Pariul zilei propus de Lavinia – 24 ianuarie 2020

Statistici
Procentaj: 30%
Castigate: 6/20
Unitati: -1013

pariul zilei

 

Am vazut o partida foarte slaba din partea celor de la Watford, iar rezultatul final a fost doar 1:1. Intr-un fel ma bucur ca a mers mai departe Tranmere, deoarece a parut a fi formatia ce isi doreste mai mult. Speram sa incepem weekend-ul cu VERDE si mizam din nou pe goluri ! Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PARIUL ZILEI de Vineri, 24 Ianuarie !

St.Liege – Oostende

Pentru pariul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Standard Liege si Oostende, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 23 din Belgia: Jupiler League. Gazdele de astazi sunt clar favorite la obtinerea celor trei puncte, iar bookmakerii le ofera o cota fara pic de valoare la victorie. Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este una clara, iar acest lucru ni-l spune si clasamentul: Liege este foarte aproape de accederea in Play Off, in timp ce Oostende este pe penultimul loc si sunt sanse bune sa retrogradeze daca nu isi revin in cea de-a doua parte a campionatului.

Astazi se intalesc una din cele mai bune ofensive din campionat cu una din cele mai slabe defensive. Liege este o forta in Belgia pe teren propriu, iar Oostende primeste gol aproape din toate pozitiile. Din punctul meu de vedere este clar un meci de goluri, iar pronsoticul meu spre aceasta zona se indreapta !

Pariul zilei – 24 ianuarie 2020

Leave a Comment: