Pontul zilei propus de Lavinia – 01 Iulie 2020

Statistici
Procentaj: 77.8%
Castigate: 7/9
Unitati: 193

Pronosticul zilei de Miercuri, 1 Iulie 2020 este la un meci din Portugalia: Primeira Liga !

Luna Iunie a fost una foarte slaba pentru proiectul nostru, dar vom incerca sa ne recuperam banca in urmatoarele 30 de zile. Oferta pe Iulie este una extrem de buna, majoritatea campionatelor din Europa fiind la capacitate maxima.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Miercuri, 1 Iulie !

 

pontul zilei 01 iulie

Sporting Lisabona – Gil Vicente

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Sporting Lisabona si Gil Vicente, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 29 din Portugalia: Primeira Liga ! Gazdele de astazi au ca obiectiv victoria, victorie ce le-ar asigura in mare parte locul 3, loc ce duce in Europa League.

Braga s-a incurcat aseara, iar cu inca trei puncte acumulate, Sporting ar ajunge la o distanta de 5 puncte fata de locul 4. Pe teren propriu, Sporting este o formatie foarte greu de batut, mai ales atunci cand au nevoie de puncte pentru a-si indeplini obiectivul. De cealalta parte, Gil Vicente este pe locul 11, un loc caldut pentru nivelul lor, la 6 puncte distanta de primul loc ce retrogradeaza.

Nu cred ca acestia au puterea de a le sta in cale celor de la Sporting, asa ca voi merge cu toata increderea pe 1 solist, mai ales ca in acest moment cota prezinta valoarea !

Pontul zilei – 01.07.2020

Leave a Comment: