Pontul zilei propus de Lavinia – 01 Octombrie 2020

Forma : Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0
  • Pronosticul zilei de Joi, 01 Octombrie 2020 este la un meci din Anglia: EFL CUP !
Am incheiat o luna senzationala cu inca o cota senzationala ! Ljubljana s-a impus pauza/final, exact asa cum ne asteptam, iar noi am incasat o noua cota de 2. Speram ca luna Octombrie sa fie una la fel de profitabila ca luna Septembrie, asa ca trebuie sa incepem cu dreptul. Astazi avem foarte multe partide din Europa League, o competitie ce nu imi place deloc, asa ca am sa ma feresc de ea.
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PARIUL ZILEI de Joi, 01 Octombrie !

 

pontul zilei 01 octombrie

Liverpool – Arsenal

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Liverpool si Arsenal, meci ce conteaza pentru optimile de finala din Anglia: EFL CUP !
Liverpool merge ceas in acest start de sezon si pare a fi cel putin la fel de puternica precum in sezonul anterior. Echipa functioneaza foarte bine pe partea ofensiva, dar in ofensiva se pare ca au ceva “scapari”. Au primit gol in fiecare meci, mai putin cel cu Chelsea, acolo unde “albastrii” au evoluat o repriza cu un om mai putin si au ratat si un penalty. Este clar ca Liverpool pleaca astazi cu prima sansa la calificare, dar cred ca vom vedea si ceva rezerve in primul 11 aliniat de Klopp.
De cealalta parte, Arsenal este o formatie ce imi place in acest sezon. Transferul lui Willian de la Chelsea a intarit si mai mult ofensiva si cred ca vor avea un an bun. Cele doua echipe s-au intalnit acum cateva zile in campionat, iar Liverpool a avut castig de cauza, rezultatul final fiind 3:1. La un meci cu goluri ma astept si in aceasta seara, mai ales ca este o partida de Cupa, iar cele doua formatii vor evolua mult mai deschis.

Pronostic recomandat:  Peste 2.5 goluri – cota 1.57 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 01.10.2020

pontul zilei 01102020

 

 

Leave a Comment: