Pariul zilei propus de Lavinia – 22 ianuarie 2020

Statistici
Procentaj: 40%
Castigate: 2/5
Unitati: -158

pariul zilei

 

Pariul zilei de ieri a fost necastigator. Din pacate am ales din nou o echipa a celor de la City fara chef de joaca, iar Gabriel Jesus ne-a mai ratat si un penalty. Trebuie sa ne revenim foarte repede dupa aceste doua lost-uri consecutive si sper sa ies din aceasta criza tot cu un meci din Premier League ! Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PARIUL ZILEI de Miercuri, 22 Ianuarie !

Tottenham – Norwich

Pentru pariul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Tottenham si Norwich, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 24 din Premier League! Echipa preluata de Mourinho trece printr-o perioada destul de grea si au pierdut deja din vizor, locurile pentru Champions League. Nu au mai reusit sa castige in campionat de 4 etape, iar in acest moment sunt la 9 puncte de Chelsea, formatia de pe locul 4. Fara victorie astazi, ar fi un scenariu negru pentru Tottenham si ma astept sa se rupa ghinionul si sa vedem goluri multe de partea lor.

De cealalta parte, Norwich este pe ultimul loc in clasament si pare a fi adversarul perfect in acest moment pentru Tottenham. Cu cea mai slaba defensiva din campionat, sansele acestora de a se salva de la retrogradare sunt destul de mici. Nu cred ca astazi vor avea sanse prea multe de gol, dar sper ca spatiile lasate in defensiva, sa fie gestionate cum trebuie !

Pariul zilei – 22 ianuarie 2020

Leave a Comment: