie precum Maccabi Haifa, cu care s-au chinuit destul de serios, chiar daca scorul poate spune altceva. In grupa G singura lor sansa cred ca va fi la locul al 3-lea, acolo unde se vor lupta cu cei de la Steaua Rosie Belgrad pentru pozitia ce duce in Europa League. 


De cealalta parte, RB Leizpig si-a revenit rapid dupa esecul din prima etapa cu Leverkusen si par a fi de neoprit in campionatul intern. Sunt pe pozitia a 3-a, la un singur punct in spatele celor de la Bayern Munchen si Leverkusen, anuntand inca un sezon in forta. In Champions League nu cred ca vor intampina probleme in privinta calificarii, singura lor problema este sa nu mai incaseze atat de multe goluri de la City. Astazi merg pe mana lor si cred ca este un solist ce va fi urmarit de foarte multa lume!

Pontul Zilei - 19.09.2023

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: -
Câștigate 0/0
Unități 0

Pronostic Young Boys – RB Leizpig

2

Cota

1.60

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 NAN % ( voturi)
( voturi)
X NAN % ( voturi)
( voturi)
2 NAN % ( voturi)
( voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *