Pariul zilei propus de Lavinia – 21.11.2023

pontul zilei

Albania a dezamagit in ultimul meci de pe teren propriu, iar pontul nostru a fost necastigator. Aveam asteptari mai mari de la ei, dar asa se intampla cu o echipa mica ce s-a vazut deja cu sacii in caruta. Mergem mai departe si urmarim ultima zi de la EURO, unde speram sa avem parte de un pont castigator!

Pariul Zilei Azi – 21.11.2023

ore
minute
secunde

Tara Galilor - Turcia

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Tara Galilor si Turcia, meci ce conteaza pentru ultima etapa din grupa D de la calificarile pentru EURO 2024!

 

Tara Galilor a fost la mana ei in privinta calificarii, dar si-au batut joc in ultima etapa, atunci cand pe terenul celor din Armenia au terminat la egalitate, scor 1:1. Inca mai au o sansa, dar una mica din punctul meu de vedere. Trebuie sa castige in aceasta seara, iar Croatia sa se impiedice pe teren propriu cu Armenia. Nu cred ca acest lucru se va intampla si nici nu merita sa mearga mai departe la EURO. Au aratat un fotbal modest, economicos si fara prea multe idei, asa ca locul lor nu este la campionatul european.

 

De cealalta parte, Turcia chiar a jucat fotbal in aceasta campanie de calificare si si-au asigurat prima pozitie inainte de ultimul meci din grupe. Turcii au fost decisi, au riscat si le-a iesit si chiar astept sa ii urmaresc la EURO. Nu cred ca vor lasa un gust amar in ultima etapa si cu siguranta vor lupta sa plece cu un rezultat pozitiv, mai ales ca adversarul trebuie sa iasa la joc si sa riste. Mergem pe varianta X2 si speram la inca un meci bun din partea turcilor!

Pontul Zilei - 21.11.2023

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 33% win
Câștigate 1/3
Unități -128

Pronostic Tara Galilor – Turcia

X2

Cota

1.60

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 NAN % ( voturi)
( voturi)
X NAN % ( voturi)
( voturi)
2 NAN % ( voturi)
( voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *