Pariul zilei propus de Lavinia – 2 Septembrie 2019

Statistici
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: -48

Pariul zilei

 

Am debutat cu dreptul in luna Septembrie si am avut nevoie doar de 20 de minute la partida dintre Werder Bremen si Augsburg pentru a vedea trei goluri si de a bifa pronosticul. Sper sa continuam in aceeasi masura si sa nu mai vedem prea mult rosu. Oferta de luni este una destul de slaba, dar am gasit o partida ce imi place foarte mult. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PARIUL ZILEI de Luni, 2 Septembrie !

Cesena – Vis Pesaro  (ora 21;45)

Pentru pariul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Cesena si Vis Pesaro, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din Italia: Serie C, Group B. Ambele formatii au debutat cu stangul in noul sezon, pierzand primul meci din campionat. Cesena s-a impiedicat pe terenul celor de la Carpi cu scorul de 4:1, dar scorul este unul mincinos, deoarece partida s-a rupt in minutul 67 atunci cand Sabato a facut penalty si a primit si rosu. De cealalta parte, Vis Pesaro a pierdut pe teren propriu cu modesta Subtirol, meci in care s-au trezit in a doua repriza si au reusit sa puncteze pe final, dar era deja prea tarziu. Cele doua formatii s-au intalnit o singura data, acum doua saptamani in Copa Italiei, iar rezultatul final a fost de partea celor din Cesena, scor 3:1.
Gazdele de astazi vor sa se intoarca cat de repede se poate pe prima scena a fotbalului Italian, dupa scandalul in care au fost implicati, acestia au pornit de la 0 in Divizia D si au promovat in primul an de la „infintare”. Au pastrat un nucleu de 5,6 jucatori experimentati ce au fost la Cesena si in prima liga si a doua, dar au adus foarte multi tineri cu care ataca promovarea. Daca ne luam dupa statisticile de anul trecut, in 46 de meciuri Cesena are 29 de victorii, 9 egaluri si 8 infrangeri : 63%-19%-17%. Pe teren propriu au o rata si mai buna: 66% victorie, 16% egal, 16% infrangere. De cealalta parte, procentajul de gol marcat in deplasare pentru Vis Pesaro este doar de 0,85%, fapt ce ne indica valoarea echipei pe teren strain. Astazi nu cred ca vom vedea o infrangere a Cesenei in fata unui public minunat, dar nu putem sa ne aruncam direct pe 1 solist, deoarece este inceput de sezon, iar lucrurile nu s-au asezat inca. Propun varianta Draw No Bet (in caz de egalitate primim cota 1) pe Cesena la o cota de 1.50 ! 

Pronostic recomandat: Cesena DNB, la o cota de 1.50 >> pariaza pontul aici! 

Pariul zilei – 2 Septembrie 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: