Pontul zilei propus de Lavinia – 01 August 2020

Statistici
Procentaj: 46.2%
Castigate: 6/13
Unitati: -284

Pronosticul zilei de Sambata, 1 August 2020 este la un meci din Norvegia: Eliteserien !

Luna Iulie s-a incheiat si a fost una dementiala ! Am facut un profit frumos si am prins extrem de multe pronosticuri castigatoare. Sper ca si luna August sa ne gaseasca in aceeasi forma sau poate chiar mai buna. Incercam sa facem profit inca din prima zi a lunii si am mare incredere ca vom reusi !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Sambata, 1 August !

 

pontul zilei 01 august

Sandefjord – Molde

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Sandefjord si Molde, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din Norvegia: Eliteserien !

Molde este mare favorita la obtinerea celor trei puncte puse in joc si in mod normal isi vor obtine victoria fara prea mari probleme. Acestia sunt pe locul 2 dupa primele 11 runde, cu un numar imrepsionant de puncte obtinute: 28. Este clar un start de sezon in forta din partea lor, dar chiar si asa, nu sunt pe prima pozitie. Au o rata de 3 goluri marcate pe meci si un gol primit, fiind una din cele mai „Active” formatii pe tabela.

De cealalta parte, Sandefjord este pe locul 13, la doar doua puncte peste locurile de retrogradare. Acestia sunt destul de modesti, iar defensiva lor scartaie din toate incheieturile. Ma astept sa vedem goluri, cel putin trei, iar cota este foarte buna pentru un astfel de pronostic !

Pronostic recomandat:   Peste 2,5 goluri – cota 1.62 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 01.08.2020

Leave a Comment: