Pariul zilei propus de Lavinia – 14 ianuarie 2020

Statistici
Procentaj: 60%
Castigate: 3/5
Unitati: 18

pariul zilei

 

Pariul zilei este din nou castigator ! Parma s-a impus chiar la handicap, dar nu imi pare rau ca am mers acoperit. Conteaza ca mai adaugam un pronostic castigator la arhiva si incepem saptamana cu VERDE ! Astazi ne bazam 100% pe goluri, la o partida din FA CUP ! Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PARIUL ZILEI de Marti, 14 Ianuarie!

Tranmere – Watford

Pentru pariul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Tranmere si Watofrd, meci ce conteaza pentru 1/32-Finale ale FA CUP ! Este cel de-al doilea meci intre cele doua formatii, dupa ce acum 10 zile au terminat la egalitate, scor 3:3. Am avut parte de un meci spectaculos, iar revenirea celor de la Tranmere de la 3:0 la pauza, la 3:3 final ne-a dus putin cu gandul la finala Champions League dintre AC Milan si Liverpool, la o scara mai mica. Watford a tratat adversarul de sus, iar fotbalul i-a pedepsit.

Ma astept ca astazi sa ii vedem mult mai „responsabili” si ca vor incerca sa isi faca meciul mai usor inca din prima parte. Diferenta de valoare este una clara intre cele doua formatii, dar ma astept ca Tranmere sa nu renunte asa usor la visul ei, mai ales dupa ce au prins curaj in primul meci. Cu siguranta vor conta si ei pe tabela, asa ca mizez pe o partida cu minim trei reusite, iar cota este una foarte buna !

Pariul zilei – 14 ianuarie 2020

Leave a Comment: