Pariul zilei propus de Lavinia – 20 ianuarie 2020

Statistici
Procentaj: 31.3%
Castigate: 5/16
Unitati: -783

pariul zilei

 

Pariul zilei de ieri a fost din nou CASTIGATOR ! Am incheiat inca o saptamana buna din luna Ianuarie si speram ca si aceasta saptamana ce urmeaza sa fie una la fel. Fiind Luni, oferta este foarte slaba pe fotbal, asa ca ne mutam atentia pe singurul meci important de astazi !  Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PARIUL ZILEI de Luni, 20 Ianuarie !

Atalanta – Spal

Pentru pariul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Atalanta si Spal, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 20 din Serie A ! Gazdele de astazi au un sezon foarte bun pana in acest moment: au reusit sa treaca de grupele Champions League la prima participare din istorie, in campionat sunt pe locul 5, iar cu o victorie astazi ar egalao pe AS Roma, formatie ce ocupa loc de UCL. Din pacate la mijlocul saptamanii trecute a fost eliminata surprinzator din Coppa Italia de catre Fiorentina, echipa ce a reusit sa o invinga pe final cu un om mai putin.

Totusi, nu imi iau ca reper acea partida, fiind una de Cupa si ma astept ca Atalanta sa joace astazi asa cum ne-au obisnuit in ultima perioada. Pe teren propriu este o adevarata forta, iar ultimele doua formatii ce au venit aici (AC Milan si Parma) au incasat acelasi rezultat : 5-0. Spal este lanterna rosie a campionatului si nu cred ca au puterea sa obtina prea multe astazi, pe terenul uneia dintre cele mai in forma echipe ale Italiei.

Pariul zilei – 20 ianuarie 2020

Leave a Comment: