Pariul zilei propus de Lavinia – 1 Septembrie 2019

Statistici
Procentaj: 47.6%
Castigate: 10/21
Unitati: -391

Pariul zilei

 

Luna August nu a fost de bun augur pentru noi si sper sa o uitam cat mai repede prin pronosticuri castigatoare asa cum v-am obisnuit de un an de zile. Sfarsitul de luna a fost unul in care am incercat sa recuperez, asa ca am riscat pe cote mai mari de 3 si rezultatul nu a fost cel dorit. Luna asta nu ne mai aruncam asa de tare, ci vom lua fiecare pronostic pas cu pas si vom incerca sa facem profit. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PARIUL ZILEI de Duminica, 1 Septembrie !

Werder Bremen – Augsburg  (ora 16:30)

Pentru pariul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Werder Bremen si Augsburg, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din Bundesliga. Avem fata in fata doua echipe ce nu au inceput foarte bine campionatul, iar acest lucru imi place, deoarece le vom vedea foarte motivate pentru a obtine prima victorie. Werder Bremen este dezamagirea acestui inceput de sezon, deoarece nu au obtinut nici un punct pana acum, iar tehnicianul Kohfeldt are mari asteptari de la baietii lui astazi. Apararea acestora este una foarte slaba, acestia primind cate 3 goluri de la Dusseldorf si Hoffenheim. Singurul lor plus este pe partea ofensiva, acolo unde exista jucatori cu calitati foarte bune, ce iti pot marca si din jumatate de ocazie. Pentru partida de astazi au 6 jucatori ce nu pot evolua: Augustinsson, Bartels, J. Eggestein(cartonas rosu), Rashica, Toprak si Veljkovic, in timp ce Bargfrede, Langkamp si Pizarro raman incerti.
Nici Augsburg nu a inceput prea bine noul sezon, dar acestia au reusit sa obtina un punct prin egalul cu Union Berlin. Si aici lucrurile nu stau foarte bine in defensiva, acestia primind 5 goluri de la Dortmund si unul de la Union. Giefer, Gotze si Gouweleeuw nu pot evolua astazi, iar Iago este incert din cauza accidentarii la genunchi. Avem in fata doua echipe foarte vulnerabile pe faza de aparare, asa ca ma astept sa vedem foarte multe greseli si neintelegi in cele doua defensive. Mizez pe o partida cu foarte multe reusite, asa cum ne arata si istoricul dintre ele, dar noi vom merge pe linia de Peste 2.5 goluri. Cine doreste sa prinda o cota mai frumoasa, este rugat sa urmareasca meciul live si sa astepte momentul oportun !

Pronostic recomandat: Peste 2.5 goluri, la o cota de 1.57 >> pariaza pontul aici! 

Pariul zilei – 1 Septembrie 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment:

4 comments
Add Your Reply