Pariul zilei propus de Lavinia – 14 Iunie 2020

Forma : Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici
Procentaj: 66.7%
Castigate: 10/15
Unitati: 107

pariul zilei 13 iunie

Cat de bine incepuse meciul din Slovenia, cu gol Celje in primele minute si o echipa a Ljubljanei care forta imediat dupa deschiderea scorului. Mingia pur si simplu nu a mai vrut sa intre in poarta si totul s-a sfarsit cu penalty-ul ratat de gazde in repriza secunda. Sunt zile in care parca nu vrea sa intre, din nici o pozitie. Oferta de Duminica este una foarte interesanta, acum doar sa avem inspiratia de moment si un dram de noroc. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PARIUL ZILEI de Duminica, 14 Iunie !

Karlsruher – Stuttgart

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Karlsruher si Stutgart, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 31 din Germania: 2.Bundesliga ! Sezonul se apropie de final, iar ultimele patru meciuri sunt extrem de importante pentru ambele echipe. Karlsruher este pe locul 17 in acest moment, cu 30 de puncte acumulate in 30 de etape.

Sunt pe loc de retrogradare, dar cu o victorie astazi ar putea urca pana pe locul 15, loc ce se salveaza. De cealalta parte, Stuttgart este pe locul 3, cu 52 de puncte castigate si vor merge la barajul de promovare in cazul in care vor termina pe aceasta pozitie. Hamburger le-a furat pozitia a 2-a pentru moment, dupa victoria din deplasarea de la Dresda. Acestia au doar un punct peste oaspetii de astazi si au o sansa buna de a-si lua locul inapoi. Stuttgart evolueaza bine in deplasare si cred ca astazi vor reusii sa marcheze de minim doua ori !

Pronostic recomandat:   Stuttgart Peste 1.5 goluri – cota 1.69 >> pariaza pontul aici! 

Pariul zilei – 14 Iunie 2020

Leave a Comment: