Pontul zilei propus de Lavinia – 02 August 2020

Statistici
Procentaj: 70.6%
Castigate: 12/17
Unitati: 427

Pronosticul zilei de Duminica, 2 August 2020 este la un meci din Romania: Liga a 2-a !

Am inceput si luna august cu verde si sper sa o tinem in aceeasi nota ca in Iulie. Oferta de astazi este una foarte interesanta, cu multe meciuri ce par profitabile la prima vedere, acum sa speram ca si rezultatele finale vor fi de partea noastra. Am ales un meci din Liga a 2-a pentru astazi si sper ca echipa mai buna si motivata, sa isi obtina toate cele trei puncte !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Duminica, 2 August !

 

pontul zilei 02 august

Mioveni – Petrolul Ploiesti

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre CS Mioveni si Petrolul Ploiesti, meci ce conteaza pentru ultima etapa din Play Off-ul pentru promovarea in prima liga !

CS Mioveni a avut o revenire spectaculoasa si acum este doar la mana ei in privinta promovarii. Daca astazi isi vor castiga meciul de pe teren propriu, atunci vor promova direct in prima liga si obiectivul va fi atins. Evolueaza in fata unei echipe ce nu mai are nici un obiectiv, dupa ce a pierdut in etapa trecuta in fata Argesului cu scorul de 1:2.

Nu vad pentru ce ar mai juca cei de la Petrolul, dupa ce au facut un 1 pauza 2 final intr-un meci crucial pentru sansele lor la promovare. Mioveniul este echipa mai bine asezata in teren si care are un moral de fier inaintea ultimei etape, asa ca am sa mizez pe victoria lor !

Pontul zilei – 02.08.2020

Leave a Comment: